Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Cyber Shadow

More
04 Feb 2021 02:13 #245719 by Γιάννης Μοσχονάς

Έφτασε και πάλι η ώρα ενασχόλησής μου με ένα φρέσκο αριστούργημα της gaming κουλτούρας, καμουφλαρισμένο σε Pixel Art για να αποδιώξει ίσως όσους παραμένουν στην επιφάνεια των πραγμάτων και δεν εμβαθύνουν όσο θα έπρεπε. Το Cyber Shadow μου ξύπνησε πολύ ευχάριστες αναμνήσεις του gaming παρελθόντος μου με την αισθητική και τα υπέροχα game mechanics του.

Κόβοντας το νήμα του τερματισμού μετά από μόλις 7-8 ώρες απογοητεύτηκα με την απότομη διακοπή της ψηφιακής μου απόλαυσης, έφυγα όμως από το ζοφερό gameworld του Cyber Shadow με μια βαλίτσα γεμάτη ευχάριστες αναμνήσεις. Τι bosses ρήμαξα, τι κενά διέσχισα, σε πόσα εκατοντάδες κενά προσγείωσα τον νίντζα μου, πόσα ρομπότ συνέτριψα επιχειρώντας να σώσω τον κόσμο. Ρίξτε μια ματιά στο ακόλουθο βίντεο για να καταλάβετε τι... πέρασα:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Feb 2021 14:12 #246473 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Cyber Shadow
Cyber Shadow review

Ένα σύγχρονο 8-bit Ninja Gaiden.Όταν η δημιουργική φωνή μέσα στο κεφάλι ενός ανθρώπου καταντά αφόρητα πιεστική, το… θύμα της δημιουργικής επίθεσης είναι ικανό να φέρει εις πέρας περίπου υπεράνθρωπα κατορθώματα. Το Cyber Shadow είναι δημιούργημα της εταιρείας ανάπτυξης Mechanical Head Studios, μιας μονοπρόσωπης νομικής οντότητας πίσω από την οποία “κρύβεται” ο Aarne Hunziker. Η καριέρα του επίδοξου δημιουργού ξεκίνησε από τα χαμηλά, πολύ χαμηλά λέμε. Το χακάρισμα των video games της κλασικής εποχής με σκοπό την τροποποίηση των γραφικών τους θυμίζει... ψυχάκερ. Έτσι όμως άρχισε ο Hunziker να μαθαίνει τα μυστικά του κώδικα των 8μπιτων αριστουργημάτων και να αντιλαμβάνεται πως, η δημιουργία ενός τίτλου ανάλογης ποιότητας, είναι εντός των δυνατοτήτων του.

Κάντε κλικ στον τίτλο για να διαβάσετε το αναλυτικό review.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.