Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Beyond Good and Evil II

07 Jul 2013 16:12 #127692 by Βασίλης Καμακάρης

Glamorous wrote: Ένα έχω να πω, παιχνιδάρα. Το περιμένω πως και πως γιατί πολύ απλά τα έσπαγε στο PS2. Η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν από τα top αλλά είχε κάτι ξεχωριστό αυτό το παιχνίδι που σε πώρωνε.


Όντως ήταν κάτι το απερίγραπτο. Και εγώ όταν το είχα δει σκέφτηκα να το παίξω άλλα μετά είδα ότι ήταν φοβερό!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

07 Jul 2013 18:03 #127698 by Νικόλας Μαρκόγλου
Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της προηγούμενης γενιάς! Αξιομνημόνευτοι χαρακτήρες (μεγάλος έρωτας με την Jade), πολύ καλό σενάριο που σε κράταγε, λειτουργικότατο gameplay και soundtrack που έδενε ιδιαίτερα με τον ευφάνταστο κόσμο του Beyond Good & Evil. Επιτέλους να έρθει το sequel και ελπίζω αυτήν τη φορά οι απανταχού gamers να το στηρίξουν όπως αρμόζει σε τέτοια διαμάντια.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

07 Jul 2013 23:30 #127715 by kiriakos_k23
Απλά ένα από τα ομορφότερα παιχνίδια που έχω παίξει. Δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση, είναι ένα διαμάντι της προηγούμενης γενιάς. Περιμένουμε το 2ο μέρος με μεγάλη ανυπομονησία, ελπίζοντας ότι θα είναι αντάξιο του προκατόχου του.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Jun 2017 00:58 - 14 Jun 2017 18:03 #199814 by Πιέρρος Φουστέρης

Στα πλαίσια της press conference της Ubisoft στην E3 2017 , παρουσιάστηκε το πρώτο τρέιλερ του Beyond Good & Evil 2.

Το παιχνίδι θα αποτελέσει prequel στην πρώτη έκδοση και θα λαμβάνει χώρα πριν από την γέννηση της Jade, πρωταγωνίστριας του πρώτου Beyond Good & Evil. Θα βρίσκεστε σε ένα ηλιακό σύστημα με την ονομασία System 3, που αποτελεί κόμβο διαστρικού πολιτισμού και εμπορίου του 24ου αιώνα.

Απολαύστε το πρώτο επίσημο τρέιλερ παρακάτω:



Το gameplay θα είναι μία "Sci-fi διαστημική σαπουνόπερα" όπως ανέφεραν οι δημιουργοί, γεμάτη ανατρεπτικό χιούμορ. Θα περιλαμβάνει εξερευνήσεις πλανητών, ταξίδια σε γαλαξίες και διαστημικές πόλεις. Θα προστεθούν στοιχεία που οι developers δεν πρόλαβαν να προσθέσουν στην αρχική έκδοση.

Δείτε ορισμένες επιπλέον πληροφορίες που προκύπτουν από τα σχόλια των developers:



Για περισσότερα σχετικά με το παιχνίδι και για να συνεισφέρετε στο game testing μπορείτε να μπείτε στο BGEGame.com .

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Jun 2017 17:04 #200008 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Νέες πληροφορίες από την Ε3


Το Beyond Good & Evil 2 αποτελεί έναν τίτλο που περιμέναμε με ανυπομονησία να δούμε και να μάθουμε νέες πληροφορίες. Κατά την διάρκεια της Press Conference της Ubisoft παρουσιάστηκε το πρώτο τρέιλερ του Beyond Good & Evil 2 και λίγες ημέρες αργότερα έγιναν γνωστές πολλές νέες πληροφορίες. Συγκεκριμένα, θα έχουμε όλοι την δυνατότητα να δημιουργήσουμε δικό μας χαρακτήρα, σε αντίθεση με πριν. Τα γεγονότα του Beyond Good & Evil 2 θα λαμβάνουν χώρα πριν την γέννηση της Jade, οπότε θα μπορέσετε να έχετε αλληλεπίδραση με τους προγόνους αυτών που έχουμε δει σε προηγούμενο τίτλο.

Σημαντικό νέο χαρακτηριστικό θα είναι το εκτενές ηλιακό σύστημα αλλά και το σύστημα πλανητών. Συγκεκριμένα θα υπάρχουν διαφορετικά χρώματα στον ουρανό ανάλογα με το τι ώρα της ημέρας είναι και θα μπορέσουμε να δούμε ένα σωστό ηλιοβασίλεμα εφόσον έχουμε τον νου μας. Σε έναν πραγματικά μεγάλο κόσμο, θα είμαστε ελεύθεροι να ανακαλύψουμε διάφορες περιοχές, να αναλάβουμε quests και να δοκιμάσουμε εμπειρίες.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Jun 2017 18:08 #200183 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Customization στα πλοία και “ζωντανός” κόσμος


Μετά το νέο trailer που παρουσιάστηκε στα πλαίσια της E3, η Ubisoft ετοίμασε ένα ειδικό event κεκλεισμένων των θυρών, στο οποίο τα μέλη που παρευρέθηκαν στην έκθεση είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ένα demo του Beyond Good and Evil 2.

Το in-engine demo παρουσιάστηκε από τον διευθυντή του δημιουργικού τμήματος Michel Ancel, τον υπεύθυνο αφήγησης Gabrielle Shrager και τον producer Guillaume Brunier, οι οποίοι εξηγούν τις ιδέες τους για το παιχνίδι και αποκαλύπτουν πληροφορίες για τον κόσμο που εκτυλίσσεται το Beyond Good and Evil 2, ο οποίος είναι τεράστιος όπως παρουσιάζεται μέσα από το demo.

Διαβάστε περισσότερα στη σχετική είδηση.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Jun 2017 02:33 #200207 by Κωνσταντίνος Πετρόπουλος
Δεν είχα προλάβει το πρώτο, αλλά με αυτά που βλέπω το δεύτερο μέρος θα το έχω σίγουρα στο νου μου.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Jun 2017 21:36 #200386 by Πιέρρος Φουστέρης
Beyond Good and Evil 2 gameplay video



Κατά την διάρκεια της E3 2017, ο Creative Director του Beyond Good and Evil 2, Michel Ancel, παρουσίασε το πρώτο gameplay video του παιχνιδιού.

Το βίντεο προέρχεται από μια early alpha έκδοση και κατά την διάρκειά του θα δείτε αεροσκάφη και την αγαπητή μαϊμού που είδαμε στο τρέιλερ με...jetpack. Δείτε το gameplay video:



Το Beyond Good and Evil 2 θα κυκλοφορήσει για PC, PS4, Xbox One και Switch.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Dec 2017 13:25 #209225 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Το πρώτο αεροσκάφος και πληροφορίες για το πλήρωμα

Στο νέο developer diary της Ubisoft, δείτε τους developers του Beyond Good and Evil 2 να παρουσιάζουν το πρώτο αεροσκάφος του παιχνιδιού και να δίνουν πληροφορίες για το gameplay και πιο συγκεκριμένα για το πλήρωμα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 May 2018 13:20 #214907 by Γιάννης Σιδηρόπουλος
Σημαντικές πληροφορίες για το story και το gameplay
Η Ubisoft αποκάλυψε σημαντικές λεπτομέρειες για το επερχόμενο Beyond Good and Evil 2.

Κατά την διάρκεια ενός livestream που διεξήχθη από την ίδια την Ubisoft που αναπτύσσει αλλά και θα εκδώσει το sequel του Beyond Good and Evil, η εταιρεία προσέφερε στους fans της πολλές πληροφορίες για το δημοφιλές Action-Adventure. Συγκεκριμένα μάθαμε πως η Ubisoft Montpellier έχει αφοσιωθεί στην παρουσία της στην E3 για την οποία ετοιμάζουν πολλές εκπλήξεις, ενώ παρείχε βασικές λεπτομέρειες για το Beyond Good and Evil 2.

Σχετικά με το storyline του παιχνιδιού, παρουσιάστηκαν σημαντικά γεγονότα, τα οποία αναφέρθηκαν συνοπτικά βάσει ημερομηνιών εντός του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα το 2040 εφευρέθηκε μία νέα μηχανή που ανοίγει τον δρόμο των αποικιών στο διάστημα. Το 2063 μία κρίση επηρεάζει όλα τα δίκτυα της Γης, καθώς οι τεχνητές νοημοσύνες που είχαν αναπτυχθεί στρέφονται ενάντια στην ανθρωπότητα. Μεταφερόμενοι στο 2086 έρχονται τα Hybrids, το ανθρώπινο δυναμικό πίσω από τις αποικίες στο διάστημα. Κατά το 2108 η ανθρωπότητα εγκαταλείπει την Γη.

Το 2223 ιδρύθηκε η πόλη Ganesha στο System 3. Ενώ το παιχνίδι διεξάγεται σε ένα ηλιακό σύστημα, θα υπάρξουν “περιπλανήσεις-έκπληξη” σύμφωνα με τους δημιουργούς του παιχνιδιού. Δεν αποσκοπούν στην δημιουργία πολλών πλανητών, αλλά σε πλανήτες με νόημα και ιστορία. Η πόλη Ganesha ονομάστηκε έτσι διότι όταν κοιτάζετε τον πλανήτη της θυμίζει την Ινδία. Συνεχίζουμε στο 2314 όπου ένα διαστημόπλοιο δέχεται επίθεση και το πλήρωμά του εξοντώνεται. Είναι η αρχή πολλών μυστηριώδους γεγονότων, ενώ το σύστημα εισέρχεται σε μία χρυσή εποχή πειρατείας.

Σε μία μετέπειτα, άγνωστη ημερομηνία γεννιέται η Jade. O κόσμος του παιχνιδιού έχει δημιουργηθεί τόσο για αυτούς που θέλουν να παίξουν solo όσο και για co-op. Οι παίκτες θα μπορούν να δημιουργήσουν τον δικό τους αρχηγό ο οποίος μπορεί να είναι άνθρωπος, hybrid, αρσενικό, θηλυκό ή και “άλλα φύλα”. Το σύστημα είναι αρκετά ανοικτό και μπορείτε να μαζέψετε άτομα για το πλήρωμά σας. Τα μέλη του, συνήθως διαθέτουν άτομα με ρόλους ιατρών ή κατασκόπων. Έτσι επεκτείνονται οι δυνατότητές σας για εξερεύνηση και ανακάλυψη νέων τοποθεσιών.

Θα υπάρχουν κύρια μέρη στο πλήρωμα, ενώ θα έχετε τεράστια διαστημόπλοια θα οποία θα φιλοξενούν πάρα πολλούς ακόλουθους ώστε να μπορέσετε να γίνετε “θρύλοι των πειρατών του διαστήματος”. Η μάχη θα μεταβάλλεται δυναμικά ανάμεσα σε διαστημόπλοια αλλά και εκτός αυτών μέσω jetpacks. Μπορείτε να μεταφερθείτε σε πόλεις ή και το διάστημα όσο τρέχει η μάχη. Σε ερώτηση που έγινε στους δημιουργούς σχετικά με το αν θα υπάρχουν οίκοι ανοχής στο παιχνίδι, απάντησαν πως θα υπάρχουν “σκοτεινά μέρη” που είναι μέρη της πειρατικής ζωής.

Τονίστηκε πως το παιχνίδι δεν θα εξηγεί τι συνέβη στο τέλος του πρώτου Beyond Good and Evil, ωστόσο θα εξηγηθούν μερικά γεγονότα από αυτό. Οι παίκτες θα γνωρίσουν από πού προέρχεται η Jade και τα hybrids, ενώ δεν θα χρειάζεται να έχετε παίξει το πρώτο παιχνίδι καθώς οι αναφορές σε αυτό είναι ελάχιστες. Μπορείτε να είστε καλοί ή και κακοί, ενώ μπορείτε να ακολουθήσετε και τα δύο μονοπάτια για την ολοκλήρωση μίας αποστολής.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification