Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Night in the Woods

More
22 Dec 2016 16:49 #191424 by Χριστιάνα Θάνου
To Night in the Woods αποτελεί adventure με πρωταγωνίστρια μία γάτα η οποία παράτησε το κολέγιο...whaat? Ναι, οι developers αποφάσισαν να παρουσιάσουν την πρωταγωνίστρια Mae ως μια γατούλα που γυρνάει στην παλιά της γειτονιά και βλέπει ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει κατά πολύ!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Jan 2017 16:29 #192317 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Κυκλοφορεί τον Φεβρουάριο

Το Night in the Woods, θα κυκλοφορήσει στις 21 Φεβρουαρίου. Έπειτα από μια περίοδο σιωπής, οι developers ανακοίνωσαν πως το επιτυχημένο Kickstarter project τους θα διατεθεί στην αγορά για PC και PS4.

More
12 Sep 2019 14:09 #226800 by Giorgos Tsolaridis
Ο συνδημιουργός του Night in the Woods κατηγορείται από την Zoe Quinn για σεξουαλική επίθεση
Άσκησε σωματική και ψυχολογικά βία προ δεκαετίας.

Μέσω αναρτήσεων στο Twitter, το δημιουργός games & comics Zoe Quinn (γνωστή από το σκάνδαλο GamerGate) ισχυρίστηκε ότι δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από τον συνδημιουργό του Night in the Woods, Alec Holowka περίπου πριν από μια δεκαετία.
Διαβάστε εδώ την συνέχεια της είδησης κάνοντας κλικ

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

More
01 Jul 2022 10:23 #265362 by Νίκος Γεωργόπουλος
Ο χαρακτήρας του Night in the Woods χρησιμοποιήθηκε ως σύμβολο pride σε ποδοσφαιρικό αγώνα

Μία ανθρωπόμορφη, pansexual γάτα ονόματι Mae.

Χαρακτήρας από το Night in the Woods χρησιμοποιήθηκε ως σύμβολο του Pride σε ποδοσφαιρικό αγώνα στην Αμερική.

Σε έναν αγώνα των Portland Timbers, οι θεατές σήκωσαν πανό που έγραφε “Ένα τούβλο από το Stonewall και ένα τσεκούρι από το Portland” και “Σεβαστείτε την περηφάνια μας ή νιώστε την οργή μας”. Στην συνέχεια, ένα τρίτο πανό υψώθηκε από τους θεατές: η Mae Borowski, μία γάτα με μορφή ανθρώπου από το Night in the Woods.

Βίντεο από το συμβάν έγινε viral στο Twitter και κοινοποιήθηκε από τον δημιουργό του παιχνιδιού, Scott Benson. “Έμεινα με το στόμα ανοιχτό,” έγραψε στο Twitter. “Έχω γράψει 5-6 έξυπνες απαντήσεις μα δεν μου έρχεται κάτι.” “Είναι το πλησιέστερο σημείο που έχω βρεθεί ποτέ στο να συμμετέχω σε κάποιο άθλημα.” “Δεν ξέρω φίλοι μου, χαίρομαι που η αγαπημένη μας γάτα της διπλανής πόρτας εμφανίζεται σε αναπάντεχα σημεία και πως αυτά τα σημεία είναι συνήθως καλά.” “Όπως και να χει, επικροτώ το μήνυμα και την υπονοούμενη απειλή με το τσεκούρι.”

jaw dropped t.co/rcYvziEMWO

— 10k Motivated Rats (@bombsfall) June 30, 2022

Οι υποστηρικτές της ομάδας, οι Timbers’ Army, υψώνουν τακτικά πανό στους αγώνες και επέλεξαν την Mae για να γιορτάσουν το Pride αυτό τον μήνα. Ο λογαρισμός των Timbers στο Twitter κοινοποίησε μία εικόνα δηλώνοντας πως “Portland is Pride”.

Το Night in the Woods έχει επικροτηθεί για την εκπροσώπηση της LGBT+ κοινότητας. Η Mae, η κεντρική χαρακτήρας, είναι pansexual.