Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

User reviewer του μήνα: Φεβρουάριος 2017

More
25 Feb 2017 12:47 #194116 by Πιέρρος Φουστέρης
Απ' ό,τι φαίνεται, αυτόν τον μήνα θα υπάρχει ανταγωνισμός! 2 user reviews γράφτηκαν μέσα στον Φεβρουάριο (μάλλον, μέσα στην ίδια μέρα του Φεβρουαρίου) και θα διεκδικήσουν την πρωτιά! Διαβάστε τα και διαλέξτε τον νικητή!

1) Catherine , by Zaratoth
2) Saints Row IV , by DoUzOs

Μιας και το ένα εκ των 2 το έχω γράψει εγώ, θεωρώ αυτονόητο πως η δικιά μου ψήφος πάει στο θηρίο που αντιμετωπίζω, δηλαδή τον Νικολή.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
The following user(s) said Thank You: Νικολής Ασημάκης
The topic has been locked.
More
25 Feb 2017 14:17 #194123 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Συγχαρητήρια και στους 2 για τα reviews! Θα δώσω την ψήφο μου στον Douzo διότι το Saints Row IV είναι από τα αγαπημένα μου παιχνίδια και στο review του Πιέρρου βλέπω ακριβώς τα πράγματα που σκεφτόμουν όταν έπαιζα αυτό το απίστευτα διασκεδαστικό παιχνίδι.
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης
More
25 Feb 2017 15:07 #194136 by Βασιλης Γαλανος
Το review του Catherine απο μενα.Πολυ κουλο παιχνιδι,με την καλη εννοια και καλο review.

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."
More
25 Feb 2017 16:18 #194151 by A
Saints row απο μένα και η ψήφος πάει στον DoUzOs.
Το review δείχνει πιο είναι το παιχνίδι και τι θα μπορούσε να βελτιωθεί. Πάντως το έχουν φτιάξει εξευτελιστικά χιουμοριστικό.

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.
More
25 Feb 2017 16:40 #194155 by Νικολής Ασημάκης
Η δική μου ψήφος πάει στον Πιέρρο για να παίξουμε με ίσους όρους. Επίσης, το Saints Row IV είναι ένα παιχνίδι που θέλω να παίξω και μου άρεσε η παρουσίασή του.
More
26 Feb 2017 08:28 #194179 by Γιώργος Δημητρούλης
1) Catherine, by Zaratoth για μένα γιατί και το review είναι υπέροχο αλλά και ο τίτλος είναι ιδιαίτερος και πολύ διαφορετικός απο τους περισσότερους.
More
01 Mar 2017 20:40 #194358 by Blood Prince
1) Catherine, by Zaratoth και απο μένα !

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
02 Mar 2017 18:15 #194424 by Marios Ntallaris
Ψηφίζω Douzo και Saints Row IV, πολύ καλο review.
More
02 Mar 2017 18:18 #194425 by Βασίλης Κουστένης
To Review του saints Row IV από τον Douzos για μένα. Πλήρες και κατατοπιστικότατο.
More
03 Mar 2017 00:41 #194452 by Πιέρρος Φουστέρης
User reviewer του Φεβρουαρίου: Με μία ψήφο διαφορά, κατάφερα και νίκησα το μεγαθήριο. Ευχαριστώ όλους για τις ψήφους σας, όπως και τον Νικολή για τον απίστευτα σκληρό ανταγωνισμό του!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister