Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS4 vs Xbox One

More
31 May 2016 09:28 - 31 May 2016 09:41 #182039 by Grigoris
Replied by Grigoris on topic PS4 vs Xbox One

tonyler wrote: 1) Τα video που παρουσιαζεις άντε να έχουν 1-2 σοβαρά ουσιαστικά επιχειρηματα. Δεν μπορείς να μου βγάζεις σαν σοβαρο επιχείρημα ότι το ps4 δείχνει πιο όμορφο , η ότι εχει 50% δυνατοτερη gpu τη στιγμη που δεν το εκμεταλλεύεται.

Αν δεις όλο το βίντεο , θα δεις ότι είμαι ξεκάθαρος σε αυτά που λέω.
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ειναι υποκειμενικά!

Εχεις δικιο δεν εκμετελευεται καθολου τη κονσολα ps4 κανενα παιχνιδι.
Δες λιγο με τις παρωπιδες σου το uncharted4 και μετα ελα πες μου αν υπαρχει παιχνιδι που δεν εκμεταλευεται τους πορους του ps4.

Για πες μου ενα xbox one exlusive(Αν και δεν υπαρχουν πλεον αφου σχεδον ολα τα παιχνιδια θα βγουν και σε windows10 pc systems) που να ειναι τοσο αρτιο και τελειο οσο το uncharted4 σχεδον σε ολους τους τομεις του παιχνιδιου(Ηχο, gameplay, γραφικα κ.τ.λ.)

Στο μοναδικο πραγμα που συμφωνω πραγματικα μαζι σου ειναι αυτο: "ΤΑ ΠΑΝΤΑ ειναι υποκειμενικά" στο μοναδικο ομως.
Και ευτυχως συμβαινει κατι τετοιο και ο κοσμος δεν περιστρεφετε γυρω απο εσενα, αλλα ουτε γυρω απο εμενα.

Και ευτυχως ο κοσμος εχει "τιμωρησει" το xbox one για τις e3 2013 ανακοινωσεις και πλεον οτι και να κανει η ms δεν προκειτε να κερδισει το παιχνιδι κατι που εχει παραδεχτει και ο ιδιος ο phil spencer (Ceo της ms για το xbox one).
Last edit: 31 May 2016 09:41 by Grigoris.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
31 May 2016 10:20 #182040 by Tony
Replied by Tony on topic PS4 vs Xbox One
Ίσως το μοναδικό παιχνίδι που εκμεταλλεύεται πλήρως το Hardware του ps4 να είναι το Uncharted. Δεν έχει βγει και σε One όμως για να μπορέσεις να το βάλεις στην σύγκριση των γραφικών.
Εγώ δεν μιλάω για μια αποκλειστικότητα που κυκλοφορεί μετά από τρία χρόνια , αλλά για το σύνολο.

Καλό είναι όταν λες κάτι να σιγουρεύεσαι ότι είσαι εντός topic. Γιατί αναφέρεσαι στα pc σε topic xbox one vs ps4? Δηλαδή θεωρείς δεδομένο ότι όλοι μας έχουμε gaming pc των 700 ευρώ για να παίζουμε τα console exclusives του xbox one στο PC?

Ευτυχώς τιμωρήθηκε η MS. Συμφωνώ σε αυτό . Αλλιώς δεν θα υπήρχε αυτή η βελτίωση στην κονσόλα.

More
31 May 2016 10:30 #182041 by Panagiotis
Replied by Panagiotis on topic PS4 vs Xbox One
Εγώ θέλω να δω τι θα λένε κάποιοι αν το νεο xbox one είναι πιο δυνατό από το ps4.5. Που σύμφωνα με την ms θα είναι. Πραγματικά θέλω να δω εσάς που λέτε "πάρτε ps4 είναι πιο δυνατο" τι θα λέτε τότε.

More
31 May 2016 11:13 - 31 May 2016 11:16 #182046 by Grigoris
Και ποιο δυνατο να ειναι το παιχνιδι του ανταγωνισμου τουλαχιστον σε αυτη τη γενιά κονσολων η ms το εχει χασει και δεν προκειτε να το ξανακερδισει.

Και το οτι μια κονσολα ειναι δυνατοτερη απο την αλλη οσο αφορα το hardware αυτο δεν σημαινει οτι θα ειναι και ο νικητης της γενιάς π.χ. ps3 vs xbox360 ποια απο της δυο ηταν δυνατοτερη και ποια ηταν ο νικητης της προηγουμενης γενιάς κονσολων?
Last edit: 31 May 2016 11:16 by Grigoris.

More
31 May 2016 11:27 #182048 by pavlos afisidis
Replied by pavlos afisidis on topic PS4 vs Xbox One
Agent94 Aς ειναι πιο δυνατο το νεο Χbox One απο το Ps4.5 δν λεει κατι αυτο .Και τωρα που το Ps4 ειναι λιγο πιο δυνατο απο Xbox One δν υπαρχει σχεδον η διαφορα.Τα παιχνιδια ειναι πανω κατω ιδια ,αντε να ειναι σε μερικα καλυτερο το Ps4,αλλα υπαρχουν καποια που ειναι καλυτερα στο One.Και οπως ειπα και να βγει πιο δυνατο Χbox One απο το καθε developer εξαρτατε αμα θα εχει διαφορα στν μια απο τν αλλοι τν κονσολα.Το θεμα το βασικο ειναι τα παιχνδια το Ps4 ειναι λιγο πιο δυνατο ,αλλα το Χbox One προσφερει περισοτερα με λιγοτερα χρηματα.Καθε μηνα 4 παιχνιδια 2 για Οne και 2 360, και εχει το ea access με 25 ευρω εχεισ καμια 15αρια παιχνιδια.
The following user(s) said Thank You: Γιάννης Πετρόχειλος

More
31 May 2016 11:42 #182049 by Panagiotis
Replied by Panagiotis on topic PS4 vs Xbox One
Συμφωνω απολυτα μαζι σου.Απλα καποιοι εδω μεσα μας εχουν ζαλισει λιγο με την δυναμη της καθε κονσολας.Εμενα προσωπικα με ενδιαφερουν τα παιχνιδια και οχι τα γραφικα(ειδικα αν ειναι μικρες οι διαφορες).
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
31 May 2016 12:55 - 31 May 2016 12:57 #182054 by Grigoris
Καλα εσεις εχετε ξεφυγει το οτι βαζεται και τα 2 παιχνιδια του 360 στα παιχνιδια που δινει δωρο η ms καθε μηνα με ξεπερναει.

Τι να πω οκ αφου βαζεται και τα παιχνιδια προηγουμενης γενιας σαν δωρο αυτης της γενιας......

Χωρις λογια.

Και οσο αφορα τις δυνατοτητες της καθε κονσολας αν παιζεται τα παιχνδιια ας σε μια 32 ιντσων τηλεοραση τοτε λογικο να μην βλεπετε διαφορες για δοκιμαστε ομως να παιξετε τα παιχνιδια σε τηλεορασεις 42 ιντσων και μεγαλυτερες και εκει θα δειτε διαφορες μεταξυ των δυο κονσολων.
Last edit: 31 May 2016 12:57 by Grigoris.

More
31 May 2016 13:54 #182056 by Tony
Replied by Tony on topic PS4 vs Xbox One

Καλα εσεις εχετε ξεφυγει. Το οτι βαζετε και τα 2 παιχνιδια του 360 στα παιχνιδια που δινει δωρο η ms καθε μηνα με ξεπερναει.

Δεν νομίζω να τα δίνει κανένας τζάμπα...
The following user(s) said Thank You: Μάρκος Ασκανιάν

More
31 May 2016 15:10 #182059 by Μάρκος Ασκανιάν

tonyler wrote:

Καλα εσεις εχετε ξεφυγει. Το οτι βαζετε και τα 2 παιχνιδια του 360 στα παιχνιδια που δινει δωρο η ms καθε μηνα με ξεπερναει.

Δεν νομίζω να τα δίνει κανένας τζάμπα...

Σε περίπτωση που δε γνωρίζει ο φίλος αυτά τα games τρέχουν κανονικά στο Xbox One. Άρα συνολικά έχεις 4 games το μήνα για να παίξεις. Ενώ στο PS Plus έχεις 6, 2 για PS4 (συνήθως μέτρια προς κακά), 2 για PS3 και 2 για VIta. Άρα αν είσαι κάτοχος PS4, έχεις μόνο 2 ουσιαστικά για να παίξεις. Αντιθέτως στο One έχεις 4 κατά 90% μέτρια μέχρι και πολύ καλά games. Όσον αφορά το γεγονός ότι τα games είναι του 360 και ότι σε ξεπερνάει, οκ γούστα είναι αυτά, αλλά δε μπορείς να μου πεις ότι είναι καλύτερο το Switch Galaxy Ultra από το Dead Space. Δηλαδή προτιμάς νέα μέτρια indie σχεδόν games από κλασσικές κυκλοφορίες που παίζονται άνετα ακόμα και σήμερα;

Adododo!!!
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
31 May 2016 15:17 #182060 by Grigoris
Ειπα και ποιο πανω το τι αρεσει στον καθενα ειναι δικαωμα του και δεν μπορεις εσυ να του πεις θα σου αρεσει αυτο και το αλλο δεν θα σου αρεσει.

Και ναι δεν αντιλεγω οτι το xbox one κατα καιρους δινει καλυτερα παιχνιδια δωρο καθε μηνα σε σχεση με το ps4 αλλα θα το εκανε αυτο αν ηταν μπροστα σε πωλησεις παγκοσμιως?

Δεν νομιζω και σαν αποδηξη φερνω το τι παιχνιδια εδινε η sony στο ps3 που στη προηγουμενη γενια κονσολων ηταν πισω σε πωλησεις απ' οτι το xbox360 που δεν εδινε και τοσο τρομερα παιχνιδια δωρο καθε μηνα.

Μηπως και εδω εχω αδικο?

Δεν νομιζω.