Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS4 vs Xbox One

More
19 Jan 2016 20:32 #175663 by Panagiotis
Replied by Panagiotis on topic PS4 vs Xbox One
Το 2015 ειχε καλυτερη χρονια το xbox.Το 2016 ειναι η χρονια της sony.Και υπαρχουν και αρκετα ερωτηματικα για το αν τα gears of war 4 και quantum break βγουν και σε pc.
The following user(s) said Thank You: Grigoris

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Jan 2016 20:44 #175666 by Κατερίνα Μαρίνου
Πολλους απο τους καλους τιτλους θα τους βγαλουν σε ολα τα format αλλα ειναι αλλο να το χαρουμε στην κονσολα και αλλο να ψαχνουμε τις απαιτησεις του pc. ;) Δεν μπορω ν'αλλαζω καρτα τωρα για να παιξω την ταδε νεα κυκλοφορια, βαζω το δισκακι στο ps4 και ησυχαζω. ;)

More
19 Jan 2016 20:53 #175667 by Panagiotis
Replied by Panagiotis on topic PS4 vs Xbox One

Mystique wrote: Πολλους απο τους καλους τιτλους θα τους βγαλουν σε ολα τα format αλλα ειναι αλλο να το χαρουμε στην κονσολα και αλλο να ψαχνουμε τις απαιτησεις του pc. ;) Δεν μπορω ν'αλλαζω καρτα τωρα για να παιξω την ταδε νεα κυκλοφορια, βαζω το δισκακι στο ps4 και ησυχαζω. ;)

Κανω like-share και subscribe την τελευταια σου προταση.Αυτο ακριβως.Βαζεις το δισκακι και εισαι κομπλε.Αλλα για να μην βγουμε off topic σταματαω εδω.

More
19 Jan 2016 22:01 #175668 by Κατερίνα Μαρίνου
Ειχα παει σ'ενα φιλο να δω το xbox1 που εχει και να παιξουμε καποιο διπλο αλλα οταν το εβαλε σε λειτουργια αρχισε να κανει update. Ok, λεω εγω κατι χρησιμο θα ειναι ας περιμενουμε να δουμε τι θα φτιαχνουν με αυτο. Περιμεναμε 30 λεπτα και ακομα εκανε update. Ρωταγα εγω, τι διαολο κανουνε και κανει τοση ωρα, ελα ρε MS και θελω να δω τα καινουρια games. Τιποτα, μετα απο 40 λεπτα βαρεθηκαμε και πηγαμε σε καφετερια να καθησουμε, δεν αντεξα αλλο. Ελπιζω να μην κανει τα ιδια και η Sony, δεν το εχω ψαξει ακομη. ;)

More
19 Jan 2016 22:35 #175670 by Tony
Replied by Tony on topic PS4 vs Xbox One
Ποιότητα > ποσότητα

More
19 Jan 2016 22:42 #175671 by Κατερίνα Μαρίνου
Tony, τελικα τι ηταν αυτο το update που εκανε το xbox1?. Ειχε βελτιωσεις στα menu η κατι αλλο σημαντικο?. Μου εκανε εντυπωση πως κρατησε τοση ωρα λες και εβαζε καινουρια windows. ;)

More
19 Jan 2016 23:58 #175679 by A
Replied by A on topic PS4 vs Xbox One
Παίζει να σέρνεται η γραμμή του φίλου σου. Πες του αν μπορεί να βάλει το καλώδιο Ethernet καλύτερα . Η αλήθεια είναι πως το Wi-Fi του One δεν με έχει ενθουσιάσει απο ταχύτητα. Επίσης θα μπορούσε να κάνει αργότερα το update..

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

More
20 Jan 2016 00:37 #175683 by vasilis
Replied by vasilis on topic PS4 vs Xbox One

Mystique wrote: Πολλους απο τους καλους τιτλους θα τους βγαλουν σε ολα τα format αλλα ειναι αλλο να το χαρουμε στην κονσολα και αλλο να ψαχνουμε τις απαιτησεις του pc. ;) Δεν μπορω ν'αλλαζω καρτα τωρα για να παιξω την ταδε νεα κυκλοφορια, βαζω το δισκακι στο ps4 και ησυχαζω. ;)

Ετσι ακριβως.. και τα γραφικα του πλει ειναι υπερ αρκετα.

More
20 Jan 2016 18:07 #175701 by Γιάννης Πετρόχειλος

Mystique wrote: Ειχα παει σ'ενα φιλο να δω το xbox1 που εχει και να παιξουμε καποιο διπλο αλλα οταν το εβαλε σε λειτουργια αρχισε να κανει update. Ok, λεω εγω κατι χρησιμο θα ειναι ας περιμενουμε να δουμε τι θα φτιαχνουν με αυτο. Περιμεναμε 30 λεπτα και ακομα εκανε update. Ρωταγα εγω, τι διαολο κανουνε και κανει τοση ωρα, ελα ρε MS και θελω να δω τα καινουρια games. Τιποτα, μετα απο 40 λεπτα βαρεθηκαμε και πηγαμε σε καφετερια να καθησουμε, δεν αντεξα αλλο. Ελπιζω να μην κανει τα ιδια και η Sony, δεν το εχω ψαξει ακομη. ;)

Παίζει αυτό να έγινε μήπως κατά το Νοέμβριο; Αν έγινε τότε δεν πιάνεται, είχε μεγάλο Update όπου γινόταν αλλαγή λειτουργικού συστήματος στην κονσόλα. Σε κάθε άλλη περίπτωση πέραν αυτής, απλά σέρνεται το internet του φίλου σου. 10 λεπτά max χρειάζονται τα update (και πολλά λέω).

More
20 Jan 2016 21:53 #175715 by Κατερίνα Μαρίνου
Εχει χειροτερη γραμμη απο την δικη μου σιγουρα. Το update ηταν περιπου 350-400 mb δεν ηταν πολυ μεγαλο αλλα κατεβαζε με πολυ αργο ρυθμο. Πριν μια εβδομαδα ηταν οχι τον Νοεμβριο. ;) Δεν μου ειπε τι εφτιαξε τελικα αυτη η αναβαθμιση, μαλλον οχι κατι σημαντικο θα ηταν.