Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades

More
17 Oct 2010 13:46 #81881 by rafor
Καλα , εσυ εχεις και το τουμπανο τον υπολογιστη!Τι να πουμε και εμεις???Εγω εχω μια και το CPU μου καμια φορα φτανει για 2-3 δευτερολεπτα το 100%...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Oct 2010 13:57 #81890 by Lalo007

rafor wrote: Καλα , εσυ εχεις και το τουμπανο τον υπολογιστη!Τι να πουμε και εμεις???Εγω εχω μια και το CPU μου καμια φορα φτανει για 2-3 δευτερολεπτα το 100%...

Ραφορ επειδη ο υπολογιστης σου ειναι παλιος,θεωρεις τον δικο μου τουμπανο.Σε πληροφορω οτι τρεχει με lag τα σημερινα fps στα low γραφικα.Και αυτο γιατι ειναι ΛΑΠΤΟΠ.Και σιγα τις δυνατοτητες.
2.27 Ghz Intel Core i3 350M
4 Gb μνημη

Που ειναι λοιπον το τουμπανο.Τελος παντων αυτο παει σε αλλο τοπικ.Φευγουμε παλι απο το θεμα...

More
17 Oct 2010 15:20 #81902 by Νικολής Ασημάκης

Είναι λογικό να μου εμφανίζει το "HostingJuice" στις μνήμες αντί για το όνομα του site;

More
17 Oct 2010 15:25 #81903 by Ιβάν

Nikolis wrote:

Είναι λογικό να μου εμφανίζει το "HostingJuice" στις μνήμες αντί για το όνομα του site;

Εμένα δεν μου το κάνει αυτό το πράγμα!

More
17 Oct 2010 16:59 #81917 by Lalo007
Εχω παρατηρησει οτι η χωρητικοτητα των εισερχομενων μηνυματων μας ειναι 50.Υπαρχει καποιος λογος που ειναι σχετικα μικρη?Θα μπορουσε να αυξηθει?

More
17 Oct 2010 19:58 #81927 by Ιβάν

Lalo007 wrote: Εχω παρατηρησει οτι η χωρητικοτητα των εισερχομενων μηνυματων μας ειναι 50.Υπαρχει καποιος λογος που ειναι σχετικα μικρη?Θα μπορουσε να αυξηθει?

Συμφωνώ με τον Lalo. +1 Αν γίνετε να την κάνετε τουλάχιστον 100. Τι λέτε?

More
17 Oct 2010 20:13 #81931 by Aνέστης Αδαμίδης
Και τι να τα κάνεις 100 μηνύματα που μπορεί να έχεις από πρόπερσι; Καλά είναι και τα 50. Βλέπεις τι έχει να σου πει ο καθένας και μετά από 3-4 βδομάδες το πολύ το σβήνεις. Να κρατήσεις τόσα μηνύματα για ποιο λόγο; :-k

More
17 Oct 2010 20:19 #81933 by Lalo007

TheReaper wrote: Και τι να τα κάνεις 100 μηνύματα που μπορεί να έχεις από πρόπερσι; Καλά είναι και τα 50. Βλέπεις τι έχει να σου πει ο καθένας και μετά από 3-4 βδομάδες το πολύ το σβήνεις. Να κρατήσεις τόσα μηνύματα για ποιο λόγο; :-k

Κοιτα εγω εχω ηδη φουλαρει.Και μερικα σβηστηκαν αυτοματα.

Λογοι για να τα κανουμε 150?Γιατι ισως θελουμε να κρατουσουμε καποια συζητηση σε προσωπικο επιπεδο,καποια παρατηρηση moderator,καποια λινκ,οτιδηποτε.Δεν νομιζω να ενοχλει κανεναν να ειναι 100+.Οποιος δεν τα θελει τα διαγραφει.Ενω οταν ειναι 50 περιοριζει καποιους.Και ξερεις τι θα ηταν ακομα πιο προχωρημενο?Να ρυθμιζε ο καθενας την χωρητικοτητα...Ωστε να μην αναγκαζεται να σβηνει.Αν και νομιζω οτι αυτο θα ηταν πραγματικα αχρηστο.Ας μην ξεχναμε οτι αυτη η διαδικασια δεν παιρνει πανω απο 2 λεπτα.

More
17 Oct 2010 20:55 #81944 by Νικολής Ασημάκης
Παλαιότερα υπήρχε ένα θέμα με τα πολλά pm, καθυστερούσε η φόρτωση του site, αλλά μιλάμε για αρκετό καιρό πριν. Με τόσες αλλαγές που έγιναν στο site δεν ξέρω αν συνεχίζει να υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Περιμένετε απάντηση του Μάνου.

More
18 Oct 2010 14:15 #82025 by Μάνος Γρυπάρης

Lalo007 wrote: Εχω παρατηρησει οτι η χωρητικοτητα των εισερχομενων μηνυματων μας ειναι 50.Υπαρχει καποιος λογος που ειναι σχετικα μικρη?Θα μπορουσε να αυξηθει?

Δεν υπαρχει λογος να κραταμε τοσα πολλα μηνυματα.
Με όσους αναγνώστες θέλετε να μιλάτε, ανταλλάξτε MSN, e-mail, facebook κτλ. Τα PM ουτως η αλλως καθυστερουν να ανοιξουν + οτι αν καποιος εχει να μπει στο site ενα χρονο, δεν θα μπορουσε να γεμισει το Inbox του με 500 spam μηνυματα απο ανιδεους. Με 18.000 μελη θα ειχαμε θεμα χωρητικοτητας καποια στιγμη.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)