Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS4 vs Xbox One

More
29 Feb 2016 23:54 - 29 Feb 2016 23:55 #177347 by Grigoris
Replied by Grigoris on topic PS4 vs Xbox One

aims wrote: fits79 τα παιχνιδια του Χ1 για να τα παιξεις σε Pc πρεπει να εχεις πολυ δυνατο μηχανημα..
δεν εχουμε ολοι gaming pc και πολλοι απλα δεν γουσταρουμε να παιζουμε σε pc..
Οποτε αυτο ειναι ακυρο επιχειρημα...

Γενικως τελευταια πεφτει πολυ θαψιμο στο Χ1,πραγματικα διχως σοβαρο λογο..

Αποψη σου και αποψη μου.
Εγω παλι πιστευω οτι πολλοι θελουν να παιζουν σε pc αφου απλα αγοραζωντας εναν μοχλο δεν αλλαζει κατι απο μια κονσολα και παντα μα παντα το gaming-pc θα εχει πολυ καλυτερα γραφικα/fps κ.τ.λ. απο μια κονσολα.
Last edit: 29 Feb 2016 23:55 by Grigoris.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Mar 2016 09:25 - 01 Mar 2016 09:36 #177356 by Πιέρρος Φουστέρης

fits79 wrote: Οκ τοτε να αναδιατυπωσω.
Αυτος που σκεφτοτανε να αγορασει ενα xbox one ή να αγορασει ενα σχετικα καλο pc θα προτημησει το pc γιατι το pc δεν ειναι μονο για παιχνιδια.

Μα, έχουμε πει πόσες φορές (και εδώ και στο topic PC vs Κονσόλες) ότι, για να φτάσει ένα PC σε γραφικά/gameplay μία κονσόλα νέας γενιάς, δεν θα φτάσουν μόνο 400 ευρώ (όσο κάνει η κονσόλα, δηλαδή). Άρα, λες ότι αυτός που σκεφτόταν να ξοδέψει 400 ή 800 ευρώ, θα προτιμήσει τα 800 ευρώ. Ξέρεις πόσο γενικό είναι αυτό; Ξέρεις πόση κουβέντα θέλει αυτό που είπες; Ξέρεις πόσες φορές, όμως, την έχουμε κάνει αυτή την κουβέντα;

fits79 wrote: Τωρα για το αλλο που λες λεω οτι δεν προκειτε ποτε να συμφωνησουμε εγω και ο tonyler επομενως οτι μα οτι και να του πω/μου πει παντα θα υπαρχει αντιλογος και ειναι βαρετο κατι τετοιο γι' αυτο δεν θελω να ξανα-ασχοληθω με το θεμα.
Αυτος ειναι και ο λογος που θα προσπαθησω να μην ξανα-απαντησω σε οτι μου λεει ο tonyler και ουτε να του απευθυνω το λογο.

Είναι βαρετό το να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις για ένα θέμα και δύο άτομα να παρουσιάζουν διαφορετικά επιχειρήματα; Άρα, μας λες ότι βαριέσαι να συζητήσεις και ότι, απλά, θέλεις να εκθέτεις τις δικές σου απόψεις και μετά να μην σου απαντάνε οι άλλοι γιατί βαριέσαι να τους απαντήσεις, εκτός μόνο εάν συμφωνούν μαζί σου.

fits79 wrote: Εγω παλι πιστευω οτι πολλοι θελουν να παιζουν σε pc αφου απλα αγοραζωντας εναν μοχλο δεν αλλαζει κατι απο μια κονσολα και παντα μα παντα το gaming-pc θα εχει πολυ καλυτερα γραφικα/fps κ.τ.λ. απο μια κονσολα.

Το λες και μόνος σου! "Gaming PC". Για να φτάσει ένα gaming PC τις ικανότητες μιας παιχνιδοκονσόλας (στον τομέα των παιχνιδιών και μόνο, πάντα), δεν φτάνουν τα χρήματα που θα έδινε κάποιος για την κονσόλα μόνο. Μην ξεχνάμε το πιο σημαντικό λόγο όλων, τον οικονομικό.

Μην ξεφύγουμε πάλι, όμως. Το topic είναι για τις κονσόλες. Εάν θέλουμε να πιάσουμε, για μία ακόμη φορά, αυτή τη συζητήση, ας πάμε στο άλλο topic.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Last edit: 01 Mar 2016 09:36 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
01 Mar 2016 10:02 - 14 Mar 2016 01:08 #177357 by Grigoris
Ειδικα στον tonyler εχω απαντησει πολλες φορες μα παρα πολλες φορες.

Εγω μεχρι πριν κατι μηνες ειχα στην κατοχη μου και τις δυο κονσολες(Xbox one & ps4 & xbox360) πλεον απλα πουλησα το xbox one γιατι δεν μ' αρεσε καθολου σαν κονσολα και οτι προσφερε σε σχεση με το αντιπαλο δεος(Ps4). Ο tonyler εχει αποψη για το ps4 επειδη πολυ απλα εχει ps3 και κατα τη γνωμη του ξερει πως ειναι να εχει κανεις ps4(Ποτε μου δεν τη καταλαβα αυτη τη λογικη και ουτε θελω).
Last edit: 14 Mar 2016 01:08 by Μάνος Γρυπάρης.

More
01 Mar 2016 18:33 #177391 by Κατερίνα Μαρίνου
Κουβεντα να γινεται, δεν πειραζει που ο Tony εχει διαφορετικη αποψη. Αγαπαει την κονσολα του και την υπερασπιζεται, το βρισκω απολυτα λογικο. Και εμεις δεν αγαπαμε το ωραιο μας ps4?. Ασχετο αν το δικο μου εχει πιασει σκονη απ'την αχρηστια, οταν παιρνω κατι το υποστηριζω μεχρι τελους. Σε καποια χρονια οταν δεν θα μπορει πια το πουλαω η πιανει μια θεση στο ντουλαπι με τα αχρειαστα. :lol:

More
01 Mar 2016 21:58 - 14 Mar 2016 01:09 #177397 by Tony
Replied by Tony on topic PS4 vs Xbox One

fits79 wrote: Ειδικα στον tonyler εχω απαντησει πολλες φορες μα παρα πολλες φορες.

Εγω μεχρι πριν κατι μηνες ειχα στην κατοχη μου και τις δυο κονσολες(Xbox one & ps4 & xbox360) πλεον απλα πουλησα το xbox one γιατι δεν μ' αρεσε καθολου σαν κονσολα και οτι προσφερε σε σχεση με το αντιπαλο δεος(Ps4). Ο tonyler εχει αποψη για το ps4 επειδη πολυ απλα εχει ps3 και κατα τη γνωμη του ξερει πως ειναι να εχει κανεις ps4(Ποτε μου δεν τη καταλαβα αυτη τη λογικη και ουτε θελω).

Έγραψες όλο αυτό το κατεβατό και είδα κιόλας ότι έγινε edit. Δεν έχει καμία σχέση με PS4 vs Xbox One.
Την επόμενη φορά πμ γιατί έτσι απλά χαλάμε το topic.
Last edit: 14 Mar 2016 01:09 by Μάνος Γρυπάρης.

More
23 May 2016 13:30 #181662 by Μάρκος Ασκανιάν
Boys and girls, καλώς ή κακώς δε μπορούμε να τα έχουμε όλα στη κατοχή μας καθώς όπως λέει κι ένας Ιαπωνέζος φίλος μου, το μάτι του ανθρώπου δε χορταίνει ποτέ. Είμαι τυχερός που έχω καταφέρει κι έχω πλέον όλες τις next-gen κονσόλες και έτσι έχω μια πιο αντικειμενική γνώμη. Όλες προσφέρουν διασκέδαση και πραγματικά είναι καθαρά το γούστο του καθένα από εμάς για το τι θα επιλέξει. Κάθε άποψη είναι σεβαστή αλλά ποτέ δε λαμβάνω υπόψιν μου ανθρώπους που κρίνουν χωρίς να έχουν τη παραμικρή ιδέα για αυτό που συνήθως κράζουν. Για μένα το Wii U ας πούμε δεν έχει ποικιλία τίτλων αλλά το χρησιμοποιώ και σαν Wii. Το PS4 δεν έχει πάρα πολλά exclusives (για την ώρα) αλλά ότι έχω παίξει μέχρι τώρα είναι playable άμεσα χωρίς πολλά updates και install. Στο Xbox One έχω ευχαριστηθεί τίτλους όπως τα Killer Instinct και άλλα exclusives που σκοπεύω να ξεκινήσω σύντομα αλλά με κουράζει πάρα πολύ η διαδικασία του install και των update ακόμα και για τα backwards compatible. Κάθε κονσόλα έχει τα θετικά της και τα αρνητικά της αλλά επειδή το topic αφορά καθαρά X1 VS PS4 θα πω το εξής:
Και τα δυο είναι αξιόλογα.
Και στα δυο θα παίξετε ωραία και αξιόλογα videogames.
Δώστε τέλος στο fanboy-ισμό.
Εσείς τσακώνεστε και χαλιέστε ενώ οι εταιρείες κάθονται από πίσω και μας κοιτάνε.
Να πω και το εξής: πέρα από μικρές διαφορές στα γραφικά και τις δυνατότητς μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, είδατε κάποια τραγική διαφορά ανάμεσα στη τωρινή generation με τη προηγούμενη; Κάτι επαναστατικό; Όχι. Αυτά από εμένα. Και ξαναλέω για να μη παρεξηγηθώ:
Άποψη μου είναι.

Adododo!!!
The following user(s) said Thank You: Blood Prince, Πιέρρος Φουστέρης

More
23 May 2016 14:40 - 23 May 2016 14:40 #181666 by Tony
Replied by Tony on topic PS4 vs Xbox One

Mr.Dododi wrote: είδατε κάποια τραγική διαφορά ανάμεσα στη τωρινή generation με τη προηγούμενη; Κάτι επαναστατικό;
Άποψη μου είναι.

Στις κονσόλες προηγούμενης γενιάς το Arkham Origins έτρεχε με τα χίλια ζόρια!
Το arkham Knight που έχει γραφικάρες είναι πάρα πολύ smoothy σε αυτή τη γενιά.
Για μένα αυτό αρκεί και περισσεύει.
Δε θέλω τίποτα επαναστατικό , απλά να τρέχω τα παιχνίδια που βγαίνουν θέλω.
Last edit: 23 May 2016 14:40 by Tony.
The following user(s) said Thank You: Μάρκος Ασκανιάν

More
23 May 2016 21:13 #181690 by Κατερίνα Μαρίνου
Σωστος ο Tony. Απλως να τρεχουν τα παιχνιδια μας χωρις το αγχος της ασυμβατοτητας που μπορει να προκυψει βαζοντας τα σε ενα πολυπλοκο συστημα. Και οι 2 κονσολες εχουν τα δικα τους big hits οποτε υπαρχει μια ισοβαθμια και απο κει και περα αναλογα τα γουστα μας διαλεγουμε την μια η την αλλη. Κανενας δεν βγαινει χαμενος οτι κι αν επιλεξει, υπαρχουν πολλα καλα παιχνιδια και στις 2 κονσολες. Τωρα με τις νεες αναβαθμισμενες που θα κυκλοφορησουν θα μπορουμε να απολαυσουμε υψηλοτερες αναλυσεις συν την προσθηκη των VR θα εχουμε πολλες επιλογες αξιολογων τιτλων για αγορα. Λεφτα να εχουμε να παιρνουμε βεβαια, αυτο ειναι το μεγαλυτερο προβλημα.

More
24 May 2016 02:39 - 24 May 2016 02:41 #181695 by Grigoris

DoUzOs wrote:

fits79 wrote: Οκ τοτε να αναδιατυπωσω.
Αυτος που σκεφτοτανε να αγορασει ενα xbox one ή να αγορασει ενα σχετικα καλο pc θα προτημησει το pc γιατι το pc δεν ειναι μονο για παιχνιδια.

Μα, έχουμε πει πόσες φορές (και εδώ και στο topic PC vs Κονσόλες) ότι, για να φτάσει ένα PC σε γραφικά/gameplay μία κονσόλα νέας γενιάς, δεν θα φτάσουν μόνο 400 ευρώ (όσο κάνει η κονσόλα, δηλαδή). Άρα, λες ότι αυτός που σκεφτόταν να ξοδέψει 400 ή 800 ευρώ, θα προτιμήσει τα 800 ευρώ. Ξέρεις πόσο γενικό είναι αυτό; Ξέρεις πόση κουβέντα θέλει αυτό που είπες; Ξέρεις πόσες φορές, όμως, την έχουμε κάνει αυτή την κουβέντα;

fits79 wrote: Τωρα για το αλλο που λες λεω οτι δεν προκειτε ποτε να συμφωνησουμε εγω και ο tonyler επομενως οτι μα οτι και να του πω/μου πει παντα θα υπαρχει αντιλογος και ειναι βαρετο κατι τετοιο γι' αυτο δεν θελω να ξανα-ασχοληθω με το θεμα.
Αυτος ειναι και ο λογος που θα προσπαθησω να μην ξανα-απαντησω σε οτι μου λεει ο tonyler και ουτε να του απευθυνω το λογο.

Είναι βαρετό το να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις για ένα θέμα και δύο άτομα να παρουσιάζουν διαφορετικά επιχειρήματα; Άρα, μας λες ότι βαριέσαι να συζητήσεις και ότι, απλά, θέλεις να εκθέτεις τις δικές σου απόψεις και μετά να μην σου απαντάνε οι άλλοι γιατί βαριέσαι να τους απαντήσεις, εκτός μόνο εάν συμφωνούν μαζί σου.

fits79 wrote: Εγω παλι πιστευω οτι πολλοι θελουν να παιζουν σε pc αφου απλα αγοραζωντας εναν μοχλο δεν αλλαζει κατι απο μια κονσολα και παντα μα παντα το gaming-pc θα εχει πολυ καλυτερα γραφικα/fps κ.τ.λ. απο μια κονσολα.

Το λες και μόνος σου! "Gaming PC". Για να φτάσει ένα gaming PC τις ικανότητες μιας παιχνιδοκονσόλας (στον τομέα των παιχνιδιών και μόνο, πάντα), δεν φτάνουν τα χρήματα που θα έδινε κάποιος για την κονσόλα μόνο. Μην ξεχνάμε το πιο σημαντικό λόγο όλων, τον οικονομικό.

Μην ξεφύγουμε πάλι, όμως. Το topic είναι για τις κονσόλες. Εάν θέλουμε να πιάσουμε, για μία ακόμη φορά, αυτή τη συζητήση, ας πάμε στο άλλο topic.

Μπορεις σε παρακαλω πολυ να μην παρερμηνευεις τα λογια μου?
Σε προκαλω να μου πεις που ειπα κατι τετοιο "βαριέσαι να συζητήσεις και ότι, απλά, θέλεις να εκθέτεις τις δικές σου απόψεις και μετά να μην σου απαντάνε οι άλλοι γιατί βαριέσαι να τους απαντήσεις, εκτός μόνο εάν συμφωνούν μαζί σου." οχι σε προκαλω να μου πεις που ειπα κατι τετοιο?

Αυτο που ειπα ειναι οτι δεν προκειτε να ξανασχοληθω με τον tonyler γιατι συνηθως οταν του απευθύνομαι απανταει συνεχως με ειρωνιες με αποτελεσμα να με κανει να ειρωνευομαι κι εγω και αν το συνεχισουμε να γινεται διαμαχη που δεν χρωσταει κατι το τοπικ να ακουει το κοντο και το μακρυ το δικο μου και του tonyler.
Last edit: 24 May 2016 02:41 by Grigoris.

More
25 May 2016 14:00 #181737 by Πιέρρος Φουστέρης
"επομενως οτι μα οτι και να του πω/μου πει παντα θα υπαρχει αντιλογος και ειναι βαρετο κατι τετοιο γι' αυτο δεν θελω να ξανα-ασχοληθω με το θεμα"
Καθόλου δεν παρερμηνεύω τα λόγια σου. Εσύ ο ίδιος γράφεις ότι είναι "βαρετό" να υπάρχει αντίλογος και δεν θέλεις να ξανα-ασχοληθείς με το θέμα. Δεν καταλαβαίνω την επιθετικότητά σου, εγώ απαντάω σε ό,τι γράφεις.

Επίσης, έχω δει τι γράφει ο tonyler και είναι πολύ μεγάλη υπερβολή να λες ότι "συνεχώς απαντάει με ειρωνείες", διότι, πολύ απλά, δεν ισχύει. Και νομίζω πως δεν είμαι ο μόνος που το υποστηρίζει αυτό.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
The following user(s) said Thank You: Blood Prince, Tony, Γιώργος Φιλίππου