Ο Cristiano Ronaldo cyberpunk χαρακτήρας στο mobile game Free Fire
Θα ονομάζεται Chrono.
Ο Cristiano Ronaldo είναι πλέον cyberpunk χαρακτήρας στο Free Fire, ένα Battle Royale για κινητά.
Ο επιθετικός της Γιουβέντους υποδύεται έναν χαρακτήρα ονόματι Chrono. “O Cristiano Ronaldo ζωντανεύει στο Free Fire ως ο Chrono, σε ένα φουτουριστικό σύμπαν των φτωχών γειτονιών μιας μεγαλούπολης” γράφει η επίσημη ανακοίνωση. Πράγματι, δεν θα μπορείτε απλά να παίξετε ως ο Ronaldo, ολόκληρο το σύμπαν του παιχνιδιού είναι χτισμένο γύρω από αυτόν κι ονομάζεται Operation Chrono. Η εμφάνιση του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή στο παιχνίδι είναι η παρακάτω:
cristiano ronaldo free fire operation chrono
Το δελτίο τύπου του Ronaldo λέει τα εξής: “Είναι φοβερό συναίσθημα να έχω όχι απλά έναν χαρακτήρα στο Free Fire να έχει δημιουργηθεί με βάση εμένα, αλλά να έχω όλο το σύμπαν του παιχνιδιού να αλλάζει μαζί του. Η ομάδα της Garena έχει βάλει ένα σωρό νέα features και στοιχεία στο παιχνίδι για την Opeation Chrono. Ελπίζω οι παίκτες του Free Fire σε όλο τον κόσμο να είναι τόσο ενθουσιασμένοι όσο είμαι κι εγώ!”
Garena είναι το όνομα της εταιρείας ανάπτυξης του Free Fire. Η βάση της βρίσκεται στην Νοτιοανατολική Ασία, με παρουσία στην Ταϊβάν και τη Λατινική Αμερική, όπου και φαίνεται να έχει ευρύ κοινό. Η συμφωνία με τον Ronaldo είναι μια κίνηση προς την παγκόσμια επέκταση του παιχνιδιού.
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ronaldo εμφανίζεται στον κόσμο των games. Πέρα από την παρουσία του στο εξώφυλλο διάφορων FIFA, το 2015 απέκτησε και το δικό του παιχνίδι με τίτλο Ronaldo & Hugo: Superstar Skaters, ένα endless runner για κινητά.
Ο Cristiano Ronaldo cyberpunk χαρακτήρας στο mobile game Free Fire
Θα ονομάζεται Chrono. Το προώθησε μέσω τρέιλερ.
Δείτε το νέο τρέιλερ με το οποίο ο Cristiano Ronaldo παρουσιάστηκε και επίσημα στο Free Fire ως ο χαρακτήρας Chrono:
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ronaldo εμφανίζεται στον κόσμο των games. Πέρα από την παρουσία του στο εξώφυλλο διάφορων FIFA, το 2015 απέκτησε και το δικό του παιχνίδι με τίτλο Ronaldo & Hugo: Superstar Skaters, ένα endless runner για κινητά.