Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Road 96

More
13 Dec 2020 23:03 - 15 Dec 2020 10:11 #242343 by Αλεξάνδρα Αντασκαλίτσιι
Road 96
Ανακοινώθηκε από την Digixart στα The Game Awards.

Το Road 96 είναι ένα Adventure από την Γαλλική εταιρία ανάπτυξης Digixart και ανακοινώθηκε στα The Game Awards. Το παιχνίδι διαδραματίζεται στο απολυταρχικό κράτος της Petria.

Δείτε το τρέιλερ για να πάρετε μια γεύση του πώς θα είναι το gameplay, το οποίο έχει μέσα οδήγηση, ορειβασία και ληστείες:

Είναι ένα παιχνίδι του οποίου ο κώδικας είναι φτιαγμένος έτσι ώστε το παιχνίδι να δημιουργείται την ώρα που παίζετε. Οι επιλογές σας φυσικά θα κρίνουν την έκβαση της ιστορίας. Οι χαρακτήρες που θα συναντήσετε επίσης επηρεάζονται από τις αποφάσεις σας. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε νέες εμπειρίες κάθε φορά που θα παίζετε. Οι επιλογές σας μπορούν να αλλάξουν τους ανθρώπους που θα συναντήσετε, τις ιστορίες τους, και τον κόσμο γύρω σας.

Το Road 96 θα είναι διαθέσιμο για τα PC μέσω Steam.
Last edit: 15 Dec 2020 10:11 by Giorgos Tsolaridis.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Aug 2025 17:38 #290024 by Βαγγέλης Κορμέντζας
Ξεκίνησα να παίζω το Road 96 για το review που ετοιμάζω και έχω επενδύσει μέχρι στιγμής περίπου 2 ώρες σε αυτό. Είναι το πρώτο video game που παίζω γύρω από αυτό το είδος. Αυτό που έχω καταλάβει μέχρι στιγμής είναι ότι υπάρχουν 6 νέοι οι οποίοι θέλουν να δραπετεύσουν από τα σύνορα και ουσιαστικά εμείς ως παίκτες βιώνουμε την ιστορία του καθενός και οι επιλογές μας επηρεάζουν το αν και το πώς θα το επιτύχουν αυτό. Το ενδιαφέρον είναι ότι οι επιλογές που λαμβάνεις για έναν χαρακτήρα, έμμεσα επηρεάζουν και την σταδιοδρομία των άλλων. Τα πολιτικά είναι ένας τομέας που έχουν μεγάλη επιρροή σε αυτό.

Μέχρι στιγμής δεν ένιωσα ούτε για ένα δευτερόλεπτο να βαριέμαι καθώς παρότι ο σκοπός των νεαρών είναι ο ίδιος, ο τρόπος που τον προσεγγίζουν και που τον βιώνουν έχει τελείως διαφορετική δυναμική για τον καθένα. Από τον τρόπο που λειτουργεί με έχει κάνει να θέλω να παίξω με τον ίδιο χαρακτήρα πάνω από μια φορά καθώς μπορεί να βιώσω κάτι τελείως διαφορειτκό. Γενικά είναι πολύ ευχάριστο και ανυπομονώ να το τελειώσω.

More
03 Sep 2025 21:26 #290135 by Dimitrios
Replied by Dimitrios on topic Road 96
Το έπαιξα κι εγώ πρόσφατα και συμφωνώ απόλυτα – δεν βαριέσαι στιγμή. Εμένα με εντυπωσίασε ιδιαίτερα το πώς αλλάζει η ατμόσφαιρα ανάλογα με τις επιλογές, από πιο χαλαρές στιγμές με μουσική μέχρι έντονα πολιτικά γεγονότα. Έχει μια indie “ψυχή” που σπάνια συναντάμε.

More
04 Sep 2025 11:25 #290137 by Nikos
Replied by Nikos on topic Road 96
Το σάουντρακ είναι απλά φοβερό, προσθέτει ακόμα περισσότερες συγκινήσεις. Έχω ακόμα μερικά κομμάτια στο πρόγραμμα αναπαραγωγής μου.