Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PSP VS DS

Poll: PSP VS DS (was ended 0000-00-00 00:00:00)

PSP
24 75%
DS
6 18.8%
Δεν παιζω φορητες κονσολες
2 6.3%
Total number of voters: 6
Only registered users can participate to this poll
More
23 Sep 2009 01:02 #61475 by Kostas Kefallinos
Replied by Kostas Kefallinos on topic PSP VS DS
Εχω και τα δύο
psp= φορητό ps2
φοροτοτιτα,δοκιμασμένα και καλά games

DS= Το μηχανάκι έχει gaming attitude :icon bow:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Sep 2009 20:52 #61535 by pReDiCtOR
Replied by pReDiCtOR on topic PSP VS DS
Hmmm... το ds βεβαια :icon bow: υπερτερει εναντι του psp. Γιατι να διαλεξετε το psp ? Για κατι χιλιαδες καλα παιχνιδια που κυκλοφορουν ειδη και για τα :
Gran Turismo , Naruto Shippuden: Legends: Akatsuki Rising , Αssasin(')s creed , .hack//link , Yu-gi-oh gx tag force 4 ...κ.α που θα κυκλοφορησουν ? Για το οτι υποστηριζει e-books ? Για το οτι παιρνει χαρτες (του εξωτερικου ναι , δεν ξερω αν παιρνει και της ελλαδας αλλα μαλλον θα παιρνει) ? Για το οτι μπορεις να παιξεις σε αυτο παιχνιδια του psx και gba ? Εξαλλου υπαρχει emuator για το ds ΄ αλλα ριχνει πολυ τα fps (don't worry το δουλευουν) . =D> Αντιθετως παρτε ενα ds να παιξετε κανα Dr. Perverts Lessons με το ξυλακι [Αν και δεν νομιζω να υπαρχει (αλλα οπου να 'ναι θα το βγαλουν οι Nihon jin)]

Υ.Γ Υπαρχουν και αλλες εφαρμογες για το psp εγω θα ανεφερα το{ lim x-> 0 1/x }, οτι μπορει να φανταστει κανεις + δειτε τα custom themes που εχουν ετοιμασει παιδια ή απο google ή απο youtube.

More
04 Nov 2009 14:43 #64012 by sami811
Replied by sami811 on topic PSP VS DS
psp βέβαια.. είναι πολύ καλύτερο και πιό ωραίο... το λατρέυω :)

More
10 Nov 2009 20:31 #64626 by Tasos Georgos
Replied by Tasos Georgos on topic PSP VS DS
PSP και πάλι PSP.
Ούτε το έχω δει το DS, αλλά το PSP έχει σώσει κόσμο στον ελληνικό στρατό...

More
10 Nov 2009 20:46 #64629 by antonis 21
Replied by antonis 21 on topic PSP VS DS
αν και δεν ειμαι πολυ τησ φορητησ κονσολας........το psp το παιζς με μεγαλη ευχαρηστιση........ειδικα για το βραδυ στο κρεβατι ειναι πολυ χαλαροτικο!!!!!!! :bduh: :bduh: :icon applaud:

More
10 Nov 2009 21:24 #64630 by stormare
Replied by stormare on topic PSP VS DS
psp για τους λογους:προτιμω τα control του ps παρα το stylus,τα 3d γραφικα,το remote play με το ps3 κ.α.

καλη και αγια η νιντεντο αλλα κακα τα ψεμματα,πουλαει τοσο πολυ γιατι απλα ds και wii αγοραζουν παρα πολλοι ΜΗ-gamers(γυναικες,παιδακια κτλ) οχι οτι το λεω για κακο,απλα ειναι η πραγματικοτητα (γιατι ακουω πολλες φορες για το ποσο πουλανε αυτες οι 2 κονσολες)

More
10 Nov 2009 22:31 #64634 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Καλο, χρυσο το PSP, αλλα οχι το νεο PSPGo, Οι πωλησεις μιλουν απο μονες τους, με το Go να εχει το μισο αριθμο πωλησεων του παλιου καλου PSP. Η ιδεα να ψηφιοποιησουμε τελειως τα παιχνιδια δεν μου αρεσει και δεν νομιζω να αρεσει και στους υπολοιπους gamers.

More
11 Nov 2009 13:58 #64683 by stormare
Replied by stormare on topic PSP VS DS
psp 3000.go=no go :bye:

More
11 Nov 2009 21:10 #64706 by panos20
Replied by panos20 on topic PSP VS DS
ψηφιζω psp και με διαφορα πολυ καλυτερο.και ασ μη ξεχνιομαστε το psp εχει πολλες λειτουργιες