Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Οδηγίες: Πως θα γίνετε host σε τουρνουά FM

More
07 Dec 2006 18:17 #23366 by Anestis Raftopoulos
Μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να διοργανώσω ένα τουρνουά στο Football Manager? Θέλω να ειμαι εγώ host.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Dec 2006 20:09 #23441 by Μάνος Γρυπάρης
Πλήρης οδηγός με φωτογραφίες εδώ

1)Ένας χρήστης θα κάνει τον server (host). Δηλαδή όλοι οι άλλοι θα συνδεθούν μαζί του. Ας πούμε ότι εσείς θέλετε να γίνετε server. Θα πάτε στο μενού του modem σας (γράφετε την IP του modem στη γραμμή διεύθυνσης του Internet Explorer ή του Firefox και πατάτε enter) κι από εκεί θα πάτε στα ports και θα ανοίξετε τα εξής:
TCP: 10093,10094
UDP: 10093,10094
Αν δεν καταλαβαίνετε τι σας λέμε, τότε μπείτε στο portforward.com , επιλέξτε το modem που έχετε και διαβάστε τις οδηγίες!
ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι IP που θα ανοίξετε θα είναι για την σωστή IP adress του δικτύου σας (π.χ. 192.168.2.10 . ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ IP ΕΧΕΤΕ από το modem σας και δίπλα ανοίξτε τα 4 παραπάνω ports!

2)Τρέξτε το Football Manager 2009, πηγαίνετε στα Preferences και τσεκάρετε την επιλογή "Run As Server". Στο Server Name βαζετε ένα όνομα (π.χ. GameWorld). Επίσης, από το Preferences/General απενεργοποιήστε την επιλογή "Move matches for TV" για να μην καθυστερεί το παιχνίδι. Μετά κάνετε "Start New Game" και φορτώστε το παιχνίδι. Αφού ολοκληρωθεί το Loading και φορτώσει το παιχνίδι τότε βγαίνετε έξω στα Windows, πηγαίνετε στο site www.whatismyip.com κι εκεί βλέπετε την Ip σας (π.χ. 79.136.230.198).

3)Πάρτε την IP αυτή και δώστε την σε φίλους σας που θέλουν να συνδεθούν. Αυτοί θα ανοίξουν το παιχνίδι, θα πατήσουν Network Game/Join Network Game και θα την γράψουν εκεί. Μετά θα συνδεθούν σε εσάς και θα διαλέξουν ομάδα.

4)Φροντίστε ΟΛΟΙ να έχετε την ίδια έκδοση του Football Manager. Π.χ. όλοι οι χρήστες να έχουν Football Manager 2009 και Patch 9.2 (ή τέλος πάντων όλοι να έχουν το τελευταίο patch που κυκλοφορεί).

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
09 Dec 2006 21:00 #23443 by Αντώνης Κατρής
Βασικά με τα ports δε νομίζω ότι χρειάζεται να πειράξεις τπτ. Επίσης την ΙΡ μπορείς να τη δεις όταν πας εκεί που σου δείχνει τη σύνδεσή σου στην καρτέλα details είναι το client IP

More
21 Dec 2006 00:57 #24164 by Μάνος Γρυπάρης
Όσον αφορά τα ports, απ' ότι ξέρω από τον Μιχάλη, γράφεις στον browser (Internet Explorer ή Firefox, ότι έχεις τέλος πάντων) την διεύθυνση του modem σου και μπαίνεις στο μενού του.

Στη συνέχεια ανοίγεις τα παρακάτω ports:
TCP: 10094
UDP: 10093

Και λογικά ο άλλος θα συνδεθεί κανονικά. Αρκεί πάντα να έχετε την ίδια version (δηλ. ή κανένα patch ή το ίδιο patch)

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
21 Dec 2006 14:47 #24182 by Μιχάλης Πλατάρης
Ακριβως οπως τα λεει ο Μανος ειναι. Σχετικα με τα ports και οδηγιες για το πως θα τα εγκαταστησεις υπαρχουν στο www.portforward.com

More
13 Jan 2007 01:04 #25423 by Fotis
Παιδιά έχω ένα πρόβλημα.Έχω κάνει host και δίνω την ip μου σε έναν άλλον και του βγάζει μήνυμα unable connext to server.
Μπορείτε να μου πείτε τι γίνεται?

ΑΕΚΑΡΑ μου μεγάλωσα και άλλαξαν πολλά...
...το μόνο που δεν άλλαξε να σ'αγαπώ πιστά...

More
13 Jan 2007 09:21 #25427 by Μάνος Γρυπάρης
Έχετε ίδια version του παιχνιδιού? (πρέπει να έχετε την αρχική έκδοση ή να έχετε κατεβάσει και οι δυο το ίδιο patch).

Ανοιξες και τα παραπάνω ports?

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
13 Jan 2007 14:27 #25432 by Anestis Raftopoulos
ayto file mou ginetai giati dn exeis rithmisei ta ports...exw AKRIVWS to idio provlima

More
13 Jan 2007 17:16 #25443 by Andreas

More
25 Aug 2007 13:14 #36502 by kyriakos
ke ego to idio provlima exo! pos mporo na to dior8oso?