Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pώτα κάτι τον επόμενο

More
16 Aug 2016 21:14 - 16 Aug 2016 21:18 #186353 by Blood Prince

GeoRaragh wrote: Physical damage.
Καλύτερο παιχνίδι για PS4?

Πολλά είναι καλά,αλλά θα επιλέξω το Bloodborne.

Ερώτηση:Dark Souls 3 ή The Witcher 3 και γιατί ;

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 16 Aug 2016 21:18 by Blood Prince.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Aug 2016 22:34 #186363 by Aνέστης Αδαμίδης
Witcher 3, γιατί θέλω να μείνει το χειριστήριο σε ένα κομμάτι.

Καλύτερη ομάδα comic book;

More
17 Aug 2016 08:41 #186366 by Γιώργος Δημητρούλης
Justice League ως καλύτερη ομάδα κόμικ.Διαφωνείς η συμφωνείς με λογική Microsoft και Sony για κυκλοφορία Xbox One S και Ps4 Neo τη στιγμή που υπάρχουν ήδη Χbox και ps4 στην αγορά;

More
17 Aug 2016 19:46 #186381 by Γιώργος Φιλίππου
Διαφωνώ γιατί πιστεύω ότι θα μπορούσαν απλά να κάνουν μια απλή αναβάθμιση.
Ερώτηση:Αγαπημένος Έλληνας gamer?

Αξέχαστες παιχνιδάρες:The Witcher 3:Wild Hunt , Metal Gear Solid V:The Phantom Pain, Metal Gear Solid 4:Guns Of The Patriots ,Uncharted 4:A Thief's End και Pro Evolution Soccer 2012.

More
17 Aug 2016 21:24 - 17 Aug 2016 21:26 #186395 by Blood Prince

GeoRaragh wrote: Διαφωνώ γιατί πιστεύω ότι θα μπορούσαν απλά να κάνουν μια απλή αναβάθμιση.
Ερώτηση:Αγαπημένος Έλληνας gamer?

Κανένας,βασικά ο εαυτός μου, αλλά επειδή ξέρω πως αναφέρεσαι σε επαγγελματίες ένας απο τους καλύτερους είναι ο FORG1VEN

Ερώτηση: Θα αγοράζατε ποτέ τον τίτλο F3AR που κυκλοφόρησε το 2011,παρά τις αρνητικές
κριτικές ;

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 17 Aug 2016 21:26 by Blood Prince.

More
18 Aug 2016 09:40 #186406 by Omnibot

Prince of Persia 30 wrote: Θα αγοράζατε ποτέ τον τίτλο F3AR που κυκλοφόρησε το 2011,παρά τις αρνητικές
κριτικές ;

Το αγόρασα, το έπαιξα και μου άρεσε αρκετά. Ξέφυγε από το μοτίβο των 2 πρώτων βέβαια αλλά ήταν μια ευχάριστη εμπειρία.
Game που ξεκινήσατε αλλά στη πορεία το σταματήσατε; Και για ποιο λόγο;

More
18 Aug 2016 13:10 #186408 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Omnibot wrote:

Prince of Persia 30 wrote: Θα αγοράζατε ποτέ τον τίτλο F3AR που κυκλοφόρησε το 2011,παρά τις αρνητικές
κριτικές ;

Το αγόρασα, το έπαιξα και μου άρεσε αρκετά. Ξέφυγε από το μοτίβο των 2 πρώτων βέβαια αλλά ήταν μια ευχάριστη εμπειρία.
Game που ξεκινήσατε αλλά στη πορεία το σταματήσατε; Και για ποιο λόγο;

Λίγα παιχνιδια εχω παρατήσει, αυτο που θα γράψω ειναι το Assasin's Creed το πρώτο. Επαναλαμβανόμενο μέχρι αηδίας σε αποςτολες Και πλοκή, κάκιστο σύστημα μάχης, ηλιθιο ΑΙ, ήθελα να το τερματίσω ´αλλα με κούρασε απίστευτα και μετα απο προτροπή του κολλητού μου εφαγε αυτο που του άρμοζε, uninstall.

Ποιο ειναι το παιχνίδι που εχεις παιξει περισσότερες φορές, δηλαδή περισσότερα playthrough

More
18 Aug 2016 14:16 #186410 by Γιώργος Φιλίππου
Τι σύμπτωση! Κι εγώ το πρώτο assasins creed είχα παρατήσει.Το παιχνίδι που έχω παίξει περισσότερες φορές είναι το PES 2012.
Ερώτηση:Αγαπημένος ελληνοκύπριος youtuber?

Αξέχαστες παιχνιδάρες:The Witcher 3:Wild Hunt , Metal Gear Solid V:The Phantom Pain, Metal Gear Solid 4:Guns Of The Patriots ,Uncharted 4:A Thief's End και Pro Evolution Soccer 2012.

More
22 Aug 2016 01:12 #186560 by Πιέρρος Φουστέρης
Δεν παρακολουθώ ελληνικό YouTube (εκτός από τα δικά μας βίντεο), αλλά έχω έναν να διαλέξω: τον μοναδικό, τον αξεπέραστο Κοντοπίδη!
Μιας και τελείωσαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, θα ρωτήσω κάτι σχετικό: αγαπημένο άθλημα Ολυμπιακών Αγώνων και πιο ξεχωριστή στιγμή (από οποιαδήποτε χρονιά).

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
22 Aug 2016 09:51 - 22 Aug 2016 09:55 #186572 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

DoUzOs wrote: Δεν παρακολουθώ ελληνικό YouTube (εκτός από τα δικά μας βίντεο), αλλά έχω έναν να διαλέξω: τον μοναδικό, τον αξεπέραστο Κοντοπίδη!
Μιας και τελείωσαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, θα ρωτήσω κάτι σχετικό: αγαπημένο άθλημα Ολυμπιακών Αγώνων και πιο ξεχωριστή στιγμή (από οποιαδήποτε χρονιά).

Γυναικείο ποδόσφαιρο(παρακολουθώ γενικά το γυναικείο) και 100 μέτρα αδρών. Ξεχωριστή στιγμή ο τερματισμός με τον Γιαννιώτη με την απότομη αλλαγή συναισθημάτων και ο αγώνας των 100 μέτρων στο Πεκίνο το 2008.

Αγαπημένο ρόφημα/αναψυκτικό όταν παίζεις παιχνίδια;
Last edit: 22 Aug 2016 09:55 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης