Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Δευτερη φορα που παρερμηνεύεις τα λεγομενα μου.DoUzOs wrote: "επομενως οτι μα οτι και να του πω/μου πει παντα θα υπαρχει αντιλογος και ειναι βαρετο κατι τετοιο γι' αυτο δεν θελω να ξανα-ασχοληθω με το θεμα"
Καθόλου δεν παρερμηνεύω τα λόγια σου. Εσύ ο ίδιος γράφεις ότι είναι "βαρετό" να υπάρχει αντίλογος και δεν θέλεις να ξανα-ασχοληθείς με το θέμα. Δεν καταλαβαίνω την επιθετικότητά σου, εγώ απαντάω σε ό,τι γράφεις.
Επίσης, έχω δει τι γράφει ο tonyler και είναι πολύ μεγάλη υπερβολή να λες ότι "συνεχώς απαντάει με ειρωνείες", διότι, πολύ απλά, δεν ισχύει. Και νομίζω πως δεν είμαι ο μόνος που το υποστηρίζει αυτό.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Ένα ποστ μου μόνο είχε διαγραφεί επειδή είχα γράψει μια "κακή κουβέντα".fits79 wrote: Ισως γιατι δεν εχεις δει παλιοτερα ποστ του tonyler που μερικα τα εκανε edit και καποια αλλα τα εσβησαν οι mod/admin.
Πέρα απ'αυτό , να ξέρεις ότι στο βίντεο δεν κράζω καθόλου το PS4. Δεν έχω και λόγο άλλωστε...Mystique wrote: Ελα Tony, μην παιζεις με τον πονο μου και με επιασε κοροιδο η Sony.
Να δω πως θα το ξεφορτωθω τωρα το μηχανημα για να παω στο καινουριο με το VR μαζι.
Ευτυχως δηλαδη που δεν εχω ξοδεψει ακομα χρηματα για παιχνιδια η συνδρομη στο ps store.
Mystique wrote: Ελα Tony, μην παιζεις με τον πονο μου και με επιασε κοροιδο η Sony.
Να δω πως θα το ξεφορτωθω τωρα το μηχανημα για να παω στο καινουριο με το VR μαζι.
Ευτυχως δηλαδη που δεν εχω ξοδεψει ακομα χρηματα για παιχνιδια η συνδρομη στο ps store.