Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PSP VS DS

Poll: PSP VS DS (was ended 0000-00-00 00:00:00)

PSP
24 75%
DS
6 18.8%
Δεν παιζω φορητες κονσολες
2 6.3%
Total number of voters: 6
Only registered users can participate to this poll
More
02 Nov 2008 14:26 #48566 by Vassilis
Replied by Vassilis on topic PSP VS DS

IloveCONSOLES\ wrote: Τι λες ρε καμένε;!; Windows στο PSP? απο την Μαμα MS Κιολας; Για ubuntu ξερω γιατι εχω αλλα οχι και windows vista! εδω το pc μου δεν  σηκώνει vista!

Ακριβός φίλε μου, πίγα σε ένα κατάστημα Sony που έχει λίγο πιο πέρα από το σπίτι μου, και τα είδα στην βιτρίνα (τα XP για τα Vista δεν ξέρω αν ησχύει απόλυτα, αλλά κάτι έχει πάρει ταυτί μου).

Το PSP lite 3000 είναι στα ράφια τςν καταστημάτων!! PSP Lite 3000 Και να συμπλιρόσω σε αυτό που είπε ο Freak

Freak\ wrote: Αν το σπασεις το firm, μετα μπορεις να κανεις τα updates?

να σημπληρόσω τον IloveConsoles, μπορείς να κάνεις με το πάτιμα 4 Χ downgrade σε 1.5 απο όποια έκδοση και εάν είναι εγκατεστημένο το CFW. Οτι άλλο χριαστίτε εδώ είμαι :D

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Nov 2008 14:32 #48567 by Gabriel
Replied by Gabriel on topic PSP VS DS
to 3000 exei provlimata apo oti akousa oso gia ta windows www.wikihow.com/Put-Windows-XP-on-your-PSP

More
02 Nov 2008 15:57 #48571 by Vassilis
Αυτή δεν είναι η κανονική έκδοση. Είναι μια παρομίοση. Εγώ μιλάω για κανονικά Windows. Είναι σε UMD disc (λογικά σε Eboot file).

More
02 Nov 2008 16:33 #48572 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Biltrax wrote:

IloveCONSOLES\ wrote: να σημπληρόσω τον IloveConsoles, μπορείς να κάνεις με το πάτιμα 4 Χ downgrade σε 1.5 απο όποια έκδοση και εάν είναι εγκατεστημένο το CFW. Οτι άλλο χριαστίτε εδώ είμαι :D

Μην μου πεις μεσω recovery...

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
02 Nov 2008 16:45 #48573 by Kostas
Replied by Kostas on topic PSP VS DS
PSP ftw......

More
02 Nov 2008 17:26 #48574 by Vassilis

IloveCONSOLES wrote:

Biltrax\ wrote:

IloveCONSOLES\ wrote: να σημπληρόσω τον IloveConsoles, μπορείς να κάνεις με το πάτιμα 4 Χ downgrade σε 1.5 απο όποια έκδοση και εάν είναι εγκατεστημένο το CFW. Οτι άλλο χριαστίτε εδώ είμαι :D

Ναι και μέσω recovery mode αλλά και με μερικά clicks στο PC. Πιο πάνω αναφέρομαι στο recovery.

More
02 Nov 2008 22:44 #48584 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Biltrax wrote:

IloveCONSOLES\ wrote:

Biltrax\ wrote:

Ναι και μέσω recovery mode αλλά και με μερικά clicks στο PC. Πιο πάνω αναφέρομαι στο recovery.

Δεν μπορεις να μπεις recovery εαν δεν εχεις ιδη κανει το PSP σου UNLOCKED! Πρεπει να εχεις κάνει διαδικασια με Pandora... κτλ κτλ

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
02 Nov 2008 22:48 #48586 by Vassilis
Λογικό... Και υποτίθετε οτι όταν βάζεις CFW όλα αυτά γίνονται αυτόματα, εκτός αν επιλέξεις να μην τα βάλεις, διλαδί βάλεις άλλη εκδοση, υπάρχουν οι εξίς: M33-1, M33-2, M33-3 απόσο ξέρω, αυτές είναι. Η 1 υποστιρίζει μόνο τα games, η 2 (χωρίς να είμαι σίγουρος) δεν έχει το PSP unlocked ενώ η 3 τα έχει όλα ανοιχτά.

More
02 Nov 2008 22:51 #48587 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Biltrax\ wrote: Λογικό... Και υποτίθετε οτι όταν βάζεις CFW όλα αυτά γίνονται αυτόματα, εκτός αν επιλέξεις να μην τα βάλεις, διλαδί βάλεις άλλη εκδοση, υπάρχουν οι εξίς: M33-1, M33-2, M33-3 απόσο ξέρω, αυτές είναι. Η 1 υποστιρίζει μόνο τα games, η 2 (χωρίς να είμαι σίγουρος) δεν έχει το PSP unlocked ενώ η 3 τα έχει όλα ανοιχτά.

Αυτο που λες δεν το γνωρίζω... Πάντος το μονο σίγουρο ειναι οτι διορθώνουν κατι bugs σε καθε M33.
(σ.σ. εχει βγει και M33-5)

More
02 Nov 2008 22:59 #48590 by Vassilis

IloveCONSOLES\ wrote: Αυτο που λες δεν το γνωρίζω... Πάντος το μονο σίγουρο ειναι οτι διορθώνουν κατι bugs σε καθε M33.
(σ.σ. εχει βγει και M33-5)

M33-5??? ΠΩΡΌΘΗΚΑ!!! ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ ΜΊΠΩΣ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΆΣΩ!! :D