Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Mount & Blade

More
06 Dec 2006 15:31 #23306 by Νικολής Ασημάκης
Το Mount&Blade είναι ένα RPG που εξελίσεται σε ένα φανταστικό Μεσσαίωνα ( χωρίς μάγους, δράκους κτλ. απλώς φανταστικέ πόλεις ). Το παιχνίδι το φτιάχνουν μόνο 2 developers, αλλά παρόλα αυτά είναι πολύ καλό. όταν ξεκινάς μπορείς να διαλέξεις τι ήσουν πριν γίνεις adventurer ( squire, hunter, priest ή trader ) και ανάλογα τι διαλέξεις, θα έχεις ανάλογο οπλισμό και αντικείμενα στην αρχή. Μπορείς επίσης να φτιάξεις τη φάτσα του χαρακτήρα σου όπως θέλεις ( έχει αρκετά μεγάλη γκάμα επιλογών ). Το στοιχείο, όμως, που κάνει το Mount&Blade να ξεχωρίζει από άλλα παιχνίδια του είδους, είναι πως σου επιτρέπει να έχεις μαζί σου ένα στρατό! Μπορείς να στρατολογήσεις άτομα από πανδοχεία (inns ), αλλά μπορείς να συναντήσεις και κάποιους ήρωες που θα θελήσουν να έρθουν μαζί σου. Ακόμα μπορείς να πολεμήσεις κλέφτες που έχουν αιχμαλώτους, και μόλις νικήσεις τους κλέφτες, μπορείς να πάρεις τους αιχμαλώτους ως στρατιώτες. Στο παιχνίδι υπάρχουν 2 αντίπαλες παρατάξεις, οι Vaegirs και οι Swadians, και μπορείς κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού να πάρεις το μέρος της μια παράταξης ή και να μείνεις ουδέτερος. Όταν επιτίθεσαι σε εχθρό, η κάμερα ζουμάρει και σου βγαίνουν οι εξής επιλογές: 1) Να εγκαταλήψεις τη μάχη.
             2) Να πολεμήσουν μόνο οι στρατιώτες σου. ( Auto-Resolve )
             3) Nα πολεμήσεις και εσύ.

Ο έλεγχος του ήρωα είναι πολύ απλός. Το μόνο που έχεις να κάνεις για να επιτεθείς είναι να πατήσεις ένα κουμπί του ποντικιού. Αν είσαι κοντά στον αντίπαλο, το πιθανότερο είναι να τον χτυπήσεις ( εκτός αν κάνει άμυνα ή αστοχήσεις την τελευταία στιγμή ), αν είσαι όμως μακριά, δεν τον πετυχαίνεις ( εκτός αν έχεις τόξο ).

Αυτά είναι τα βασικά. Περιμένω να γράψει και ο φίλος μου Uziel, που το έχει παίξει, για να πει τη γνώμη του και, πιθανόν, να με διορθώσει σε μερικά σημεία. ( Στο κάτω-κάτω αυτός είναι ειδικός στα RPG, όχι εγώ ). Σας δίνω και την διεύθυνση για να κατεβάσουν όσοι θέλουν μια trial version του παιχνιδιού: www.taleworlds.com/mb_download.html

Enjoy! :D

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Dec 2006 10:45 #23341 by Βαγγέλης Καλαϊτζής
Νομίζω ότι τα κάλυψες όλα! Όντως είναι ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι και ελπίζω το σύστημα μάχης του να το μιμηθούν και άλλα παιχνίδια στο μέλλον. Εντάξει τα γραφικά του και το όλο στήσιμο μπορεί να μην είναι πολύ καλά αλλά το Gameplay πιστεύω πως αξίζει. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να το δοκιμάσετε και να σχηματίσετε την δική σας άποψη.

Darkfall Unholy Wars preview
Darkfall Online review
Βαγγέλης Καλαϊτζής

More
07 Dec 2006 13:53 #23346 by Νικολής Ασημάκης
Έχω "κολλήσει" σ'ένα σημείο. Στην πρώτη πόλη, όταν μπεις στην ταβέρνα, αριστερά υπάρχει ένας που σου λέει πως ήταν trader, αλλά η καριέρα του καταστράφηκε και ψάχνει για χρήματα. Για να έρθει με το μέρος μου πρέπει να του δώσω ένα padded cloth. Του 'χω δώσει ότι πανοπλία βρω αλλά τίποτα. Τι πρέπει να του δώσω;;;; ( Μήπως έκανα λάθος μετάφραση και το padded cloth δεν είναι κάποιο είδος πανοπλίας;

More
07 Dec 2006 15:03 #23352 by Βαγγέλης Καλαϊτζής
Ρίξε μια ματιά στα official forums, λογικά θα υπάρχει η απάντηση.

Darkfall Unholy Wars preview
Darkfall Online review
Βαγγέλης Καλαϊτζής

More
07 Dec 2006 15:28 #23353 by Νικολής Ασημάκης
Δεν καταλαβαίνω. Πήγα στο forum του παιχνιδιού και όλοι μιλάνε για versions 0.800 ή 0.801, ενώ εγώ έχω την 0.751. Πατάω το εικονίδιο του παιχνιδιού και μετά την επιλογή "Check for updates" και μου γράφει πως αυτή που έχω είναι η νεότερη. Πως γίνεται αυτό;;;

More
10 Dec 2006 01:40 #23457 by Δημητρης
Replied by Δημητρης on topic Mount & Blade
ρε συ, κι εγώ δεν μπορώ να βρώ padded cloth,
αλλα αυτο δεν σημαίνει οτι έχεις κολλήσει..

Υπόθεση δεν έχει για να σταματήσεις εκεί !

More
10 Dec 2006 01:44 #23459 by Νικολής Ασημάκης
Κολλήσει, τρόπος του λέγειν βέβαια. Σήμερα έκανα και ένα προσωπικό ρεκόρ. Νίκησα για πρώτη φορά τους darkhunters!!!

More
10 Dec 2006 14:58 #23500 by Δημητρης
πήγαινε στην πόλη του Rivacheg (κάπως έτσι) και αγόρασε σε αυτόν που πουλάει πανοπλίες, το padded cloth, το έχει !

Χεχεχε το βρήκα σήμερα..
Ο τύπος σου δίνει +2 στο trade δλδ πιο φθηνά πράματα, επίσης στην ίδια πόλη υπάρχει στο κάστρο μέσα ένας φυλακισμένος που μπορείς να τον έχεις και αυτόν στο πάρτυ σου!

άμα αυτούς τους τους έχεις από την αρχή θα είναι πολύ καλό για σένα!
Κι εγώ σκότωσα σήμερα τους darkhunters αχαχαχα !

Έχω πλέον στο πάρτη μου, 12 knights, χεχεχε
ΑΛΛΑ.....

ΒΡΗΚΑ ΜΠΑΓΚ στο παιχνίδι και δεν με αφήνει να ξανα μπώ στο save μου, μπουχουουουουου !
Μου λέει ενα rglScripts.cpp αρχείο, κάτι με την c++ γίνετε και δεν προχωράει άλλο !

ΧΕΛΠ όποιος ξέρει κάτι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε !!!

More
10 Dec 2006 20:34 #23523 by Νικολής Ασημάκης
Τό'χεις αγοράσει το παιχνίδι, ή παίζεις την trial version;

Υ.Γ. Thanks για την πληροφορία σχετικά με το padded cloth! :D

More
11 Dec 2006 13:35 #23553 by Δημητρης
με cr**k γκουχου χου χου !