Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pώτα κάτι τον επόμενο

More
04 Sep 2016 10:33 #187155 by Δημήτρης Φιλίππου
Οι μπαμιες ειναι τοσο χαλια που μια μερα που εφαγα παραλιγο να ξερασω
Ερωτηση:Τι ομαδα ειστε ( Ειμαι παο βεβαια )

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Sep 2016 13:36 #187189 by Aνέστης Αδαμίδης
Παριστάνω τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν ξέρω ούτε έναν παίκτη από την ομάδα.

Διακοπές πήγαμε; Και που; Εγώ έκανα μια περιοδία προς Θεσ/νικη, Κικλίς, Σέρρες και Πύλο. Και στον τελευταίο προορισμό μου χτύπησαν το αμάξι... Τ.Τ

More
05 Sep 2016 13:48 #187191 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

TheReaper wrote: Παριστάνω τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν ξέρω ούτε έναν παίκτη από την ομάδα.

Διακοπές πήγαμε; Και που; Εγώ έκανα μια περιοδία προς Θεσ/νικη, Κικλίς, Σέρρες και Πύλο. Και στον τελευταίο προορισμό μου χτύπησαν το αμάξι... Τ.Τ

2 εβδομάδες Κρήτη στο Ηράκλειο που είναι η παρέα μου και 2 στην Επίδαυρο που έχουμε εξοχικό.

Αγαπημένο νησί που να έχεις επισκεφτεί στην Ελλάδα;

More
05 Sep 2016 14:10 #187194 by Νικολής Ασημάκης
Κρήτη (όχι ότι έχω πάει σε πολλά, αλλά τέσπα)

Αγαπημένο άθλημα (όχι για παρακολούθηση ή game);

More
05 Sep 2016 14:52 #187197 by Marios Ntallaris
Πολύ εύκολα θα πω ποδόσφαιρο.

Πιο μισητός ποδοσφαιριστής?

More
05 Sep 2016 17:23 #187202 by Δημήτρης Φιλίππου
Μάριο Γκέτσε.

Αγαπημενο video game στο ps4? ( εμένα uncharted 4 )

More
07 Sep 2016 01:52 - 07 Sep 2016 02:02 #187241 by Blood Prince

g.dfil wrote: Μάριο Γκέτσε.

Από τα PS4 exclusives και για μένα το Uncharted 4 είναι το αγαπημένο video game.

Ερώτηση: Προτιμάτε να παίζετε με τον χαρακτήρα της Jill Valentine ή της Lara Croft και γιατί ; (Εγώ προτιμώ να παίζω με τον χαρακτήρα της Lara Croft όπως είναι σχεδιασμένος στα δύο τελευταία Tomb Raider.Ο χαρακτήρας της Jill Valentine μου αρέσει αρκετά με την original ενδυμασία η οποία αν δεν κάνω λάθος απο τα πρόσφατα Resident Evil στα οποία το μοντέλο της Jill Valentine είναι σχεδιασμένο βασιζόμενο στα σύγχρονα γραφικά είναι διαθέσιμος μόνο μέσω expansion στο Revelations 2)

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 07 Sep 2016 02:02 by Blood Prince.

More
07 Sep 2016 09:10 - 07 Sep 2016 09:13 #187248 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Blood Prince wrote:

g.dfil wrote: Μάριο Γκέτσε.

Από τα PS4 exclusives και για μένα το Uncharted 4 είναι το αγαπημένο video game.

Ερώτηση: Προτιμάτε να παίζετε με τον χαρακτήρα της Jill Valentine ή της Lara Croft και γιατί ; (Εγώ προτιμώ να παίζω με τον χαρακτήρα της Lara Croft όπως είναι σχεδιασμένος στα δύο τελευταία Tomb Raider.Ο χαρακτήρας της Jill Valentine μου αρέσει αρκετά με την original ενδυμασία η οποία αν δεν κάνω λάθος απο τα πρόσφατα Resident Evil στα οποία το μοντέλο της Jill Valentine είναι σχεδιασμένο βασιζόμενο στα σύγχρονα γραφικά είναι διαθέσιμος μόνο μέσω expansion στο Revelations 2)

Lara Croft χαλαρά, και μου αρέσει σαν ηρωίδα περισσότερο αλλά και σαν εμφάνιση. Η Jill δεν με τρελαίνει και τόσο, από RE πάντα η Claire και ο Barry μου άρεσαν σαν χαρακτήρες. (+Leon αυτονόητο για μένα :p )

Αγαπημένος εχθρός από Resident Evil; Εμένα οι Hunters.
Last edit: 07 Sep 2016 09:13 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
07 Sep 2016 20:34 #187267 by Γιώργος Φιλίππου
Εγώ θα πώ τον Ironhead από το Resident evil revelations 2.

Ερώτηση:Αν σου δινόταν η ευκαιρία να παίξεις το Witcher 3 ή το Fallout 4,ποιό θα επέλεγες και γιατί?

Αξέχαστες παιχνιδάρες:The Witcher 3:Wild Hunt , Metal Gear Solid V:The Phantom Pain, Metal Gear Solid 4:Guns Of The Patriots ,Uncharted 4:A Thief's End και Pro Evolution Soccer 2012.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
07 Sep 2016 21:34 #187275 by Γιάννης Μοσχονάς
Το Fallout 4 διότι λατρεύω τους κόσμους της Bethesda και με τα mods που κυκλοφορούν το gameplay ανανεώνεται επ'άπειρον.

Σε λίγο καιρό περιμένουμε την κυκλοφορία δύο καταπληκτικών sports games, εσείς τι προτιμάτε, μπασκετ η ποδόσφαιρο, PES 17 ή NBA2K17;