Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pώτα κάτι τον επόμενο

More
07 Sep 2016 22:17 #187277 by Γιώργος Φιλίππου
Περιμένω περισσότερο ποδόσφαιρο και μάλιστα περισσότερο το FIFA 17.Δεν πολυ ασχολούμαι με Baksketball games.

Ερώτηση:Μιας και έγραψα πρόσφατα blog σε αυτό. Ποιά είναι η πιο επική στιγμή που έχετε βιώσει σε βίντεο παιχνίδι?

Αξέχαστες παιχνιδάρες:The Witcher 3:Wild Hunt , Metal Gear Solid V:The Phantom Pain, Metal Gear Solid 4:Guns Of The Patriots ,Uncharted 4:A Thief's End και Pro Evolution Soccer 2012.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Sep 2016 22:45 #187280 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

GeoRaragh wrote: Περιμένω περισσότερο ποδόσφαιρο και μάλιστα περισσότερο το FIFA 17.Δεν πολυ ασχολούμαι με Baksketball games.

Ερώτηση:Μιας και έγραψα πρόσφατα blog σε αυτό. Ποιά είναι η πιο επική στιγμή που έχετε βιώσει σε βίντεο παιχνίδι?

Το finale του Mass Effect 2. Δράση, αγωνία και επικό cliffhanger.

Αγαπημένο φινάλε ταινίας; Εμένα του The Thing.

More
07 Sep 2016 23:01 #187281 by Aνέστης Αδαμίδης
Crouching Tiger/Hidden Dragon. Αλλά ξεχωρίζω και τα Hero και Last of the Mohicans

Μια αγορά που μετάνοιωσες;

More
07 Sep 2016 23:05 #187283 by Γιώργος Φιλίππου

TheReaper wrote: Crouching Tiger/Hidden Dragon. Αλλά ξεχωρίζω και τα Hero και Last of the Mohicans

Μια αγορά που μετάνοιωσες;

Μια αγορά που μετάνιωσα πραγματικά ήταν το Watch Dogs.50 ευρώ είχα δώσει και το παιχνίδι ήταν απλά επαναλαμβανόμενο.

Ερώτηση:Πιστεύετε ότι το Gladiator έχει αντιγράψει στοιχεία από το Braveheart ή όχι?

Αξέχαστες παιχνιδάρες:The Witcher 3:Wild Hunt , Metal Gear Solid V:The Phantom Pain, Metal Gear Solid 4:Guns Of The Patriots ,Uncharted 4:A Thief's End και Pro Evolution Soccer 2012.

More
08 Sep 2016 00:34 #187292 by Δημήτρης Φιλίππου
Έχει σίγουρα αντιγράψει κάποια στοιχεία.

Ερώτηση: Αγαπημένη ταινία?

More
08 Sep 2016 09:58 #187300 by Γιώργος Φιλίππου
Braveheart είναι η αγαπημένη μου.

Ερώτηση:Πιστεύετε ότι το PS4 pro θα αξίζει τα λεφτά του ; Ναι ή όχι και γιατί;

More
08 Sep 2016 10:24 - 08 Sep 2016 10:30 #187306 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

g.dfil wrote: Έχει σίγουρα αντιγράψει κάποια στοιχεία.

Είναι πολλές, δύσκολα ξεχωρίζω κάποια, από το top10 μου μου αρέσουν όλες το ίδιο. Θα διαλέξω όμως το 12 Angry Men του 1957. Τρομερή ταινία σε όλα της.

edit: Είχε κλατάρει το ιντερνετ για λίγο και δεν είδα ότι υπήρχε άλλη απάντηση. Απαντάω στην ερώτηση του Geo: Πιστεύω θα τα αξίζει, και λόγο επεξεργαστή αλλά και εμφάνισης. Επίσης και με τα νέα παιχνίδια δεν θα υπάρχει θέμα και άλλο ένα θετικό θα είναι φυσικά η 4Κ ανάλυση.

Αγαπημένο quote από ταινία;
Last edit: 08 Sep 2016 10:30 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.

More
08 Sep 2016 10:30 - 08 Sep 2016 10:35 #187307 by Δημήτρης Φιλίππου

Shikabane_Hime7 wrote:

g.dfil wrote: Έχει σίγουρα αντιγράψει κάποια στοιχεία.

Είναι πολλές, δύσκολα ξεχωρίζω κάποια, από το top10 μου μου αρέσουν όλες το ίδιο. Θα διαλέξω όμως το 12 Angry Men του 1957. Τρομερή ταινία σε όλα της.

Αγαπημένο quote από ταινία;

Το I' m back του Αρνολντ Σβαρτζενεγκερ .
Ερώτηση : Χειρότερο game στο ps4?
Last edit: 08 Sep 2016 10:35 by Δημήτρης Φιλίππου.

More
08 Sep 2016 11:00 #187315 by Γιώργος Φιλίππου
Μπορώ να πω ότι το Watch Dogs ήταν το χειρότερο. Το έχω παίξει στο Ps3 αλλά δεν πιστεύω να έχει τεράστια διαφορά στο Ps4.

Ερώτηση:Stallone ή Scharzenegger?

More
08 Sep 2016 11:29 #187327 by Πιέρρος Φουστέρης
Ω, μας τα κάνεις πολύ δύσκολα, Geo. Θα πω Stallone, γιατί όλες οι ταινίες Rocky με στιγμάτισαν. Φυσικά, αγαπώ και τον Arnold, κυρίως για τις ερμηνείες του στις ταινίες Terminator.

Με αφορμή την ανακοίνωση του PS4 Slim, θα κάνω μία σχετική ερώτηση:
PS4 Fat ή PS4 Slim ; Μπορείτε να συγκρίνετε τα πάντα: τιμές, αποδόσεις, εμφάνιση.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister