Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Football Manager 2020

27 Aug 2019 22:58 #226422 by Μάνος Γρυπάρης
Η Sports Interactive και η Sega ανακοίνωσαν ότι το Football Manager 2020 θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο, μεταξύ άλλων και για το Google Stadia.

Στην έκδοση για το Stadia οι αγώνες θα τρέχουν πιο γρήγορα απ' ότι στην έκδοση για PC και θα μπορείτε να φορτώσετε με ευκολία ακόμη περισσότερα πρωταθλήματα. Ο Miles Jacobson, Managing Director της Sports Interactive, δήλωσε: "Το Football Manager στο Stadia θα έχει τεχνολογία η οποία θα είναι διαθέσιμη μόνο σε αυτή την πλατφόρμα. Θα εκμεταλλευτεί τους cloud servers της Google, με τέτοιο τρόπο ώστε οι αγώνες να τρέχουν παράλληλα με την εξοινομόμιση ελεύθερου bandwidth στο σύστημα, δηλαδή θα μπορείτε να τρέξετε περισσότερα πρωταθλήματα σε ένα save ή να τρέξετε λιγότερα αλλά το loading και οι αγώνες να τρέχουν πολύ πιο γρήγορα, σε οποιαδήποτε πλατφόρμα κι αν τρέχετε το Stadia."



Το Football Manager 2020 θα κυκλοφορήσει για PC, Mac και Stadia στις αρχές Νοεμβρίου. Κλασικά θα αναπτυχθεί και το Football Manager 2020 Touch για Nintendo Switch, Android και iOS στα τέλη Νοεμβρίου. Αν προπαραγγείλετε το παιχνίδι τότε θα αποκτήσετε πρόσβαση στη beta, η οποία θα είναι διαθέσιμη δύο εβδομάδες πριν από την κυκλοφορία του παιχνιδιού. Στο Stadia δεν θα υπάρξει beta.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Sep 2019 21:39 #227077 by Giorgos Tsolaridis
Το Football Manager 2020 θα κυκλοφορεί και πάλι σε χάρτινο κουτί
Από 100% ανακυκλωμένο χαρτί.


Η εταιρεία ανάπτυξης Sports Interactive ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει να πουλάει το Football Manager σε πλαστικές συσκευασίες, αλλά θα επιστρέψει...στις χάρτινες!

Ξεκινώντας από το Football Manager 2020, θα μπορείτε να αγοράσετε τις επόμενες εκδόσεις σε χαρτόνι από 100% ανακυκλώσιμες ίνες, με τα μελάνια να είναι βασισμένα σε νερό. Θα έχουμε δηλαδή μια συσκευασία πλήρως φιλική προς το περιβάλλον, η οποία θα είναι σχεδόν εξ ολοκλήρου ανακυκλώσιμη, με εξαίρεση φυσικά το DVD.

Ο Miles Jacobson, Managing Director της Λονδρέζικης εταιρείας, δήλωσε: "Δεν θέλουμε να είμαστε οι μόνοι που θα κάνουν κάτι τέτοιο. Οπότε πετάω το γάντι σε ΟΛΕΣ τις εταιρείες στο χώρο της διασκέδασης που χρησιμοποιούν πλαστικό για blu-ray, DVD και CD. Σκεφτείτε πόσο πλαστικό θα μπορούσαμε να σώσουμε και πόσο λιγότερο θα κατέληγε στους ωκεανούς αν κάναμε όλοι το ίδιο".

Για την ιστορία, η τελευταία έκδοση της σειράς στην οποία είδαμε κουτί ήταν το Championship Manager 3, το οποίο και βλέπετε στην φωτογραφία. Βέβαια η νέα έκδοση δεν θα έχει την συγκεκριμένη vintage ποιότητα, αλλά το κουτί θα είναι πιο μικρό και από διαφορετικά υλικά, καθότι...eco-friendly.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Sep 2019 20:42 #227133 by Giorgos Tsolaridis
Football Manager 2020
Νέα χαρακτηριστικά και pre-order bonus.


Ανακοινώθηκαν τα καινούργια features μαζί με preview βίντεο.

Συνολικά θα υπάρχουν πέντε κύρια features τα οποία αποκαλύφθηκαν σήμερα. Έχουν ως εξής: Club Vision, Development Centre, Playing Time Pathway, Backroom Staff και Graphic Improvements. Το πιο σημαντικό από αυτά για πολλούς είναι το Development Centre. Στο FM20 είναι πιο εύκολο να σχεδιάζετε μακροπρόθεσμα και να βλέπετε την πρόοδο της ομάδα σας καλύτερα.

Ακόμη σαν επίσημος συνεργάτης της SEGA από το 2011, το Football Manager 2020 προσφέρει κάποια δωρεάν μπόνους με την προπαραγγελία του game. Όσοι το προπαραγγείλουν εκτός από κάποια in-game μπόνους, θα λάβουν κατευθείαν Steam key για την fully-playable Beta, η οποία θα γίνει auto-update στο final build όταν κυκλοφορήσει το game. Ακόμα θα πάρετε ένα αντίτυπο του FM Touch για PC/Mac.

Εδώ μπορείτε να δείτε όλα τα καινούργια screenshots.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Oct 2019 09:53 #227751 by Giorgos Tsolaridis
Football Manager 2020: Ημερομηνία κυκλοφορίας
Με ένα νέο, πολύ δυνατό χαρακτηριστικό.


Η Sports Interactive και η Sega ανακοίνωσαν ότι το Football Manager 2020 θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου.



Μας ενημέρωσαν επίσης ότι η νέα έκδοση θα περιέχει τα εξής:
- Βάση παικτών με δυνατότητα επιλογής ομάδας ανάμεσα σε 50 χώρες.
- 2.500 σύλλογοι
- 500.000 παίκτες και προσωπικό ομάδων.
- Δημιουργήστε την δική σας τακτική και δοκιμάστε την στην προπόνηση.
- Αναβαθμισμένη μηχανή αγώνα με πιο ρεαλιστικά αποτελέσματα.

Το highlight, όπως αντιλαμβάνεστε, είναι η προτελευταία προσθήκη που αφορά τις ανεπτυγμένες τακτικές, κοινώς την δυνατότητα ορισμού κινήσεων ακριβείας, τις οποίες θα δοκιμάζετε στην προπόνηση. Το χαρακτηριστικό αυτό έχει ζητηθεί εδώ και αρκετές χρονιές από την Sports Interactive και επιτέλους υλοποιείται.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Nov 2019 23:38 - 03 Jun 2020 21:55 #228360 by Μάνος Γρυπάρης
Παίζω την beta του Football Manager 2020 για τις ανάγκες του preview.

Οι αλλαγές σε σχέση με πέρυσι είναι ελάχιστες, αλλά για μένα έχουμε την πιο σημαντική διόρθωση των τελευταίων ετών. Επιτέλους μπορείτε να πουλήσετε παίκτες σαν άνθρωποι και σε μια λογική τιμή! Οι ομάδες ανταποκρίνονται και οι περισσότερες εξ αυτών προσφέρουν χρήματα κοντά στην τιμή του παίκτη. Αν ένας παίκτης είναι άχρηστο τσουβάλι τότε θα πάρετε πρόταση έστω από έναν σύλλογο με τα μισά χρήματα για να τον ξεφορτωθείτε. Θα πρέπει να είναι εντελώς άμπαλος και υπερτιμημένος για να σας γίνει πρόταση δανεικού (πολύ σπάνιο).



Πάντως με την αρχική οθόνη που δείχνει ένα meeting room, ψάρωσα καθώς νόμιζα ότι οι συνεντεύξεις τύπου θα γίνονται με 3D γραφικά. Μάταια όμως. Επίσης, στη δημιουργία προπονητή έχουμε καλύτερο import της φωτογραφίας σας και η μηχανή γραφικών έχει μείνει ίδια.

Στα του gameplay υπάρχουν κάποιες προσθήκες, όπως για παράδειγμα το ότι οι παίκτες σε συννενόηση με τον αρχηγό βγάζουν ένα πρόγραμμα πειθαρχίας που θα τηρούν, το οποίο είτε το δέχεστε, είτε το διαπραγματεύεστε μαζί τους.



Σημαντικό επίσης χαρακτηριστικό είναι ότι κάνετε την δουλειά σας κάθε φορά πιο γρήγορα:
- Στα Tactics, σε κάθε θέση σας προτείνονται οι παίκτες που αποδίδουν καλύτερα με τον ιδανικότερο που παίζει όντως στην εκάστοτε θέση να εμφανίζεται πάνω πάνω.
- Στις διαπραγματεύσεις κάνετε suggest terms και η άλλη ομάδα ανταποκρίνεται άμεσα.



Εν τω μεταξύ οι σχέσεις μεταξύ των παικτών, μέσω της πυραμίδας, διατηρούνται και φέτος. Πούλησα τον Δώνη στη μισή τιμή και ο Κουρμπέλης ήταν στεναχωρημένος με το morale τέρμα κάτω. Μου λέει ο βοηθός "Μήπως να πας να του μιλήσεις?" Του μίλησα και μου ειπε "Δεν ήθελα να φύγει ο Δώνης από τον σύλλογο", για να του πω "Με συγχωρείς αλλά έφυγε για οικονομικούς λόγους και θα αντικατασταθεί από κάποιον καλύτερο". Οπότε μου λέει "Ηταν ηγετικός χαρακτήρας στα αποδυτήρια και φίλος".



Ε εκεί τι να του πω, μου ράγισε την καρδιά. Ήμουν στο τσακ να κάνω Load το παιχνίδι για να τον φέρω πίσω αλλά το άφησα εκεί. Ίσως στο μέλλον, ποιος ξέρει.

Διαβάστε το preview

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Nov 2019 15:53 #228455 by Βασίλης
Ολοιδιο με το περσινο αλλα πολυ σημαντικο αυτο που αναφερεις Μανο..στο περσινο ηθελες να πουλησεις πχ το Μεσσι(μπαχαλευε τα αποδυτηρια) κ η ανωτερη προσφορα ηταν απο το Σιατλ με 500ευρω!!
Δεν κανω πλακα!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

30 Nov 2019 09:51 #228783 by Giorgos Tsolaridis
Πριν το αγοράσετε 6: 5 facts για το Football Manager 2020
Το πρώτο βίντεο στο οποίο μιλάμε για το παιχνίδι.


Αν και έχω λιώσει τις σειρές Championship Manager και Football Manager από την πρώτη έκδοση του 1992, ωστόσο αυτή είναι η πρώτη φορά στην οποία μιλάω σε βίντεο για κάποιο από τα games της Sports Interactive. Με εξαίρεση φυσικά τις συνεντεύξεις που έχετε δει.

Δείτε 5 facts τα οποία πρέπει να γνωρίζετε για το Football Manager 2020:

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Mar 2020 22:45 #232601 by Giorgos Tsolaridis
Football Manager 2020: Δωρεάν περίοδος
Η πρόοδος σας θα αποθηκευτεί σε περίπτωση που θελήσετε να το αγοράσετε.



Το Football Manager 2020 είναι εντελώς δωρεάν στο Steam για μια εβδομάδα, όπως ανακοίνωσε επίσημα η Sports Interactive.

Η δωρεάν περίοδος ξεκινάει από σήμερα 18 Μαρτίου και τελειώνει στις 17:00 στις 25 Μαρτίου για PC και Mac. Μετά την δωρεάν περίοδο μπορείτε να το αγοράσετε και να συνεχίσετε από όπου μείνατε αφού η πρόοδος σας θα αποθηκευτεί είτε στον υπολογιστή σας είστε στο Steam Cloud.

Μια πολύ δυνατή επιλογή για τις δύσκολες ημέρες που περνάμε με τον κορωνοϊό μιας και τα πρωταθλήματα έχουν αναβληθεί παγκοσμίως και μέχρι και οι σύλλογοι καταφεύγουν στην προσομοίωση των αγώνων σε FIFA 20 και Football Manager για να κρατήσουν απασχολημένους τους οπαδούς.

Κάντε κλικ εδώ για να το κατεβάσετε.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Mar 2020 17:09 #232790 by Giorgos Tsolaridis
Football Manager 2020: Επεκτείνεται η δωρεάν περίοδος λόγω κορωνοϊού
Η πρόοδος σας θα αποθηκευτεί σε περίπτωση που θελήσετε να το αγοράσετε.

H δωρεάν περίοδος για το Football Manager 2020 επεκτείνεται για ακόμη μια εβδόμαδα. Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο δωρεάν έως 1 Απριλίου για PC και Mac.

Εν τω μεταξύ, ο developer της Sports Interactive, Miles Jacbson προσφέρει δωρεάν διαφημιστικό χώρο στο Football Manager για φιλανθρωπικές οργανώσεις ψυχικής υγείας σε διάφορες χώρες που βοηθούν τους ανθρώπους κατά τη διάρκεια της επιδημίας του COVID-19.

Κάντε κλικ εδώ για να το κατεβάσετε.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

06 Apr 2020 00:52 #233035 by Giorgos Tsolaridis
Το Football Manager 2020 δίνει δωρεάν διαφημιστικές πινακίδες σε φιλανθρωπικά ιδρύματα
Εντός των γηπέδων του.


Το Football Manager 2020 έδωσε τον διαφημιστικό χώρο του στα εικονικά γήπεδα που απεικονίζει εντός του παιχνιδιού στον φιλανθρωπικό σύλλογο ψυχικής υγείας CALM (Campaign Against Living Miserably).

Πλέον η CALM απεικονίζεται στις διαφημιστικές πινακίδες των γηπέδων του παιχνιδιού, κάτι που μπορείτε να δείτε αν κατεβάσετε το νέο update. Όλα αυτά εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, στην οποία η Sports Interactive ανακοίνωσε ότι το FM 2020 διατίθεται δωρεάν για λίγες ημέρες (σ.σ. η δωρεάν περίοδος έληξε την 1η Απριλίου) και η βάση ενεργών χρηστών έχει ανέβει σημαντικά (σ.σ. πάνω από 120.000 ενεργοί χρήστες αυτές τις ώρες).

Όπως ανακοίνωσε ο Miles Jacobson, Managing Director της Sports Interactive, όσοι έχουν φιλανθρωπικά ιδρύματα και θέλουν να μπουν στο παιχνίδι με δωρεάν διαφήμιση, μπορούν να στείλουν email στο partnerships@sigames.com. O Jacobson πρόσθεσε ότι εντυπωσιάστηκε από την ανταπόκριση που είχε από τις φιλανθρωπικές εταιρείες. Η κίνηση αυτή έχει συμβολικό χαρακτήρα, καθώς αυτές τις περιόδους όπου βρισκόμαστε σε απομόνωση λόγω καραντίνας, τα αποτελέσματα μπορεί να είναι άσχημα για την ψυχική μας υγεία (σ.σ. περιπτώσεις κατάθλιψης), επομένως οι gamers θα πρέπει να γνωρίζουν πως θα βοηθηθούν.

Οι αιτήσεις στο παραπάνω email είναι ανοιχτές και για εταιρείες εκτός Μ. Βρετανίας.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification