Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Δηλαδη θελεις να μου πεις οτι δεν ηξερες οτι το "rise of the tomb raider" ποτε δεν ητανε console exclusive για το xbox one οσο και να ηθελε η ms(Phil spencer) να το προωθήσει σαν console exclusive αλλα δεν την χαλασε που δεν της εκατσε .tonyler wrote: Το απίστευτο γέλιο έπεσε όταν ένα πιθανό exclusive μιας κονσόλας έγινε timed exclusive στην ανταγωνίστρια.
Yesterday, Microsoft dropped the first bomb of Gamescom 2014: that Rise of the Tomb Raider will be an Xbox exclusive. Except, wait. It's not.
Θα μεινεις υπρ ικανοποιημενη.Mystique wrote: Τωρα με 299 ευρω παω να παρω το ps4. Ενα 50αρι μου λειπει αλλα θα το βρω. Οσο για την Λαρα σιγουρα θα την βγαλουν σε ολα τα format εστω και λιγο αργοτερα οποτε ok. Με εχουν μπερδεψει με ολες αυτες τις διαφορετικες ημερομηνιες στις κυκλοφοριες των νεων τιτλων. Αλλα βγαινουν στο ps4, αλλα στο xbox1 και αλλα στον pc.
αν σου αρεσουν τα fps δεν πρεπει να χασεις τα halo,gears of war..Mystique wrote: Πηγα στο Πλαισιο για να παρω το ps4 μου και ειδα και τις προσφορες του xbox1. Ειχε αρκετα ενδιαφεροντα πακετα και μου ανοιξε την ορεξη να παρω και ενα τετοιο. Τα παλια παιχνιδια ειναι σε πολυ προσιτες τιμες αν δεν τα εχει αγορασει ηδη καποιος. Με 19.90 εχει μερικους ΑΑΑ τιτλους πολυ ικανοποιητικους. Δεν μου εφτασαν τα λεφτα να παρω καποιο παιχνιδι αλλα τα εβαλα στο ματι για το προσεχες μελλον.