tonyler wrote: 1) Τα video που παρουσιαζεις άντε να έχουν 1-2 σοβαρά ουσιαστικά επιχειρηματα. Δεν μπορείς να μου βγάζεις σαν σοβαρο επιχείρημα ότι το ps4 δείχνει πιο όμορφο , η ότι εχει 50% δυνατοτερη gpu τη στιγμη που δεν το εκμεταλλεύεται.
Αν δεις όλο το βίντεο , θα δεις ότι είμαι ξεκάθαρος σε αυτά που λέω.
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ειναι υποκειμενικά!
Εχεις δικιο δεν εκμετελευεται καθολου τη κονσολα ps4 κανενα παιχνιδι.
Δες λιγο με τις παρωπιδες σου το uncharted4 και μετα ελα πες μου αν υπαρχει παιχνιδι που δεν εκμεταλευεται τους πορους του ps4.
Για πες μου ενα xbox one exlusive(Αν και δεν υπαρχουν πλεον αφου σχεδον ολα τα παιχνιδια θα βγουν και σε windows10 pc systems) που να ειναι τοσο αρτιο και τελειο οσο το uncharted4 σχεδον σε ολους τους τομεις του παιχνιδιου(Ηχο, gameplay, γραφικα κ.τ.λ.)
Στο μοναδικο πραγμα που συμφωνω πραγματικα μαζι σου ειναι αυτο: "ΤΑ ΠΑΝΤΑ ειναι υποκειμενικά" στο μοναδικο ομως.
Και ευτυχως συμβαινει κατι τετοιο και ο κοσμος δεν περιστρεφετε γυρω απο εσενα, αλλα ουτε γυρω απο εμενα.
Και ευτυχως ο κοσμος εχει "τιμωρησει" το xbox one για τις e3 2013 ανακοινωσεις και πλεον οτι και να κανει η ms δεν προκειτε να κερδισει το παιχνιδι κατι που εχει παραδεχτει και ο ιδιος ο
phil spencer
(Ceo της ms για το xbox one).