Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο
που βρίσκεται πάνω δεξιά.
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Θα δώ και εγω στη συνέχεια. Πάντος τα mini games που συνάντησα δν ήταν δύσκολα μέχρι στιγμής. Μου αρέσει αυτό που έχει με τα upgrades. Ο χειρισμός είναι περίπου το ίδιο με το odyssey οπότε σε θέμα μάχης δν έχω κανένα θέμα. Για story και περιοχές θα δώ αργότερα. Γύρο στις 7 ώρες έχω παίξει μέχρι στιγμής.
Αυτό με την δόνηση το παρατήρησα και εγώ.
Ναι, εχω συνδεση το χειριστηριο του ps4 στο pc. Εχω δυο χειριστηρια. Εδω και καιρο ετσι παιζω στο pc. Μαλιστα λειτουργει οπως στην κονσολα με ολα τα χαρακτηρηστικα του και το διαβαζουν ολα τα παιχνιδια μεχρι στγμης, τουλαχιστον αυτα που εχω δοκιμασει ετσι. Ενταξει, ολα αυτα τα παιχνιδια εχουν και λιγο επαναληψη αλλα μ`αρεσει, δν το θεωρω κακο. Ψαχνω τους θυσαυρους προς το παρον και προσπαθω να ανοιξω τον χαρτι για την ωρα.
Ναι, έχω ds4 για windows το οποίο δίνει όλες τις λειτουργίες του χειριστιρίου ps4 στο pc για windows 10. Σε 11 δν ξέρω αν παίζει, πιθανόν ναι.Λειτουργεί με κραδασμό δηλαδή στο PC ; Δεν το πιστεύω.