- Thank you received: 28
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Κανω like-share και subscribe την τελευταια σου προταση.Αυτο ακριβως.Βαζεις το δισκακι και εισαι κομπλε.Αλλα για να μην βγουμε off topic σταματαω εδω.Mystique wrote: Πολλους απο τους καλους τιτλους θα τους βγαλουν σε ολα τα format αλλα ειναι αλλο να το χαρουμε στην κονσολα και αλλο να ψαχνουμε τις απαιτησεις του pc.
Δεν μπορω ν'αλλαζω καρτα τωρα για να παιξω την ταδε νεα κυκλοφορια, βαζω το δισκακι στο ps4 και ησυχαζω.
Mystique wrote: Πολλους απο τους καλους τιτλους θα τους βγαλουν σε ολα τα format αλλα ειναι αλλο να το χαρουμε στην κονσολα και αλλο να ψαχνουμε τις απαιτησεις του pc.
Δεν μπορω ν'αλλαζω καρτα τωρα για να παιξω την ταδε νεα κυκλοφορια, βαζω το δισκακι στο ps4 και ησυχαζω.
Mystique wrote: Ειχα παει σ'ενα φιλο να δω το xbox1 που εχει και να παιξουμε καποιο διπλο αλλα οταν το εβαλε σε λειτουργια αρχισε να κανει update. Ok, λεω εγω κατι χρησιμο θα ειναι ας περιμενουμε να δουμε τι θα φτιαχνουν με αυτο. Περιμεναμε 30 λεπτα και ακομα εκανε update. Ρωταγα εγω, τι διαολο κανουνε και κανει τοση ωρα, ελα ρε MS και θελω να δω τα καινουρια games. Τιποτα, μετα απο 40 λεπτα βαρεθηκαμε και πηγαμε σε καφετερια να καθησουμε, δεν αντεξα αλλο. Ελπιζω να μην κανει τα ιδια και η Sony, δεν το εχω ψαξει ακομη.