Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Football Manager 2009: Αγγλικό Τουρνουά

More
03 Jul 2009 10:38 #55623 by Μάνος Γρυπάρης

Youtub3 wrote: Pio moufa tournoua apo thema organwshs den exw ksanadei....Plhrhs apotyxia.... kala ekana kai vghka me thn prwth.....

Νομίζω ότι ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΑ από την αρχή πως σε κάθε τουρνουά κάποιος χρήστης πρέπει να αναλαμβάνει τον ρόλο του host. Αφού λοιπόν δεν ξέρεις ούτε τα βασικά από το modem σου, αντί να φιλοτιμηθείς να μάθεις πέντε πράγματα όπως προσπάθησαν όλα τα άλλα παιδιά, αντιθέτως κάθεσαι αραχτός και καναπεδάτος και περιμένεις να "βρέξει κάνα κορόιδο" για να κάνει τον host, έτσι?

Στο καλό και να μας γράφεις.
Και 3 άτομα να μπούνε στο MSN, το τουρνουά προχωράει κανονικά. Εμείς στην North Conference 3 άτομα και περάσαμε super την Τρίτη.

Θυμίζω (επειδή άνοιξε νέα σελίδα) ότι:

ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ HOST
Chelsea: kpapanikos (E-mail/MSN: kpapanikos@hotmail.com )

Κάντε τον όλοι Add στο MSN! Τετάρτη 21:30 μπαίνετε μέσα και ξεκινάτε.

Όποιος άλλος θέλει να δηλώσει συμμετοχή στο τουρνουά να κοιτάξει την 1η σελίδα. Απλά να είναι σίγουρος ότι μπορεί.

Την περίοδο των διακοπών θα συννενοηθείτε με τον Κώστα για το πότε θα διακόψετε.

Οι παρακάτω να δηλώσουν αν θέλουνε Tottenham ή Everton (πάει με σειρά προτεραιότητας):

Aston Villa: dmarko23 (E-mail/MSN: dmarko23@hotmail.com )
Portsmouth: bourkarianos (E-mail/MSN: bourkarianos10@hotmail.com )
Newcastle: jimbhnio (E-mail/MSN: jimbhnio@hotmail.com )
Blackburn: lavezzi7 (E-mail/MSN: acdcing@hotmail.com )

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Jul 2009 11:31 #55628 by samkos
παιδια αυριο φευγω διακοπες για 1 βδομαδα οποτε δν θα μπορεσω να μπω τν τεταρτη αλλα ολες τς αλλες φορες θα ειμαι διαθεσιμος. αν υπαρχει προβλημα και μ διαγραψετε κανενα προβλημα

More
04 Jul 2009 03:32 #55696 by Μάνος Γρυπάρης

samkos wrote: παιδια αυριο φευγω διακοπες για 1 βδομαδα οποτε δν θα μπορεσω να μπω τν τεταρτη αλλα ολες τς αλλες φορες θα ειμαι διαθεσιμος. αν υπαρχει προβλημα και μ διαγραψετε κανενα προβλημα

Για την περιοδο αυτη εως 20/8 δεν υπαρχει θεμα, αρκει να το δηλωσετε στον Host για να ειστε καλυμενοι.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
04 Jul 2009 13:04 #55704 by kpapanikos
Μου το είπε το παιδί και του είπα ότι από εμένα δεν υπάρχει θέμα. Να σημειώσω με την ευκαιρία ότι θα λείψω 22-26/7 και 8-23/8.

More
06 Jul 2009 01:14 #55822 by kpapanikos
Παιδιά σήμερα κάναμε μία δοκιμή με τον Lavezzi7 και ήταν επιτυχημένη. Ήταν ευκαιρία πάντως και για τους υπόλοιπους γιατί ήσασταν πολλοί μέσα εκείνη την ώρα αλλά δεν θέλατε, αν και θα μας έπαιρνε μόνο 5 ή 10 λεπτά.
Anyway εγώ θα είμαι και αυριο μέσα 11-12 το βράδυ και την Τρίτη από πιο νωρίς. Θα ήθελα να κάναμε τουλάχιστον μία δοκιμή με τον καθένα, την μία από τις 2 ημέρες. Αυτό το λέω γιατί την Τετάρτη θα ξεκινήσουμε κανονικά ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα, όσοι ήμαστε χωρίς πολλά πειράματα, γιατί θα είναι η 3η συνεχόμενη Τετάρτη. Επειδή και ο Μάνος έχει πει ότι όσοι δεν μπούν την 1η φορά διαγράφονται, θα αντικαθίστανται οι ομάδες επι τόπου και το πιο δίκαιο θα είναι να έχουν το προβάδισμα όσοι είχαν επιτυχημένες δοκιμές τις προηγούμενες μέρες και γενικώς έδειξαν ενδιαφέρον.
Μάνο επιβεβαίωσε αν συμφωνείς με τα παραπάνω και οι υπόλοιποι στείλτε μου ένα mail αν ήσαστε σίγουροι 100% για την Τετάρτη εκτός από τον Κοσμά που το έχει πει ότι δεν μπορεί για αυτήν την Τετάρτη μόνο.

More
06 Jul 2009 14:33 #55839 by Μάνος Γρυπάρης
Συμφωνώ, αυτή τη φορά 3η και φαρμακερή.
Τετάρτη 21:30 όλη μέσα και καλή αρχή
2ος host θα ειναι ο lavezzi? Θελουμε και 2ο, παρακαλώ να δηλωθεί.
Για τις διακοπές, από τις 22 σταματάτε, αλλά την άλλη Τετάρτη ρωτήστε τους χρήστες αν μπορείτε να κανονίσετε κάτι για 21/7 ή 20/7.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
06 Jul 2009 15:11 #55845 by kpapanikos
Για τον lavezzi7 εννοούσα ότι εγώ ήμουν host και αυτός μπήκε κανονικά. Για 2ο host δεν το βλέπω, αλλά μακάρι αν τα καταφέρει κάποιος.
Με τον dmarko23 μίλησα σήμερα και είπαμε να κάνουμε δοκιμή αύριο. Οι υπόλοιποι είναι εξαφανισμένοι, αλλά ελπίζω να κάνουμε μία δοκιμή σήμερα αργά ή αύριο. Η ουσία είναι ότι την Τετάρτη 21:30 στέλνω ip και στις 22:00 το αργότερο πατάω continue με όσους είναι μέσα.
Μάνο εννοείται ότι σε θέλω και εσένα μέσα την Τετάρτη στο msn για βοήθεια.
Τέλος δυστυχώς δεν μπορώ ούτε 20 ούτε 21 γιατί θα φύγω 21 απόγευμα ταξίδι και Δευτέρες δεν μπορώ, sorry. Πάντως θα το ανεβάζω στο rapishare κάθε φορά το save, οπότε...

More
07 Jul 2009 00:01 #55862 by kpapanikos
Ίσως θα μπορούσε ο Ronaldinho1993 να είναι host2 αφού βλέπω είναι host στο Ιταλικό.

More
07 Jul 2009 00:46 #55866 by someone1
εγω μια απορια no offence κιολας γιατι απλα δεν κατεβαζεται hamachi και παιζεται μεσω hamachi? ειναι πιο ευκολο , και κατι αλλο που δεν καταλαβαινω ασχετο το move matches for tv τι ακριβως εξυπηρετει?

More
07 Jul 2009 00:54 #55867 by Ronaldinho1993
egw 10-7 paw diakopes kai etsi den mporw na ginw host....