Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades

More
21 Oct 2010 07:46 #82243 by rafor
Συμφωνω οτι δεν χρειαζεται να στελνουμε πμ εαν θελουμε να μιλαμε με καποιον , για αυτο υπαρχουν και τα μσν κλπ, αλλα ισως καποιος να μην θελει να επεκταθει σε περετερο συνομιλιες και απλα να αρκεστει σε 1.Οσο για τα 18.000 μελη, δεν νομιζω οτι αυτη τη στιγμη ειναι ολα ενεργα.Τα περισσοτερα ειναι ανενεργα ,εαν δεν κανω λαθος,απο εδω και περα δεν μπορουμε να κανουμε εμεις τιποτα αλλο...οτι αποφασισουν οι admins.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Oct 2010 07:58 #82247 by Ιβάν

rafor wrote: Συμφωνω οτι δεν χρειαζεται να στελνουμε πμ εαν θελουμε να μιλαμε με καποιον , για αυτο υπαρχουν και τα μσν κλπ, αλλα ισως καποιος να μην θελει να επεκταθει σε περετερο συνομιλιες και απλα να αρκεστει σε 1.Οσο για τα 18.000 μελη, δεν νομιζω οτι αυτη τη στιγμη ειναι ολα ενεργα.Τα περισσοτερα ειναι ανενεργα ,εαν δεν κανω λαθος,απο εδω και περα δεν μπορουμε να κανουμε εμεις τιποτα αλλο...οτι αποφασισουν οι admins.

Δεν έχει σημασία. Δεν θα υπάρξει η αλλαγή μόνο στα ενεργά μέλη, σε όλους θα γίνει η αλλαγή και ας μην είναι ενεργά μέλη. Δεν ξέρω αν με κατάλαβες.

More
21 Oct 2010 08:01 #82249 by Lalo007
Ναι,αλλα εφοσον τα περισσοτερα μελη ειναι ανενεργα,τοτε δεν θα αλλαξει κατι,αφου δεν υπαρχει περιπτωση να ανταλλαξουν μηνυματα με κανεναν.Τωρα το αν δεν θελει ο Μανος,αυτο ειναι αλλο θεμα.

More
21 Oct 2010 08:29 #82250 by Ιβάν

Lalo007 wrote: Ναι,αλλα εφοσον τα περισσοτερα μελη ειναι ανενεργα,τοτε δεν θα αλλαξει κατι,αφου δεν υπαρχει περιπτωση να ανταλλαξουν μηνυματα με κανεναν.Τωρα το αν δεν θελει ο Μανος,αυτο ειναι αλλο θεμα.

Μωρέ δεν είναι το θέμα ότι δεν θέλει ο Μάνος. Μόνο και μόνο που θα κάνει το όριο π.χ. 100 δημιουργεί πρόβλημα. Πόσο μάλλον να γεμίζουν. :wink:

More
21 Oct 2010 11:17 #82252 by Νικολής Ασημάκης
Υπάρχει ένα πρόβλημα με τα "New Post" που παρατήρησα από τότε που αλλάξαμε host. Όποτε έμπαινα στο forum, πατούσα το "new post" πάνω δεξιά για να δω τι καινούργιο γράφτηκε από την τελευταία φορά που μπήκα. Ενώ παλιά μου έβγαζε κανονικά ότι γράφτηκε, μετά την αλλαγή άρχισε να βγάζει όλο και λιγότερα μέχρι που έφτασε σε αυτό.

Τι γίνετε;

More
21 Oct 2010 21:46 #82282 by Aνέστης Αδαμίδης
Βασικά εγώ το παρατήρησα αυτό και πριν αλλάξουμε host. Μάλλον έχει ένα σύστημα μέτρησης, το οποίο δουλεύει ανάλογα με την ώρα που γίνονται τα posts.

More
21 Oct 2010 22:50 #82287 by Μάνος Γρυπάρης
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Θέλω να μου πείτε αν τις τελευταίες ημέρες σας έχει εμφανιστεί έστω μία φορά το πρόβλημα που υπήρχε με το Login, δηλαδή το να είστε Logged in στο site αλλά όχι στο forum, όπως επίσης και το αν εμφανίζονται error messages.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
22 Oct 2010 00:23 #82295 by thanasis
Οχι εμενα(που ειχα και πριν προβλημα)ειναι μαι χαρα προς το παρον :D

More
26 Oct 2010 21:26 #82639 by Aνέστης Αδαμίδης
Δεν ξέρω πως έγινε αυτό. Την μια ήμουν συνδεδεμένος, μετά έπεσε το internet και μετά που επανήλθε μου έδειχνε πως είμαι αποσυνδεδεμένος από το φόρουμ. Sorry για το screenshot, αλλά δεν μπορούσα να βγάλω καλύτερο.

[img

Αν προσέξετε το avatar μου δείχνει ότι έχω κάνει sign in αλλά επάνω που λέει "Σύνδεση".

More
26 Oct 2010 21:29 #82641 by rafor
Το ειχα παθει και εγω μια φορα, αλλα δεν εβγαλα screenshot.Εδειχνε την εικονα , παω να κανω απαντηση και μου ελεγε οτι δεν ειμαι συνδεδεμενος.Δεν μου εχει ξανασυμβει εκτοτε κατι παρομοιο.