Καλά ο άλλος παντρεύτηκε και κόρναρε σαν τρελός , λες και κατάφερε δεν ξέρω τι.....δηλαδή εγώ που έχω σταθερή μόνιμη δουλειά , τι θα πρέπει να κάνω ;
Τι είναι πιο σημαντικό στην ζωή , το να είσαι ανεξάρτητος και να μην δίνεις λογαριασμό σε κανέναν ή να είσαι δεσμευμένος και να έχεις την σύζυγο πανταχού παρόν και στο κρεββάτι και να πρέπει να μεγαλώσεις και παιδιά ;
Ποτέ δεν το κατάλαβα αυτό που κάνουν οι παντρεμένοι να κοιμούνται μαζί , Θα μου πείτε στα πρώτα χρόνια του γάμου κάνουν σεξ , στην συνέχεια όμως ; Καθώς περνάνε τα χρόνια , τα παιδιά και οι ίδιοι μεγαλώνουν , το σεξ σταματάει άρα περισσότερο πρόβλημα είναι παρά ευχαρίστηση το να κοιμάσαι μαζί με μια γυναίκα ας πούμε που μπορεί να ροχαλίζει ή να βλέπει τηλεόραση ενώ εσύ θες να κοιμηθείς,
Εντάξει , όπως την βρίσκει ο καθένας , αρκετούς τους ευχαριστεί το να έχουν οικογένεια παρά τις ευθύνες αλλά τόσος ξεσηκωμός ; χαχαχα
Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish