Τις τελευταίες εβδομάδες έχουν ανέβει video playthrough για το Dark souls 3 στο κανάλι του gameworld και θα συνεχίσουν να ανεβαίνουν και άλλα,παρακάτω μπορείτε να δείτε τα 2 επόμενα μετά το playthrough του Μανου
Part 2
Part 3
Η γνώμη μου για το νέο παιδί της fromsoftware είναι ότι ήθελαν να πάρουν όλα τα θετικά στοιχεία των προηγουμένων παιχνιδιών τους και να τα προσαρμόσουν έτσι ώστε να φτιάξουν ένα sequel το οποίο θα πρέπει να δείχνει ότι είναι το Dark souls που ξέρουμε άλλα με μια πνοή φρεσκαδας.Πιστευω πως το κατάφεραν.
Όσων άφορα το εικαστικό κομμάτι του παιχνιδιού κατά τη γνώμη μου έχει γίνει εξαιρετική δουλεία στα τοπία, στο σχεδιασμό των οπλών και των τεράτων/bosses,στη μουσική και στους ήχους που ακούς γενικά από τα τέρατα.
Το combat είναι και αυτό ανανεωμένο διατηρώντας όμως τις ρίζες του δίνοντάς έτσι στους παίχτες μεγάλη ποικιλία για το πως θα παίξουν τον χαρακτήρα τους.Επισης μου αρέσει πάρα πολύ που ακόμη και τα απλά τέρατα έχουν μεγάλο ρεπερτόριο κινήσεων,πόσο μάλλον τα bosses, που πλέων έχουνε και phases.
Και τώρα πάμε στο multiplayer.Υπαρχει αναβαθμίσει στο co-op κομμάτι του παιχνιδιού και πλέων οποίος Θέλει να παίξει με έναν φίλο του μπορεί να το κάνει πάντα με τη χρήση κωδικού και αυτό είναι κάλο.
Όσων άφορα το PVP κομμάτι του παιχνιδιού(και εδώ είναι τα παράπονα μου) πιστεύω ότι δεν έχει δοθεί τόσο προσοχη.Ετσι όπως είναι φτιαγμένο τώρα το παιχνίδι αν κάνεις invade το πιο πιθανό είναι πως θα βρεθείς αντιμέτωπος με άλλους 3 και γενικά δύσκολα θα καταφέρεις να κάνεις "δικαία" pvp πλεων.Το χειρότερο μου όμως παράπονο είναι ότι δεν φαίνεται να έγινε τίποτα για το κακό Netcode που λίγο delay φαίνεται να σαπίζει όλο το hit detection system ,αντίθετος μου φαίνεται ότι είναι ακόμα χειρότερο λόγο της φύσεως του παιχνιδιού, και σε όλο αυτό δεν βοηθάει καθόλου το γεγονός ότι σαν Ευρώπη μας γράψανε κανονικότατα και πάλι και το Region οπού κάνουμε pairing για το online παραμένει το ίδιο και είναι το EMEA/oceania.
Όποιος λοιπόν απολαμβάνει το παιχνίδι για το PVE είναι πραγματικά κορυφη.Σε οποίον αρέσει και το PVP σαν έμενα ελπίζω να έχετε γερά νευρά.