Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pώτα κάτι τον επόμενο

More
10 Mar 2017 23:40 #195001 by Πιέρρος Φουστέρης
Φυσικά και δεν παίζει σαν ενδεχόμενο, Αγγελική! Απλά παραδέξου το και άσε τα σάπια! :P
Για ν' απαντήσω στην ερώτηση του Άγγελου: Δεν έχω παρακολουθήσει πολλά anime, αλλά, απ' όσο Naruto είδα, λάτρεψα τον Gaara, οπότε θα πω αυτόν.

Αγαπημένο μέσω κοινωνικής δικτύωσης;

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
The following user(s) said Thank You: Αγγελική Γοργορίνη

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Mar 2017 00:10 - 11 Mar 2017 00:11 #195004 by Βασιλης Γαλανος
Μισή μέρα έλειψα και πλακωθήκατε στα post σε αυτό το topic :lol:

DoUzOs wrote: Αγαπημένο μέσω κοινωνικής δικτύωσης;

Θα πω το Skype γιατί μόνο αυτό χρησιμοποιώ.

Αγαπημένο Skyrim mod?

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."
Last edit: 11 Mar 2017 00:11 by Βασιλης Γαλανος.
The following user(s) said Thank You: Αγγελική Γοργορίνη

More
11 Mar 2017 15:17 - 11 Mar 2017 15:18 #195024 by Νικολής Ασημάκης
Αν και γενικά δεν μου άρεσε το Skyrim, είχα πετύχει ένα mod πριν κανένα δίμηνο που μου φάνηκε ενδιαφέρον. Είχε να κάνει με μεγαλύτερο βάθος σε NPCs, δυνατότητα romances κλπ, που για έναν Role-Player δίνει πολλές καινούργιες δυνατότητες. Δυστυχώς, δεν μπορώ να βρω αυτή τη στιγμή ποιο mod συγκεκριμένα είναι.

Αγαπημένο Elder Scrolls και γιατί; Εμένα το Morrowind γιατί είχε αρκετά πιο σκοτεινή ατμόσφαιρα και κάπως πιο Lovecraftιανή ιστορία.
Last edit: 11 Mar 2017 15:18 by Νικολής Ασημάκης.

More
12 Mar 2017 01:52 - 12 Mar 2017 01:53 #195053 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Zaratoth wrote: Αν και γενικά δεν μου άρεσε το Skyrim, είχα πετύχει ένα mod πριν κανένα δίμηνο που μου φάνηκε ενδιαφέρον. Είχε να κάνει με μεγαλύτερο βάθος σε NPCs, δυνατότητα romances κλπ, που για έναν Role-Player δίνει πολλές καινούργιες δυνατότητες. Δυστυχώς, δεν μπορώ να βρω αυτή τη στιγμή ποιο mod συγκεκριμένα είναι.

Αγαπημένο Elder Scrolls και γιατί; Εμένα το Morrowind γιατί είχε αρκετά πιο σκοτεινή ατμόσφαιρα και κάπως πιο Lovecraftιανή ιστορία.

Oblivion γιατί για μένα είχε επικό main story και επικά faction side quest. Μυθικός Grey Fox, μυθική Dark Brotherhood με αξεπέραστο Luchien Lachance και φυσικά τα επικά Daedric quest. Γενικά επικοί χαρακτήρες! Άπειροι συνδυασμό σε όπλα και spells, υπέροχα τοπία, υπέροχη μουσική, εξαιρετικοί εχθροί. Απλά έπος.

Αγαπημένος μαχητής από Street Fighter;
Last edit: 12 Mar 2017 01:53 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.

More
12 Mar 2017 02:08 #195056 by Βασιλης Γαλανος
Έχω παίξει ελάχιστα, αλλά θα πω τον Ryu γιατί μόνο με αυτόν έπαιζα.

Αγαπημένη ιστορική φυσιογνωμία?

More
12 Mar 2017 13:36 #195060 by Νικολής Ασημάκης
Nikola Tesla.

Αγαπημένη ιστορική περίοδος;

More
12 Mar 2017 13:41 #195063 by Αγγελική Γοργορίνη
Ο Μεσαίωνας.

Αγαπημένος συγγραφέας?

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
12 Mar 2017 16:10 #195067 by Βασιλης Γαλανος
Θα πω τον Ιούλιο Βερν. Όταν ήμουν μικρός είχα ξετινάξει όλα του τα βιβλία που έβρισκα στο σπίτι με το "Ταξίδι στο κέντρο της Γης", το "Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες" και το "20.000 λεύγες κάτω από την θάλασσα" να είναι από τα αγαπημένα μου μέχρι και σήμερα.

Παραδέχομαι επίσης τον Παολίνι για την σειρά Έραγκον, γιατί όχι μόνο μου άρεσε πολύ, αλλά και για το γεγονός ότι άρχισε να την γράφει από τα 16 του χρόνια, καθώς και τον Τόλκιν για προφανείς λόγους :lol:

Αγαπημένη ράτσα σκύλου?

More
12 Mar 2017 16:17 #195069 by Αγγελική Γοργορίνη
Όλα τα σκυλάκια είναι όμορφα, συγκεκριμένη αγαπημένη ράτσα δεν έχω. Αλλά ίσως λίγο πιο πολύ να μου αρέσουν οι ποιμενικοί, ειδικά οι αυστραλιανοί.

Ποια ταινία έχεις δει περισσότερες φορές συγκριτικά με άλλες?

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
12 Mar 2017 16:27 #195070 by Νικολής Ασημάκης
Το πρώτο How to Train your Dragon. 11 φορές μέσα σε μια βδομάδα. Πολύ γαμάτη ταινία. Αξίζει να αναφερθεί ότι δεν την έχω ξαναδεί έκτοτε και πως η μόνη ταινία που κατάφερε να την κερδίσει κατά κράτος στο μυαλό μου ήταν το Kubo and the Two Strings. Προφανώς και έχω και άλλες τέλειες ταινίες στο μυαλό μου (π.χ. Interstellar), αλλά με αυτές έλιωσα περισσότερο συνεχόμενα.

Σειρά που τείνεις να βλέπεις ξανά, παρόλο που έχεις και άλλες που σε περιμένουν και δεν έχεις δει;