Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Οδηγίες: Πως θα γίνετε host σε τουρνουά FM

More
25 Aug 2007 15:19 #36510 by Ilias Diamantopoulos
paidia na tikarete tin epilogi sta preferences run as a server

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Aug 2007 22:22 #36526 by kyriakos

More
26 Aug 2007 01:20 #36532 by Ilias Diamantopoulos

More
26 Aug 2007 02:57 #36535 by Μάνος Γρυπάρης
Βεβαιώσου ότι έχετε την ίδια έκδοση (ίδιο patch ή κανένα patch εγκατεστημένο).
Αν είσαι σε όλα ΟΚ τότε άνοιξε ports. Δες πανω πανω τι ακριβως εγραψα.

Αν δεν βγαλεις ακρη ουτε στο site του Mike τοτε παιρνεις τηλεφωνο την τεχνικη υποστηριξη του provider σου και τους πρηζεις μεχρι να τους βγει η χολή ή να καταφέρεις να συνδεθείς.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
26 Aug 2007 12:32 #36546 by kyriakos
ne auto me ta ports mono diskoleuome...epidi exume to idio version..elpizo kati na katafero..euxaristo

More
01 Oct 2007 13:55 #37271 by Μιχάλης Πλατάρης
Παιδια να ξερετε οτι η Ip δεν ειναι μια απλη πχ.10.0.0.1. ειναι ενας παραξενος αριθμος πχ.87.54.46.78 και αλλαζει συνεχεια οποτε πρεπει να την κοιτατε...ο καλυτερος τροπος να δειτε την σωστη ειναι απο το www.whatismyip.com

More
02 Oct 2007 13:08 #37278 by Kostas Giagias
kalytera thn blepeis mesa apo to paixnidi.
Soy emfanizei kai thn local (10.x.x.x ή 192.168.x. x) αλλά και την εξωτερική (από τον Provider)

I love racing because football and basketball require only one ball...
Hellenic Racing Team

More
15 Jun 2009 17:44 #54254 by maldino
Ακομα δεν καταλαβα τιποτα... μπορειτε να ειστε λιγο πιο συγκεκριμενοι, δηλαδη τι να κανω με την σειρα???

More
15 Jun 2009 23:56 #54279 by Μάνος Γρυπάρης
1)Ένας χρήστης θα κάνει τον server (host). Δηλαδή όλοι οι άλλοι θα συνδεθούν μαζί του. Ας πούμε ότι εσείς θέλετε να γίνετε server. Θα πάτε στο μενού του modem σας (το γράφετε στη γραμμή διεύθυνσης του Internet Explorer ή του Firefox) κι από εκεί θα πάτε στα ports και θα ανοίξετε τα εξής:
TCP: 10094
UDP: 10093
Αν δεν καταλαβαίνετε τι σας λέμε, διαβάστε το manual του modem ή πάρτε τηλέφωνο την τεχνική υποστήριξη της εταιρείας με την οποία έχετε Internet.

2)Τρέξτε το Football Manager 2009, πηγαίνετε στα Preferences και τσεκάρετε την επιλογή "Run As Server". Μετά κάνετε "Start New Game" και φορτώστε το παιχνίδι. Αφού ολοκληρωθεί το Loading και φορτώσει το παιχνίδι τότε βγαίνετε έξω στα Windows, πηγαίνετε στο site www.whatismyip.com κι εκεί βλέπετε την Ip σας (π.χ. 79.136.230.198).

3)Πάρτε την IP αυτή και δώστε την σε φίλους σας που θέλουν να συνδεθούν. Αυτοί θα ανοίξουν το παιχνίδι, θα πατήσουν Network Game/Join Network Game και θα την γράψουν εκεί. Μετά θα συνδεθούν σε εσάς και θα διαλέξουν ομάδα.

4)Φροντίστε ΟΛΟΙ να έχετε την ίδια έκδοση του Football Manager. Π.χ. όλοι οι χρήστες να έχουν Football Manager 2009 και Patch 9.2 (ή τέλος πάντων όλοι να έχουν το τελευταίο patch που κυκλοφορεί).

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
16 Jun 2009 10:41 #54300 by maldino
Εγώ αυτό με τα ports δεν τα έχω κάνει αλλά θα προσπαθήσω...Αμα σας δώσω εγω το IP μου εσείς θα μπείτε? Καταρχάς έχω το φμ08 γιατί το 9 δεν μου παίζει μαλλον λογω γραφικων. Ο φίλος μου που μπαινει και εχει την ιδια έκδοση με εμενα δεν βρισκει το join network game και δεν ξέρει που να βαλλει το IP... Πάνω λέει Recent Servers και κάτω Local Servers και κάτω αριστερά Join other server... που ζηταει network address!