Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
rafor wrote: @Alcatraz,αυτο που ειπε ο Lalo, με τα ορθογραφικα για παρεδειγμα , ειναι σωστο.Ή εαν καποιο link ειναι λαθος και το διορθωσει καποιος, δεν υπαρχει λογος να βγαινει πρωτο το thread.Βεβαια δεν ειναι δικη μου αρμοδιοτητα να το κρινω.Οσο για αυτο που ειπες Lalo, για το search στα reviews, δεν νομιζω να χρειαζεται, αφου τα εχει ολα κατα αλφαβητικη σειρα.Εαν ξερεις τον τιτλο του παιχνιδιου, το βρισκεις πολυ ευκολα!
TheReaper wrote: Κοίτα, Μάνο. Εμένα αυτό συνήθως μου συνέβαινε όταν για κάποιο λόγο έπεφτε το internet και επανερχόταν αυτόματα. Γι' αυτό για να το ελέγξω, πήγα κι έκανα επανεκκίνηση στο router. Και πάλι έγινε αυτό, το να είμαι δηλαδή στο site και όχι στο forum.
Αυτό είναι εκνευριστικό κάθε φορά, τα posts πρέπει να εμφανίζονται άμεσα χωρίς redirects. Όπως όλα τα υπόλοιπα forumInformation
This message has been posted successfully.
View your submitted message
Return to the forum last visited
19)Αν είστε ο τελευταίος ο οποίος έχει απαντήσει σε ένα θέμα τότε απαγορεύεται να απαντήσετε 2η φορά, εκτός κι αν έχουν περάσει πάνω από 3 ημέρες και δεν έχετε λάβει απάντηση! Αν θέλετε να πείτε κάτι ακόμη τότε θα πρέπει να κάνετε Edit το τελευταίο μήνυμά σας και να προσθέσετε ότι επιπλέον θέλετε να πείτε. Μόλις περάσουν οι 3 ημέρες και δεν λάβετε απάντηση τότε μπορείτε να ξαναπαντήσετε.
Τα διπλά post απαγορεύονται από τους κανόνες του forum,έτσι για να μην κάνεις διπλό post εφόσον είσαι ο τελευταίος που απάντησες στο topic θα πρέπει να κάνεις επεξεργασία το τελευταίο στου post και να προσθέσεις εκεί τα επιπλέον στοιχεία που έχεις βρει.Η μόνη περιπτώσει που μπορείς να κάνεις διπλό post είναι όταν η διαφορά στα post σου είναι πάνω από έναν μήνα.