Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Beyond Good and Evil II

12 Jun 2018 14:24 #215434 by Giorgos Tsolaridis
Στην έναρξη της press conference της στην E3 2018, η Ubisoft παρουσίασε ένα απίστευτα όμορφο cinematic trailer από το Beyond Good and Evil 2, το οποίο θα μπορούσε άνετα να προέρχεται από μια ταινία με τον ίδιο τίτλο. Στο τέλος είδαμε και την Jade, η οποία επιστρέφει, μένει όμως να δούμε ποιος θα είναι ο ρόλος της.

Δείτε το παρακάτω:



Το Beyond Good & Evil 2 θα κυκλοφορήσει για για PC, PS4, Xbox One και Nintendo Switch.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Jun 2018 23:28 #215440 by Μάρκος Ασκανιάν
Έχει ξεφύγει για τα καλά το νέο Beyonf Good and Evil (με τη καλή έννοια). Το πρώτο ήταν ένα τρομερό adventure/platform που απόλαυσα στο έπακρο στην PS2 έκδοση. Ίδωμεν...

Adododo!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Dec 2018 14:23 #221090 by Giorgos Tsolaridis
Beyond Good and Evil 2 gameplay videos
Νέο βίντεο διάρκειας 25 λεπτών.

Η Ubisoft παρουσίασε ένα νέο gameplay video από το Beyond Good and Evil 2, διάρκειας 25 λεπτών.
Σας εξηγεί σχεδόν τα πάντα όσον αφορά στο gameplay. Δείτε το παρακάτω:

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Dec 2018 20:56 #221895 by Γιώργος Δρίτσας
Ας ελπίσουμε ότι το always online status του game θα διευκολύνει απλώς το drop-in και drop-out στο online co-op και δεν θα σταθεί εμπόδιο σε όσους θέλουν μια ανενόχλητη single player εμπειρία.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Dec 2018 16:42 #221909 by Astro
Replied by Astro on topic Beyond Good and Evil II
Δεν έχω καταλάβει αν θα είναι prequel ή sequel.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Sep 2020 21:34 #239116 by Giorgos Tsolaridis
Ο δημιουργός του Rayman παραιτείται για να δουλέψει σε άσυλο άγριων ζώων
Ο Michel Ancel θα αλλάξει ζωή.


Ο Michel Ancel, δημιουργός της σειράς Rayman, παραιτήθηκε από την Ubisoft για να δουλέψει σε άσυλο άγριων ζώων.

Ο Ancel είχε μέχρι τώρα μία καριέρα 30 ετών, δημιουργώντας στη Ubisoft σειρές, όπως τα Rayman, Rabbids και Beyond Good & Evil. Ο ίδιος ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το gaming industry μέσω Instagram και είναι ο πρώτος game designer που κάνει μετάβαση από τα video games στα...ζωάκια, που αποτελούσαν το δεύτερο χόμπι του.

Στα καθημερινά του καθήκοντα, ο Ancel πλέον θα εκπαιδεύει άγρια ζώα. Ελπίζουμε να ανεβάσει κανένα βιντεάκι στο YouTube και να χτίσει κανένα πάρκο με εμφάνιση από τις σειρές του που αγαπήσαμε.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ancel έχει την εταιρεία ανάπτυξης Wild Sheep Studio, η οποία αναπτύσσει το Wild, ένα open world παιχνίδι με διάφορα άγρια ζώα. Στο πάρκο άγριων ζώων ο Γάλλος game designer θα δουλεύει πλέον full time, επομένως δεν ξέρουμε αν θα έχει να διαθέσει χρόνο για το συγκεκριμένο παιχνίδι του. Πάντως σίγουρα θα έχει να καταθέσει αρκετή έμπνευση. Ο Ancel ηταν βασικό στέλεχος της ομάδας του Beyond Good & Evil 2.

Η Ubisoft πάντως ανακοίνωσε ότι ο Michel Ancel "φεύγει από το gaming industry και θα συνεχίσει να δουλεύει στο προσωπικό του project, το άσυλο άγριων ζώων". Στο τέλος τον ευχαρίστησε για το όραμα που έφερε στη Ubisoft και την προσφορά του, ενώ του ευχήθηκε τα καλύτερα.

Το Beyond Good & Evil 2 θα κυκλοφορήσει για PC, PS4, Xbox One και Nintendo Switch.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Sep 2020 21:49 #239496 by Giorgos Tsolaridis
Ο Michel Ancel, δημιουργός του Rayman, παραιτείται από την Ubisoft
Θα δουλέψει σε άσυλο άγριων ζώων.


Ο Michel Ancel, ίσως να μην παραιτήθηκε τυχαία από την Ubisoft, καθώς σύμφωνα με νέα αναφορά της Γαλλικής Liberation, εργαζόμενοι της Ubisoft τον κατηγορούν για την "δημιουργία τοξικού περιβάλλοντος εργασίας".

Μετά από 30 χρόνια ιστορίας στη Ubisoft, ο Michel Ancel αποχώρησε για να δουλέψει σε άλυσο άγριων ζώων, αλλά απ' ότι φαίνεται ορισμένοι πρώην συνάδελφοί του τον κατηγορούν ότι δεν έκανε καλή διαχείριση των projects και ότι επέτρεπε να υπάρχει τοξικότητα μεταξύ των εργαζομένων. Μάλιστα, η Ubisoft παραδέχθηκε ότι ο δημιουργός του Rayman ήταν ανάμεσα στα υψηλόβαθμα στελέχη για τα οποία η Ubisoft είχε δημιουργήσει εκτενή έρευνα για τοξικότητα, πρωτού ο ίδιος παραιτηθεί. Ο Michel Ancel πάντως αρνήθηκε τις κατηγορίες μέσω του Instagram.

Στις μεταφράσεις των συνεντεύξεων, ο Ancel κατηγορείται ότι ανάγκαζε τους developers να εγκαταλείπουν μήνες δουλειάς που είχαν δημιουργήσει, "λόγω της ιδιοτροπίας του". Κατηγορήθηκε ότι "άλλαζε την στρατηγική ανάπτυξης των games του ή εφεύρισκε νέα χαρακτηριστικά για τα games που ανέπτυσσε όταν μιλούσε σε gaming sites, χωρίς τα χαρακτηριστικά αυτά να έχουν προηγουμένως αναφερθεί προς τους developers του". Μέχρι στιγμής οι δηλώσεις των κατηγοριών φαίνονται να μην ευσταθούν, καθότι ως Project Manager τα συγκεκριμένα θέματα ήταν καθαρά θέματα διαχείρισης. Ωστόσο, οι πρώην συνάδελφοί του, τον κατηγορούν για εξάντληση, κατάθλιψη και ότι ήταν τόσο εχθρικός χαρακτήρας ώστε "η Ubisoft έπρεπε να τον χωρίσει από τους developers βάζοντας ενδιάμεσα στρώματα προϊσταμένων για να δίνουν τις οδηγίες".

Ένας πρώην συνάδελφός του Michel Ancel, δήλωσε ότι: "Μπορεί να σου αναλύσει ότι είσαι ιδιοφυϊα, ότι η ιδέα σου είναι εξαιρετική και μετά στα meetings να σε αποδομήσει, λέγοντας ότι είσαι σκατά, ότι η δουλειά σο δεν αξίζει και να μην σου μιλάει για ένα μήνα. Είναι ένας άνθρωπος που έχει μια δημιουργική διαδικασία που βασίζεται στη διάβρωση, στη διάβρωση του οράματός του και στη διάβρωση των ανθρώπων γύρω του".

Η Ubisoft δεν αποκάλυψε ότι ο Michel Ancel βρισκόταν σε διαδικασία έρευνας όταν ανακοίνωσε την αποχώρησή του στις 18 Σεπτεμβρίου. Η λεπτομέρεια αυτή έγινε δημόσια γνωστή όταν ο Ancel την επιβεβαίωσε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Liberation, στην οποία είπε ότι ο Yves Guillemot, διευθύνων σύμβουλος της Γαλλικής εταιρείας, τον ενημέρωσε ότι η Ubisoft διερευνούσε τις πράξεις του μέσω συνεντεύξεων εργαζομένων. Ο ίδιος είπε ότι "Κάποιες φορές με αμφισβητούν, λέγοντας ότι η κατεύθυνση που παίρνω δεν γίνεται κατανοητή ή εξηγείται με λάθος τρόπο. Θα παλέψω για την αλήθεια γιατί τέτοιες κατηγορίες είναι κρίμα και λάθος. Δουλεύω σκληρά για τα projects μου και πάντοτε σεβόμουν τις ομάδες που συνεργαζόμουν. Επίσης, ως director στο Beyond Good & Evil 2, δεν είχα στις αρμοδιότητές μου την διαχείριση της ομάδας development αλλά να φέρω το όραμα της νέας έκδοσης, ενώ οι παραγωγοί και οι Project Managers αποφάσιζαν τι θα κάνουν, πότε και πως". Επίσης, ο Ancel αρνήθηκε ότι ανάγκαζε συχνά τους developers να αρχίσουν την δουλειά τους από το μηδέν, ειδικά στο Beyond Good & Evil 2, λέγοντας ότι "Οι πληροφορίες αυτές είναι ψευδείς και αποκαλύφθηκαν από άτομα που θέλουν να καταστρέψουν εμένα και τα projects μου".


Το Beyond Good & Evil 2 θα κυκλοφορήσει για PC, PS4, Xbox One και Nintendo Switch.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Oct 2022 11:13 #266937 by Nikos Georgopoulos
Το Beyond Good & Evil 2 είναι Νο.1 video game σε καθυστέρηση με 14 χρόνια




Ξεπέρασε και το Duke Nukem Forever.

Το Beyond Good & Evil 2 κατάφερε να ξεπεράσει το Duke Nukem Forever σε καθυστέρηση, καθώς ξεπέρασε τα 14 χρόνια.

Συγκεκριμένα, το Action-Adventure της Ubisoft έχει ήδη καθυστερήσει κατά 5.234 ημέρες από τότε που κυκλοφόρησε το πρώτο του τρέιλερ, το οποίο προβλήθηκε το 2008.


Duke Nukem Forever went 5,156 days from its announcement in 1997 to its release in 2011.

It has been 5,234 days since the first Beyond Good & Evil 2 trailer was released.

— Brendan Sinclair (@BrendanSinclair) September 28, 2022

Το Beyond Good & Evil 2 θα κυκλοφορήσει για PC, PS5, Xbox Series X, PS4, Xbox One και Switch.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Jan 2023 10:47 #269192 by Nikos Georgopoulos
Η Ubisoft επιμένει ότι είναι σε ανάπτυξη



Το Beyond Good & Evil 2 βρίσκεται ακόμα σε ανάπτυξη, σύμφωνα με την Ubisoft, η οποία επιβεβαίωσε το γεγονός αυτό, για να μην υπάρχει ανησυχία στους gamers. Ο λόγος είναι ότι την προηγούμενη εβδομάδα ανακοινώθηκε η ακύρωση άλλων 3 ακόμη games (7 στο σύνολο από πέρυσι το καλοκαίρι). Συνεπώς η Γαλλική εταιρεία ήθελε να καθησυχάσει το κοινό της ότι το Beyond Good & Evil 2 δεν βρίσκεται μέσα στα games που ακυρώθηκαν.
Το Beyond Good & Evil 2 θα κυκλοφορήσει για PC, PS5, Xbox Series X, PS4, Xbox One και Switch.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Feb 2023 12:12 #269978 by Nikos Georgopoulos
Έρευνα της επιθεώρησης εργασίας στη Ubisoft για εξαντλητικές υπερωρίες στο Beyond Good & Evil 2




Παραιτήθηκε ο διευθυντής.

Η Ubisoft Montpellier διερευνάται από το Montpellier's Inspection du Travail λόγω ενός "άνευ προηγουμένου αριθμού από developers που βιώνουν εξάντληση και πηγαίνουν σε αναρρωτική άδεια".

Σύμφωνα με το Kotaku, όπου μίλησαν αρκετοί developers ανώνυμα, «δεκάδες» προγραμματιστές της Ubisoft Montpellier, συμπεριλαμβανομένων «πολλών» ηγετικών στελεχών, έχουν λάβει εκτεταμένη άδεια λόγω άγχους ή ασθένειας τον τελευταίο χρόνο, με ορισμένους να έχουν επιλέξει να μην επιστρέψουν - μια κατάσταση που οδηγεί σε επίσκεψη από το γαλλικό γραφείο επιθεώρησης εργασίας τον Δεκέμβριο.

Το Kotaku αναφέρει  ότι αυτή η επίσκεψη είχε ως αποτέλεσμα την πρόσληψη μιας τρίτης εταιρείας, η οποία έχει πλέον επιφορτιστεί με συνεντεύξεις από εργαζόμενους για να παράσχει μια πλήρη αναφορά για την υγεία και την ευημερία των ομάδων της εταιρείας, κάτι που η Ubisoft έχει πλέον επιβεβαιώσει.

Η Ubisoft δήλωσε: «Η υγεία και η ευεξία των ομάδων μας είναι μια συνεχής προτεραιότητα. Δεδομένης της διάρκειας του κύκλου ανάπτυξης με το Beyond Good & Evil 2, η ομάδα ανάπτυξης του Montpellier υποβάλλεται σε αξιολογήσεις ευημερίας μέσω τρίτης εταιρείας, για προληπτικά μέτρα και για να αξιολογήσει πού μπορεί να χρειαστεί πρόσθετη υποστήριξη.»

Καθώς η Inspection du Travail συνεχίζει την έρευνά της για την Ubisoft Montpellier, οι εργαζόμενοι φέρεται να έχουν ενημερωθεί ότι ο διευθύνων σύμβουλος Guillaume Carmona - ο οποίος λέγεται ότι απουσίαζε από το στούντιο από την αρχή του τρέχοντος έτους - έχει αποχωρήσει από την εταιρεία. Ο Carmona ήταν στην Ubisoft για σχεδόν δύο δεκαετίες και έγινε επικεφαλής του στούντιο της στο Montpellier το 2019.

Το Kotaku αναφέρει επίσης ότι έγιναν αλλαγές στην ομάδα Beyond Good & Evil 2, με τον creative director Jean-Marc Geffroy να έχει αντικατασταθεί από τον πρώην associate director του παιχνιδιού Emile Morel, ενώ ο Charles Gaudron είναι game director μετά την αποχώρηση του Benjamin Dumaz.

Το Beyond Good & Evil 2 παρουσιάστηκε για πρώτη φορά από την Ubisoft το 2008, αλλά δεν ακούστηκε ξανά μέχρι το 2017, με νέες πληροφορίες για την πρόοδό του να φτάνουν σπανίως από τότε.

Το Beyond Good & Evil 2 θα κυκλοφορήσει για PC, PS5, Xbox Series X, PS4, Xbox One και Switch.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification