Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Football Manager 2009: Αγγλικό Τουρνουά

More
24 Jun 2009 16:35 #54879 by Μάνος Γρυπάρης
1)Υπάρχει σειρά προτεραιότητας για Tottenham. Οι νέοι χρήστες διαλέγετε ομάδα από Β' κατηγορία (Championship) και περιμένετε να φύγει κάποιος άλλος χρήστης. Όποιος δεν μπει απόψε, 1η ημέρα, διαγράφεται άρα όλοι οι χρήστες "μετακομίζουν" σε άλλες ομάδες.

ttb1991 wrote: nai kai meta me valate west brom alla oute ekei me vlepo

2)Κανονίστε εσύ κι ο Youtub3 να είστε συνενοημένοι γιατί δεν σας βλέπω να συμμετέχετε! 3η σελίδα κάτω κάτω σε έχει προλάβει άλλος φίλος οπότε μην πάτε να μας βγάλετε χαζούς.
3)Επίσης ΠΟΤΕ σου δεν είπες για West Bromwich! Αλλοι φίλοι έχουν δηλώσει τις ομάδες αυτές πριν απο σενα και υπάρχουν και οι σχετικές απαντήσεις. Αν θέλεις τις τσεκάρεις.

Επειδή είσαι από τους παλιότερους που έμειναν χωρίς ομάδα, δήλωσε μία από Championship. Αφού η Tottenham είναι ελεύθερη τώρα θα την πάρει ΜΟΝΟ κάποιος από τους ήδη συμμετέχοντες, άρα εσύ θα πάρεις την ομάδα που θα μείνει ελεύθερη από την Premiership και θα παίξεις κανονικά.

Όλοι οι υπόλοιποι δηλώστε ομάδες από Championship

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Jun 2009 16:47 #54884 by jimbos

More
24 Jun 2009 17:52 #54891 by ttb1991

michael_1985 wrote: Με σειράς προταιρεότητας όπως σας έχω....

1. COSMAS9@HOTMAIL.COM
2. red.emerald@gmail.com
3. ttb1991@hotmail.com
4. n_tm_88@hotmail.com

...διαλέξτε 1 από τις παρακάτω ομάδες για να κλείσουμε παιδιά...

1. Fulham
2. Stoke
3. West Bromwich
4. Hull

Περιμένω απαντήσεις μέχρι αύριο στις 20:00

gia na kseroume kai ti leme

More
24 Jun 2009 17:54 #54892 by ttb1991
kai epidi den goustaro na arxiso ta mpinelikia pou me afisate ap'ekso den ksanampeno
geia sas kai efxaristo gia tin sinergasia
:cool:

More
24 Jun 2009 18:08 #54893 by lavezzi7
Την θέλω εγώ την Τότεναμ.Είμαι όμως 19ος στην σειρά προταιρεότητας...Επομένως,αν κάποιος άλλος που είναι από πάνω μου στην λίστα δεν την πάρει,αφήνω west brom και την παίρνω.

More
24 Jun 2009 18:24 #54896 by giannistrv

ttb1991 wrote: kai epidi den goustaro na arxiso ta mpinelikia pou me afisate ap'ekso den ksanampeno

Το να λαβεις μερος σε εναν αγωνα εχει καποια κριτηρια!!!Και εγω στην αρχη που μπηκα μπορουσα να παρω μια καλητερη θεση στο ελληνικο αλλα δεν ηξερα πως να λαβω μερος!!!Κανεις δεν λαμβανει μερος λεγοντας πχ βαλε στην Αρσεναλ!!!Δηλωνεις πρωτα καποια πραγματα!!

More
24 Jun 2009 18:45 #54897 by Μάνος Γρυπάρης

ttb1991 wrote: kai epidi den goustaro na arxiso ta mpinelikia pou me afisate ap'ekso den ksanampeno

Γι' αυτό κι εμείς σε διαγράφουμε και πήγαινε να ρίξεις τα μπινελίκια σου αλλού. Όχι εδώ πέρα.
Σε ρώτησα κάτι ξεκάθαρα. Δήλωσες την West Bromwich? Οχι. Σε ρωτάγαμε ποια ομάδα θες κι εσύ μας έλεγες Tottenham, Fulham (που είχε δηλώσει άλλος χρήστης) και πάει λέγοντας. Εχουμε ήδη 50 συμμετοχές στα τουρνουά και κανείς δεν μας την είπε έτσι. Μέχρι τώρα όλοι έχουν παίξει. Μήπως να κρατάγαμε αιώνια και την West Bromwich μέχρι να την δηλώσεις? Δεν γίνονται αυτά.

Και σου είπα στο τέλος όμορφα κι ωραία ότι θα παίξεις απόψε. Κι επειδή ελευθερώθηκε και η Blackburn άρα 2 ελεύθερες ομάδες + 2-3 θέσεις ακόμα από όσους δεν παίξουν. Θα έπαιρνες λοιπόν πολύ καλύτερη ομάδα αρκεί να δήλωνες τυπικά μια ομάδα της Championship για να μπεις στη λίστα. Απλό.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
24 Jun 2009 20:11 #54909 by Ronaldinho1993
παιδιά και εγώ θέλω tottenham aν κάποιος απο αυτούς που έχουν σειρά προτεραιοτητας πάνω απο εμένα δεν την θέλει...

More
24 Jun 2009 20:20 #54911 by Youtub3
Ante re paides na mpoume sto klima tou tournoua....

More
24 Jun 2009 20:25 #54912 by lavezzi7
Ωραία ο Ronaldinho1993 μάλλον θα πάρει Τότεναμ.Εγώ θέλω Blackburn με σειρά προτεραιότητας βέβαια.