fits79 wrote: Οκ τοτε να αναδιατυπωσω.
Αυτος που σκεφτοτανε να αγορασει ενα xbox one ή να αγορασει ενα σχετικα καλο pc θα προτημησει το pc γιατι το pc δεν ειναι μονο για παιχνιδια.
Μα, έχουμε πει πόσες φορές (και εδώ και στο topic PC vs Κονσόλες) ότι, για να φτάσει ένα PC σε γραφικά/gameplay μία κονσόλα νέας γενιάς, δεν θα φτάσουν μόνο 400 ευρώ (όσο κάνει η κονσόλα, δηλαδή). Άρα, λες ότι αυτός που σκεφτόταν να ξοδέψει 400 ή 800 ευρώ, θα προτιμήσει τα 800 ευρώ. Ξέρεις πόσο γενικό είναι αυτό; Ξέρεις πόση κουβέντα θέλει αυτό που είπες; Ξέρεις πόσες φορές, όμως, την έχουμε κάνει αυτή την κουβέντα;
fits79 wrote: Τωρα για το αλλο που λες λεω οτι δεν προκειτε ποτε να συμφωνησουμε εγω και ο tonyler επομενως οτι μα οτι και να του πω/μου πει παντα θα υπαρχει αντιλογος και ειναι βαρετο κατι τετοιο γι' αυτο δεν θελω να ξανα-ασχοληθω με το θεμα.
Αυτος ειναι και ο λογος που θα προσπαθησω να μην ξανα-απαντησω σε οτι μου λεει ο tonyler και ουτε να του απευθυνω το λογο.
Είναι βαρετό το να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις για ένα θέμα και δύο άτομα να παρουσιάζουν διαφορετικά επιχειρήματα; Άρα, μας λες ότι βαριέσαι να συζητήσεις και ότι, απλά, θέλεις να εκθέτεις τις δικές σου απόψεις και μετά να μην σου απαντάνε οι άλλοι γιατί βαριέσαι να τους απαντήσεις, εκτός μόνο εάν συμφωνούν μαζί σου.
fits79 wrote: Εγω παλι πιστευω οτι πολλοι θελουν να παιζουν σε pc αφου απλα αγοραζωντας εναν μοχλο δεν αλλαζει κατι απο μια κονσολα και παντα μα παντα το gaming-pc θα εχει πολυ καλυτερα γραφικα/fps κ.τ.λ. απο μια κονσολα.
Το λες και μόνος σου! "Gaming PC". Για να φτάσει ένα gaming PC τις ικανότητες μιας παιχνιδοκονσόλας (στον τομέα των παιχνιδιών και μόνο, πάντα), δεν φτάνουν τα χρήματα που θα έδινε κάποιος για την κονσόλα μόνο. Μην ξεχνάμε το πιο σημαντικό λόγο όλων, τον οικονομικό.
Μην ξεφύγουμε πάλι, όμως. Το topic είναι για τις κονσόλες. Εάν θέλουμε να πιάσουμε, για μία ακόμη φορά, αυτή τη συζητήση, ας πάμε στο άλλο topic.