Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Νέο Horror game από τον Keiichiro Toyama

More
15 Feb 2021 20:45 #246319 by Γιάννης Παπαργυρίου
Νέο Horror από τον Keiichiro Toyama Δημιουργό της σειράς Silent Hill.
Η Bokeh Game Studio δημοσίευσε ένα νέο βίντεο με τον Keiichiro Toyama  ο οποίος μιλάει για το επερχόμενο παιχνίδι της εταιρείας , το οποίο θα βασίζεται στην εμπειρία που έχουν οι  developers  του από την ανάπτυξη Horror games.Ο Toyama, ο Ιάπωνας δημιουργός που είναι γνωστός από τις σειρές Silent Hill, Siren και Gravity Rush αποκάλυψε μερικές ακόμη πληροφορίες σχετικά με όσα θα απασχολήσουν την εταιρεία του τα επόμενα χρόνια. Συγκεκριμένα, αναφέρεται στις gaming επιρροές του και το γεγονός ότι η καριέρα του στην βιομηχανία είναι έκπληξη και για τον ίδιο. Συνεχίζει λέγοντας ότι το πρώτο πρότζεκτ της Bokeh Game Studio θα είναι ένα Horror φτιαγμένο “στο δικό του στυλ” που είναι εν μέρει εμπνευσμένο από αυτό που αποκαλεί “death games”, αναφέροντας ότι το θέμα υπάρχει έντονα στα Ιαπωνικά manga και το κοινό θέμα είναι η εξέλιξη των ιστοριών σε βάναυσους κόσμους. “Έχεις όλους αυτούς τους κανονικούς ανθρώπους που οδηγούνται σε παράλογες καταστάσεις. Είναι στα άκρα συναισθηματικά, ενώ έχουν να κάνουν με δράση ή δράμα. Αυτό με επηρέασε και νομίζω ότι θα φανεί στο επόμενο παιχνίδι μου” λέει. 
 “Διατηρώντας τα στοιχεία Horror, θέλω ο παίκτης να νιώθει ενθουσιασμένος ενώ παίζει το παιχνίδι. Η άποψη που έχω για τον τρόμο είναι η καθημερινή ζωή να ταράζεται. Αντί να δείχνει τρομακτικά πράγματα, θα πρέπει να αναρωτιέται για την θέση μας, να μας κάνει να προκαλούμε το γεγονός ότι ζούμε ειρηνικά” συνεχίζει.Ο Toyama απουσίαζε για καιρό από τον κόσμο του τρόμου, με τις τελευταίες δύο μεγάλες κυκλοφορίες του να είναι τα games της σειράς Gravity Rush για PS4 και PS Vita, οπότε οι φίλοι το Horror θα χαρούν να μάθουν ότι επιστρέφει στην κατηγορία των games που βοήθησε κατά την διάρκεια της εποχής του πρώτου PS.Το βίντεο συνεχίζει με το πάθος του για την φωτογραφία και ο Toyama κάνει κάποιους παραλληλισμούς ανάμεσα στην ανάπτυξη games και την φωτογραφία ως δημιουργικά εγχειρήματα. Δεν αναφέρονται πολλές πληροφορίες σχετικά με το παιχνίδι που αναπτύσσει η εταιρεία, αλλά ο δημιουργός σημειώνει ότι η φωτογραφία του βοήθησε την εταιρεία κατά την αναζήτηση τοποθεσίας για το νέο της παιχνίδι. Από αυτά που φαίνονται στο βίντεο, πιθανά θα εξελίσσεται σε κάποια Ιαπωνική πόλη.Η Bokeh Game Studio έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι σκοπεύει να κυκλοφορήσει το εν λόγω παιχνίδι το 2023. “Αναπτύσσουμε με το PC ως βασικό format, αλλά ελπίζουμε να λανσάρουμε το παιχνίδι σε όσες περισσότερες κονσόλες μπορούμε” επιβεβαίωσε ο Toyama.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Feb 2021 14:31 - 17 Feb 2021 14:33 #246418 by Giorgos Tsolaridis
Νέο Horror από τον Keiichiro  Toyama
Δημιουργό της σειράς Silent Hill.Η Bokeh Game Studio δημοσίευσε ένα νέο βίντεο με τον Keiichiro Toyama  ο οποίος μιλάει για το επερχόμενο παιχνίδι της εταιρείας , το οποίο θα βασίζεται στην εμπειρία που έχουν οι developers του από την ανάπτυξη Horror games.

Ο Toyama, ο Ιάπωνας δημιουργός που είναι γνωστός από τις σειρές Silent Hill, Siren και Gravity Rush αποκάλυψε μερικές ακόμη πληροφορίες σχετικά με όσα θα απασχολήσουν την εταιρεία του τα επόμενα χρόνια. Συγκεκριμένα, αναφέρεται στις gaming επιρροές του και το γεγονός ότι η καριέρα του στην βιομηχανία είναι έκπληξη και για τον ίδιο. Συνεχίζει λέγοντας ότι το πρώτο πρότζεκτ της Bokeh Game Studio θα είναι ένα Horror φτιαγμένο “στο δικό του στυλ” που είναι εν μέρει εμπνευσμένο από αυτό που αποκαλεί “death games”, αναφέροντας ότι το θέμα υπάρχει έντονα στα Ιαπωνικά manga και το κοινό θέμα είναι η εξέλιξη των ιστοριών σε βάναυσους κόσμους. “Έχεις όλους αυτούς τους κανονικούς ανθρώπους που οδηγούνται σε παράλογες καταστάσεις. Είναι στα άκρα συναισθηματικά, ενώ έχουν να κάνουν με δράση ή δράμα. Αυτό με επηρέασε και νομίζω ότι θα φανεί στο επόμενο παιχνίδι μου” λέει.

“Διατηρώντας τα στοιχεία Horror, θέλω ο παίκτης να νιώθει ενθουσιασμένος ενώ παίζει το παιχνίδι. Η άποψη που έχω για τον τρόμο είναι η καθημερινή ζωή να ταράζεται. Αντί να δείχνει τρομακτικά πράγματα, θα πρέπει να αναρωτιέται για την θέση μας, να μας κάνει να προκαλούμε το γεγονός ότι ζούμε ειρηνικά” συνεχίζει.
Ο Toyama απουσίαζε για καιρό από τον κόσμο του τρόμου, με τις τελευταίες δύο μεγάλες κυκλοφορίες του να είναι τα games της σειράς Gravity Rush για PS4 και PS Vita, οπότε οι φίλοι το Horror θα χαρούν να μάθουν ότι επιστρέφει στην κατηγορία των games που βοήθησε κατά την διάρκεια της εποχής του πρώτου PS.
Το βίντεο συνεχίζει με το πάθος του για την φωτογραφία και ο Toyama κάνει κάποιους παραλληλισμούς ανάμεσα στην ανάπτυξη games και την φωτογραφία ως δημιουργικά εγχειρήματα. Δεν αναφέρονται πολλές πληροφορίες σχετικά με το παιχνίδι που αναπτύσσει η εταιρεία, αλλά ο δημιουργός σημειώνει ότι η φωτογραφία του βοήθησε την εταιρεία κατά την αναζήτηση τοποθεσίας για το νέο της παιχνίδι. Από αυτά που φαίνονται στο βίντεο, πιθανά θα εξελίσσεται σε κάποια Ιαπωνική πόλη.

Η Bokeh Game Studio έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι σκοπεύει να κυκλοφορήσει το εν λόγω παιχνίδι το 2023. “Αναπτύσσουμε με το PC ως βασικό format, αλλά ελπίζουμε να λανσάρουμε το παιχνίδι σε όσες περισσότερες κονσόλες μπορούμε” επιβεβαίωσε ο Toyama.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.
Last edit: 17 Feb 2021 14:33 by Giorgos Tsolaridis.

Please Log in or Create an account to join the conversation.