Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Είστε off-topic; Γράψτε ότι θέλετε ΕΔΩ!

More
23 Jun 2021 17:05 #252925 by Blood Prince

Εστειλα email στο antallages@theconsoleclub.gr ώστε να μου κοστολογήσουν την κονσόλα και τα 15 παιχνίδια ΑΑΑ τίτλων όπως Bloodborne,Witcher 3 που έχω κουτάτα για να ξέρω το ποσό ανταλλαγής με PS5, XBOX Series X ή Nintendo Switch.

Τους διευκρίνησα πως δεν έχω αποφασίσει ακόμα πως θα κινηθώ.Είμαι περίεργος τι θα απαντήσουν.

Μου είχαν απαντήσει άμεσα αλλά ήταν στην ενοχλητική αλληλογραφία και δεν το είδα !

Το PS4 Slim το κοστολογούν στα 100 € και τα 15 παιχνίδια που έχω σε γενικές γραμμές γύρω στα 80 € οπότε Nintendo Switch παίρνω άνετα ειδικά το Lite ή XBOX Series S αλλά για PS5 100 € ,φτηνότερα τουλάχιστον, δηλαδή αντί για 500 € , πληρώνω 400 € ,όχι και άσχημα αλλά θα την κρατήσω την κονσόλα πρός το παρόν.

Αν την πούλαγα, δεδομένου πως την είχα αγοράσει στα 359 € , θα την έδινα 140 € με God of War μόνο .Από Console Club την παίρνουν 105 € μαζί με God of War.

Το PS5 digital το παίρνω 200 € με ανταλλαγή,αυτή την στιγμή  αλλά δεν θα βιαστώ.

Αρχές 2023 πάω για αγορά κονσόλας και ίσως επιχειρήσω να το πουλήσω το PS4 Slim 1 TB με τα retail παιχνίδια. 

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Jun 2021 17:43 #253022 by Blood Prince
38 βαθμούς κελσίου στην περιοχή μου και δεν έχω πισίνα ή θάλασσα δίπλα να δροσιστώ. 

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
25 Jun 2021 22:59 #253025 by Blood Prince
Είχα πλάνο να κάνω κάθε μέρα γυμναστική αλλά τόση ζέστη που κάνει απλά δεν μπορώ,βαριέμαι αφάνταστα.

Θα κάνω τρείς φορές την εβδομάδα.

[IMG

Peter Baylish

More
30 Jun 2021 11:20 #253224 by Blood Prince
Λέει ο άλλος χάρη στους γονείς και στα πεθερικά έχει αυτοκίνητο.Τι βλάκας ρε .....

Εγώ αν ποτέ αγοράσω αυτοκίνητο (κάτι που πρός το παρόν δεν μου χρειάζεται) θα είναι αποκλειστικά με δικά μου λεφτά, οι γονείς αν και στηρίζουν  ορισμένες φορές, αυτοκίνητο δεν πρόκειται να μου αγοράσουν ποτέ, και αν ποτέ παντρευόμουν (λέω τώρα), σιγά μην ζήταγα από πεθερό...

Και κάτι άλλο, τι θα πεί καλό παράδεισο που λένε ορισμένοι ; Ο παράδεισος έτσι και αλλιώς καλός είναι, δεν υπάρχει "καλός" 'ή "κακός" παράδεισος.Απλά, έλεος.

[IMG

Peter Baylish

More
30 Jun 2021 18:10 #253228 by Aνέστης Αδαμίδης
Ψάχνω για ιδέες σχετικά με έπιπλα κρεβατιού. Θέλω να το κάνω στυλ κουκέτα, με το κρεβάτι πάνω και το γραφείο με όλα τα σουμπράγκαλα για το pc από κάτω. Δυσκολότερο απ' ότι σκεφτόμουν αρχικά. Θα χρειαστεί αρκετό χρόνο για να το βρω, μετά θα πάρει καιρό για να το φτιάξουν.

More
06 Jul 2021 21:45 - 07 Jul 2021 01:16 #253437 by Blood Prince
Στο κατάστημα mr click.gr πλήρωσα 1 € επιπλέον για να πάρω το χρώμα το οποίο ήθελα και μου έστειλαν μάυρο χειριστήριο.'Αλλο παρήγγειλα άλλο έστειλαν....δεν είναι πρόβλημα το 1 € , είναι πως οι άνθρωποι είναι απαράδεκτοι....δεν ξαναγοράζω ποτέ από εκεί.

www.mrclick.gr/product/doubleshock-wireless-controller-camouglage-blue-ps4-oem/

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 07 Jul 2021 01:16 by Blood Prince.

More
08 Jul 2021 01:34 #253464 by Blood Prince

Στο κατάστημα mr click.gr πλήρωσα 1 € επιπλέον για να πάρω το χρώμα το οποίο ήθελα και μου έστειλαν μάυρο χειριστήριο.'Αλλο παρήγγειλα άλλο έστειλαν....δεν είναι πρόβλημα το 1 € , είναι πως οι άνθρωποι είναι απαράδεκτοι....δεν ξαναγοράζω ποτέ από εκεί.

www.mrclick.gr/product/doubleshock-wireless-controller-camouglage-blue-ps4-oem/

Αναγνώρισαν το λάθος και είπαν πως θα μου στείλουν στο χρώμα που ήθελα τελικά.....θα δούμε.

Τελοσπάντων, σήμερα απέκτησα ένα θηλυκό λυκοσκυλάκι.Θα το ονομάσω Φρέγια. 

[IMG

Peter Baylish

The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης

More
13 Jul 2021 19:16 #253587 by Απόστολος Μητσακούλης
Σήμερα κουρεύτηκα μιας και στη δουλειά φοράω καπέλο και βράζει το κεφάλι μου με αυτήν την ζέστη.

More
13 Jul 2021 21:20 #253595 by Blood Prince

Σήμερα κουρεύτηκα μιας και στη δουλειά φοράω καπέλο και βράζει το κεφάλι μου με αυτήν την ζέστη.

Εγώ ξυρίστηκα με την κουρευτική μηχανή σήμερα.'Ετσι και αλλιώς καλοκαιράκι είναι.Θα ξαναμεγαλώσουν.

Μου χάλασε ο ανεμιστήρας που είχα και αγόρασα άλλον. Juro Pro η μάρκα.

'Ολα μου χαλάνε τελευταία. 

[IMG

Peter Baylish

More
13 Jul 2021 21:45 #253597 by Απόστολος Μητσακούλης
Εμένα απ την άλλη μου εύρισκε η φτερωτή στο κληματιστκό πάνω στη σήτα. Ήρθε ένας τεχνικός και τελικά είχαν ξελασκάρει οι δίβες μέσα.