Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Δεν ισχυει αυτο που λες.Ειτε βαλεις στα στοιχεια του λογαριασμου σου οτι εισαι απο Ασια ειτε απο Αμερικη ειτε απο Ανταρκτικη , η sony γνωριζει απο που πραγματικα εισαι.Χαρακτηριστικο παραδειγμα για τους ελληνες το spotify στο ps3.Απο αμερικανικο λογαριασμο δεν γινεται να χρησιμοποιησεις την εφαρμογη αν εισαι απο ελλαδα.Το λεω επειδη το εχω δοκιμασει...fits79 wrote: Απο τη στιγμη που δεν εχεις ps4 δεν μπορεις να ξερεις οτι μπορεις πολυ ανετα να φτιαξεις και ελληνικο, και αμερικανικο και γιαπωνεζικο λογαριασμο.
Π.χ. στη δικη μου κονσολα εχω εναν αμερικανικο και ενα ελληνικο λογαριασμο και αυτο γιατι το ελληνικο psn store δεν εχει τη ποικιλια αλλα ουτε τις προσφορες του αμερικανικου psn store αλλα απο τη στιγμη που δεν εχεις ps4 πως να το ξερεις αυτο.
Και εδω κολλαει αυτο που σου λεω οτι απο τη στιγμη που δεν εχεις μια κονσολα δεν μπορεις να τσεκαρεις το οτιδηποτε διαβαζεις κατα ποσο ισχυει ή οχι.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
fits79 wrote: Εγώ δηλαδή πως έχω και αμερικάνικο λογαριασμό και ελληνικό;
Και μια χαρά μπαίνω και στο αμερικανικό psn store δηλαδή;
Γνωρίζεις πολλά για το Ps4 Και το xbox one και αυτό υποδεικνύεται με τα τεκμηριωμένα και αποδεδειγμένα στοιχεία σου.fits79 wrote: Εγώ σου είπα κάποια πράγματα που έχω και τις 2 κονσόλες.
Και όχι δεν έιναι το ίδιο ps3 & ps4.
zer0c00l wrote: επειδη εχουν ειπωθει μερικες ανακριβειες απο καποιους φιλους και συνομιλητες που θελουν να στηριξουν την αγαπη τους για την κονσολα που εχουν και πιστευουν οτι ειναι καλυτερη απο τις αλλες.
οτι αφορα τον λογαριασμο ειτε εχεις ελληνικο ειτε εχεις αμερικανικο ειτε εχεις αγγλικο ειτε οτιδηποτε (εννοειται οτι εχεις και την αναλογη διευθυνση χρεωσης για τις αγορες)
το λεω γιατι στο MS Store (XBOX One/XBOX 360) εχω λογαριασμο σε αμερικη/αγγλια/ελλαδα.
δεν εχει καμια σημασια στο Store ειτε του PLAYSTATION ειτε του XBOX
η εφαρμογη που θα κατεβασεις π.χ spotify , netflix κτλ κοιταει την IP διευθυνση σου η οποια φυσικα θα δειξει ελλαδα (ευρωπη) αρα αν ειναι σχεδιασμενη να τρεχει σε συγκεκριμενες χωρες δεν θα τρεχει σε εσενα εκτος αν μετακομισεις στις ΗΠΑ η αλλου.