Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS4 vs Xbox One

More
29 Dec 2015 20:50 #174334 by Κατερίνα Μαρίνου
Ειδα το Halo αλλα ηταν ακριβο, νομιζω 65 με 70 ευρω το ειχε. Αυτα που ηταν σε καλες τιμες ηταν τα Nba2k 15, Pro Evolution 15 με 19.90 και το Dragon Age Inquisition με 27 ευρω στο xbox1. Περιπου ιδιες τιμες ειχε και στο ps4. ;)
The following user(s) said Thank You: Βασίλης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Dec 2015 20:56 - 29 Dec 2015 20:57 #174335 by Βασίλης
Replied by Βασίλης on topic PS4 vs Xbox One

Mystique wrote: Ειδα το Halo αλλα ηταν ακριβο, νομιζω 65 με 70 ευρω το ειχε. Αυτα που ηταν σε καλες τιμες ηταν τα Nba2k 15, Pro Evolution 15 με 19.90 και το Dragon Age Inquisition με 27 ευρω στο xbox1. Περιπου ιδιες τιμες ειχε και στο ps4. ;)

οχι το νεο halo,αναφερομουν στο Halo: The Master Chief Collection ..
Εχει μεσα 4 παιχνιδια( Halo CE,Halo 2,Halo 3,Halo 4) στα 30 ευρω!
Που αυτο το πακετο θα αξιζε για αγορα ακομα και αν το ειχε 100 ευρω!!

επισης 30 ευρω εχει και η Gears of War Ultimate Edition!
που για εμενα ειναι το καλυτερο Third-person shooter ολων των εποχων..

το NBA 2K15 σε σκρουτζ το βρισκεις 8 ευρω πλεον..
Last edit: 29 Dec 2015 20:57 by Βασίλης .
The following user(s) said Thank You: Κατερίνα Μαρίνου

More
30 Dec 2015 21:32 - 30 Dec 2015 21:32 #174434 by Κατερίνα Μαρίνου
Ειχε αρκετα παιχνιδια στα 30 ευρω. Τωρα μαζευω για Until Dawn, Uncharted και το The Order που μου αρεσουν. Εχω και τα Resident Evil στην λιστα αλλα για αργοτερα. Το Fallout 4 το ειχε στα ακριβα αλλα το προτιμω στο pc που βαζω mods για μεγαλυτερη ποικιλια. Το ιδιο και το Dragon Age Inquisition. ;)
Last edit: 30 Dec 2015 21:32 by Κατερίνα Μαρίνου.

More
31 Dec 2015 20:56 #174526 by Panagiotis
Replied by Panagiotis on topic PS4 vs Xbox One
@Mystique Το εχεις παιξει το the order?Γιατι δεν αξιζει και πολυ να το αγορασεις.Καλυτερα νοικιασε το.Εκτος και αν σου αρεσε τοσο πολυ.

More
31 Dec 2015 21:02 #174529 by Κατερίνα Μαρίνου
Δεν το εχω παιξει, εχω δει καποιο gameplay video στο youtube. ;) Ποιο μου προτεινεις να παρω, μου αρεσουν σε στυλ Until Dawn, The Last of Us, Resident Evil, δηλαδη αυτα που ειναι adventure η horror κινηματογραφικου στυλ. Μου αρεσε και το Star Wars που δοκιμασα λιγακι, ειδικα σε multiplayer ειχε πολυ δραση. ;)

More
31 Dec 2015 21:20 #174533 by Panagiotis
Αν δεν εχεις παιξει uncharted παρε το collection.Εχει 3 παιχνιδια οποτε θα εχεις πολλες ωρες να ασχοληθεις.Τωρα το the order το ειχα νοικιασει.Ειναι κοντα στις 6-8 ωρες και επαιξα κανα 2ωρο.Αν το χωρισεις σε 3 κομματια,τοτε το 1/3 ειναι cinematics,το αλλο 1/3 περπατιμα και το τελευταιο κομματι ειχε και λιγο δραση.Και να πω οτι ειχε και κανα καλο story.Για μενα παντως δεν αξιζει η αγορα του.Εκτος αν το βρεις στα 18,86 ευρω(αν και παλι πολλα ειναι).Αλλα απο αυτα που εγραψες παρε uncarted>until dawn>>>>>the order.Να φανταστω το last of us το εχεις παιξει ετσι?
The following user(s) said Thank You: Κατερίνα Μαρίνου

More
31 Dec 2015 21:51 #174536 by Κατερίνα Μαρίνου
Αυτα εχω στην λιστα μου με σειρα προτεραιοτητας. ;)
1. Until Dawn
2. Uncharted Collection
3. Star Wars Battlefront
4. The Last of Us Remastered
5. Rise of the Tomb Raider (αν δεν το παρω στο pc)
6. Final Fantasy το τελευταιο δεν θυμαμαι το ονομα XV νομιζω
Ειδα αυτο το remaster του The Last of Us και μου αρεσε πολυ.

More
31 Dec 2015 22:09 #174540 by Panagiotis
Αν δεν εχεις παιξει το last of us θα σε μαλωσω.Ειναι υπεροχο παιχνιδι και εκτος απο το πολυ καλο gameplay ειναι σαν να βλεπεις ταινια με πραγματικους ηθοποιους.Αξιζει με τα χιλια.Εγω παντως θα τσιμπησω το No 3 pick σου το star wars μιας και ειδα την ταινια και ξανα καηκα λιγο με τα star wars.

More
31 Dec 2015 22:16 #174541 by Κατερίνα Μαρίνου
Δεν εχω παιξει το The Last of Us. Ευκαιρια να το παρω στην remastered εκδοση του τωρα που ειναι καλυτερο. ;)
Κοιτα αυτο το gameplay video του Star Wars, δειχνει ποσο καλο ειναι το multiplayer. ;)

More
01 Jan 2016 02:30 #174554 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Δεν έχω κονσόλα και δεν προβλέπεται να αγοράσω, αλλά, αν έπαιρνα PS4, το The Last of Us θα το αγόραζα με κλειστά μάτια. Είδα το walkthrough που ανέβηκε στο site και λάτρεψα αυτό το παιχνίδι. Άξια όλα τα βραβεία του.