Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Mount & Blade

More
30 Sep 2008 00:39 #47529 by Vassilis
Replied by Vassilis on topic Mount & Blade
Ρε εσύ είσαι τρελά καμένος! κάτι ξέρει το μαριό!!! εδώ και 800 posts μόνο σου μηλάς :lol: Αλλα λεω να το δοκιμάσω, αρα θα γράφω και γω

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Dec 2008 18:44 #49680 by Νικολής Ασημάκης
Συνέχισα ένα προχωρημένο save μου και λόγω κατάληψης κάηκα! Είμαι vassal των Swadians και διοικώ πλέον απο χωριά τα: Balanli, Tadsamesh και Mechin, από κάστρα τα: Jeirbe και Tilbaut και από πόλεις το Tihr! (κατέκτησα και τη Reyvadin, αλλά δεν μου την έδωσαν...) Έχουμε πόλεμο ενάντια σε Nords και Vaegirs (οι οποίοι δεν πολεμάνε μεταξύ τους, άρα δυσκολεύουν τα πράγματα) αλλά πάμε πολύ καλά! Ειδικά τώρα που ψήφισαν για Marshall (διοικητή όλων των στρατών του βασιλείου) εμένα έχω εξαπολύσει άγριο πόλεμο και έχω κάνει ότι δεν έκαναν οι προκάτοχοί μου. Υλοποίηση των ονείρων περί ολικής καταστροφής των εχθρών μας!

Υ.Γ. Εσύ μικρέ ακόμα να το δοκιμάσεις;

More
16 Dec 2008 23:56 #49700 by Νικολής Ασημάκης

Πάρτε χάρτη να πορωθείτε!

Υ.Γ. Ναι, σκοπεύω να ταράξω το topic! :P Άντε να το παίξει και κανείς άλλος να λέμε ιστορίες!

More
26 Mar 2009 20:09 #51708 by Νικολής Ασημάκης
Το ξαναεγκατέστησα μετά από καιρό και συνέχισα το προχωρημένο save μου. Δείτε το χάρτη και φανταστείτε όλα τα κίτρινα (εκτός του Hruus Castle και του χωριού δίπλα του που είναι μπλε) κόκκινα! :mrgreen: Long Live the Empire of Swadia!

More
09 Jun 2009 21:50 #54028 by Νικολής Ασημάκης
Πρόκειτε να κυκλοφορήσει το πρώτο και λογικά μοναδικό expansion του Mount&Blade με τον τίτλο "Mount&Blade: Warband" μέσα στο τρίτο τρίμηνο του 2009 δηλαδή γύρω στο φθινόπωρο. Σύμφωνα με διάφορα που διάβασα στα forum του παιχνιδιού, μετά από αυτό το expansion πρόκειτε να ασχοληθούν με τη δημιουργία του Mount&Blade 2.

More
31 Aug 2009 18:38 #59572 by Νικολής Ασημάκης
Πλησιάζει ο καιρός που θα βγει το expansion. Έχω την απορία να το δοκιμάσω αν και δεν το βλέπω τώρα με τρίτη λυκείου...

More
31 Aug 2009 18:43 #59576 by Chris Zotos
Replied by Chris Zotos on topic Mount & Blade
Χαχα! Ο κλασσικός καμένος Νικολής... :P

More
08 May 2010 15:17 #71739 by Νικολής Ασημάκης
Βγήκε τώρα πρόσφατα το expansion του Mount & Blade και απ'ότι διάβασα σε διάφορα φόρουμ, το μόνο που προστίθεται είναι ένα αρκετά διασκεδαστικό multiplayer. Στο single player καλυτέρεψαν τα γραφικά, αλλά κατά τα άλλα δεν έγιναν τρομερές αλλαγές.

Σήμερα που χάζευα στο φόρουμ του παιχνιδιού (που είναι πάρα πολύ ενεργό, καθώς έχει εύκολο modding και πολλοί κάνουν δικά τους mods) πέτυχα ένα αρκετά ωραίο που σε τοποθετεί στον ευρωπαϊκό μεσαίωνα. Αρκετά ενδιαφέρον τολμώ να πω και θα μπορέσει να κρατήσει καλή συντροφιά, τουλάχιστον μέχρι να βγει το καινούργιο The Last Days (lord of the rings mod).

Να το trailer του mod:

[youtube:3noa1oqp]
[/youtube:3noa1oqp]

Το λινκ για να το κατεβάσετε.

Το λινκ του φόρουμ.

More
08 Aug 2010 13:49 #76494 by Νικολής Ασημάκης
Βγήκε το demo του Mount&Blade: Warband, του expansion δηλαδή του παιχνιδιού. Μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ.

More
22 Dec 2011 17:28 #103153 by Μάνος Γρυπάρης
Πραγματικά παίζει να είναι από τα χειρότερα RPG που έχω παίξει.

Τα γραφικά είναι χειρότερα κι από τα πρώτα 3D της δεκαετίας του '90. Όχι μόνο το περιβάλλον είναι στατικό και κακοσχεδιασμένο, αλλά τα animations προχωράνε σε ρυθμό slow-motion, ειδικά κατά την διάρκεια της μάχης. Οι NPC είναι τελείως στατικοί. Σκεφτείτε

Τα skills είναι δεκάδες κι αυτό είναι ίσως το μόνο θετικό που αποκόμισα. Κατά τα άλλα ακόμα και το User Interface ή το Pathfinding είναι κάκιστα και δε βρίσκω το λόγο να ασχοληθεί κάποιος με την συγκεκριμένη προσπάθεια, που όσο φιλότιμη κι αν είναι, παραμένει δεκαετίες πίσω.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)