Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades

More
28 Oct 2010 16:44 #82791 by Frank
ενα προβληματακι των τελευταιων ημερων, στο "Συνδεση" αριστερα στο forum δειτε πως ειναι την πρωτη φορα που θα μπω καθε μερα, και πως ολες τις αλλες

[img

το εχει κανεις αλλος αυτο ?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Oct 2010 16:58 #82794 by rafor
Και εγω το εχω παθει κανα 2 φορες

More
01 Nov 2010 20:13 #83220 by rafor
Αρχικα, συγγνωμη για το καινουργιο post, αλλα δεν γινοταν αλλιως να το δουνε ολοι...Εδω και καποιες μερες(τωρα τελευταια)οταν ανοιγω το Google Chrome και μπαινω στο GW.Μου βγαινει αυτη η σελιδα.

Εαν παρατηρησετε καλα το εικονιδιο του GW ειναι μισο

Δεν ειναι τιποτα σπουδαιο, απλα το αναφερω γιατι ισως κατα καποιον τροπο να χαλαει την εικονα του site.Τελος, αυτο μου το κανει μονο οταν μπαινω για πρωτη φορα.Μετα στο forum και γενικα οπου και εαν παω ειναι κανονικα.

More
02 Nov 2010 18:12 #83287 by Ιβάν
Μάνο έχω και άλλη μια ιδέα. Όταν κάποιος κάνει edit ένα post του και είναι το τελευταίο τότε το θέμα να εμφανίζεται πρώτο-πρώτο σαν να υπάρχει καινούριο post. Καταλαβένεις τι εννοώ; Για να προσέξουν το edit, διότι μπορεί να είναι κάτι "επίγον".

More
02 Nov 2010 20:43 #83301 by Lalo007

Alcatraz wrote: Μάνο έχω και άλλη μια ιδέα. Όταν κάποιος κάνει edit ένα post του και είναι το τελευταίο τότε το θέμα να εμφανίζεται πρώτο-πρώτο σαν να υπάρχει καινούριο post. Καταλαβένεις τι εννοώ; Για να προσέξουν το edit, διότι μπορεί να είναι κάτι "επίγον".

Και αμα ειναι καποιο ορθογραφικο?Πρεπει να υπαρχει τοτε η επιλογη αν θελουμε να φαινεται η οχι.Και εχω να προτεινω και εγω κατι.Θα ηταν καλυτερα πιστευω αν μπορουσαμε να κανουμε search τα reviews αναλογα με την ημερομηνια ή την βαθμολογια τους.

More
02 Nov 2010 21:12 #83303 by rafor
@Alcatraz,αυτο που ειπε ο Lalo, με τα ορθογραφικα για παρεδειγμα , ειναι σωστο.Ή εαν καποιο link ειναι λαθος και το διορθωσει καποιος, δεν υπαρχει λογος να βγαινει πρωτο το thread.Βεβαια δεν ειναι δικη μου αρμοδιοτητα να το κρινω.Οσο για αυτο που ειπες Lalo, για το search στα reviews, δεν νομιζω να χρειαζεται, αφου τα εχει ολα κατα αλφαβητικη σειρα.Εαν ξερεις τον τιτλο του παιχνιδιου, το βρισκεις πολυ ευκολα!

More
02 Nov 2010 21:37 #83305 by Γιάννης Ρέμας
ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι αν δεν παίζει θέμα διαφήμισης από τη fifa γιατί το έχουμε ως θέμα από πίσω από τη στιγμή που στη ψηφοφορία έχει κερδίσει κατά κράτος το pro? :-k :-k :-k

More
02 Nov 2010 21:40 #83308 by Aνέστης Αδαμίδης
Ίσως να μην υπάρχουν αρκετά ωραία backgrounds από το Pro.

More
02 Nov 2010 21:58 #83310 by rafor
Σιγα ρε παιδια τη μεγαλη διαφορα...Λες και εσεις κοιτατε το περιεχομενο ή το background απο ενα site???!

More
02 Nov 2010 22:03 #83311 by Γιάννης Ρέμας
θέλω background LoL εξάλλου το παίζουν τα μισά μέλη το site το LoL