Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Assassin's Creed Valhalla

More
22 Mar 2022 16:26 #262449 by Απόστολος Μητσακούλης
Δν έχω πάει ακόμα Jottunheim. Προχωράω πλέον το main quest για alliance. Κάνω το lvl 90 πλέον. Εξερεύνηση θα κάνω πάλι αργότερα.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Mar 2022 17:26 - 22 Mar 2022 17:31 #262451 by Blood Prince
Τερμάτισα το παιχνίδι.

Εγώ έκλεισα 259 ώρες και δεν έχω χορτάσει. Μου αρέσει ακόμα και το free roam ενώ στο Odyssey , είχα παίξει κάτω από 200 ώρες (κάπου 190) μαζί με τα expansions και είχα βαρεθεί.

Είμαι 525 lvl το οποίο όμως λόγω των patches , δεν είναι το υψηλότερο . Μελλοντικά θα ασχοληθώ με River Raids και Mastery Challenges και θα ανεβεί.

Αν εξαιρέσουμε τα River Raids , Mastery Challenges τα οποία στην ουσία αποτελούν DLC , όσον αφορά το βασικό παιχνίδι , έκανα τα πάντα όλα (ακόμα και τα Orlogs). Βρήκα και το Mjolnir , το σφυρί του Thor. Ελπίζω μελλοντικά να προσθέσουν New Game Plus , ώστε να μπορεί να ξαναπαιχτεί με τον εξοπλισμό, που απέκτησα.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 22 Mar 2022 17:31 by Blood Prince.

More
22 Mar 2022 18:15 #262452 by Blood Prince
Θα ανεβάσω βίντεο μελλοντικά που περιέχει το τελευταίο Animus Anomally που έκανα και το Hidden Truth.

Δείτε δύο-τρείς εικόνες ακόμα . Το παιχνίδι φοβερό.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης

More
23 Mar 2022 18:23 #262462 by Απόστολος Μητσακούλης
Υπέροχα. Εγώ έχω ακόμα μέλλον για να το τερματίσω. Σχεδόν 250 lvl και το main quest είναι 130.

More
27 Mar 2022 02:09 #262572 by Απόστολος Μητσακούλης
Κοντεύω lvl 300 και έχω τελειώσει στο 100% σχεδόν όλες τις κάτω περιοχές της Αγγλίας και τα κεντρικά. Μία έχει μείνει που είναι μεγάλο lvl και τα βόρεια τμήματα. 

More
29 Mar 2022 01:36 #262625 by Απόστολος Μητσακούλης
320 lvl. Έβγαλα και τις τρίς daughters. Μου έχει μείνει ο βοράς μόνο για εξερεύνηση.

More
01 Apr 2022 01:06 #262716 by Απόστολος Μητσακούλης
Είμαι εσίος 340 lvl και έσωσα τον Sigurd. Πάντος δν είμαι καθόλου με το μέρος του. Όλα ο Eivor τα κάνει.

More
08 Apr 2022 19:08 #263001 by Απόστολος Μητσακούλης
414 lvl σε 182 ώρες. Περίπου 4 ώρες απο αυτές είναι αφιερομένες στα δύο τελευταία cairns που έκανα. Απάλευτο και μέχρι τα δύο τελευταία που έκανα μου φάνηκαν εύκολα. Πρέπει να έχει μέινει ένα τελευταίο μιας και μου έχει μείνει μία περιχή μόνο στην Αγγλία.

More
18 Apr 2022 16:19 #263280 by Απόστολος Μητσακούλης
Τερμάτησα το story. 208 ώρες μου πέιρε. Τώρα μένει να κάνω τα υπόλοιπα.

More
16 May 2022 04:08 #264246 by Νίκος Γεωργόπουλος
YouTuber τερμάτισε όλα τα Assassin's Creed στο 100% χωρίς να δεχτεί damage

Χρειάστηκε περισσότερες από 2000 ώρες.

Ο YouTuber Hayete Nahadori κατάφερε να τερματίσει και τα 12 βασικά Assassin’s Creed, στο 100%, στην υψηλότερη δυσκολία, χωρίς να δεχτεί καθόλου damage.

Σύμφωνα με δηλώσεις του, ξεκίνησε τις προσπάθειες τον Οκτώβριο του 2021 και χρειάστηκε συνολικά 2000 ώρες για να το καταφέρει. Ο Nahadori έκανε πολλά playthroughs του κάθε Assassin’s Creed ώστε να μάθει όλα τα δύσκολα σημεία τους. Περισσότερο χρόνο από όλα του πήρε το Assassin’s Creed Valhalla, για το οποίο χρειάστηκε 800 ώρες. Το πιο εύκολο για να φτάσει στο 100% ήταν το Assassin’s Creed Odyssey ενώ το πιο δύσκολο ήταν το αρχικό Assassin’s Creed, λόγω της προβληματικής του κάμερας.