Κάτι ηλίθια botakia στο instagram ανεβάζουν κώλους κλπ τους κάνω αναφορά για γυμνό και η αναφορά δεν πιάνει και μετά τρώω διαγραφή σχολίου επειδή τα έβρισα...δηλαδή έλεος, τα νεύρα μου όλα και με έχουν πρήξει με links για sex κλπ.....η αναφορά στο instagram είναι διακοσμητική.
Σήμερα έλαβα προειδοποίηση από το Instagram, πως κινδυνεύω με διαγραφή του λογαριασμού και ο λόγος είναι πως έβρισα χυδαία στην αγγλική γλώσσα αρκετές φορές Bot...τα οποία Bot επανειλημμένα γράφουν πόστ σεξουαλικού περιεχομένου με αντίστοιχα link...δηλαδή θα μου διαγράψουν τον λογαριασμό επειδή δεν σέβομαι τα Bot που προωθούν με το έτσι θέλω το πορνό αλλά τα ίδια τα Bot θα συνεχίσουν να κάνουν πάρτυ...δηλαδή είναι τι να πείς....λές και τα Bot που ποστάρουν γυμνές εικόνες κλπ που μπορεί να τις βλέπουν και ανήλικοι δεν παραβαίνουν τους κανόνες.
Βέβαια αν μου το διαγράψουν,μπορώ να δημιουργήσω καινούργιο λογικά αλλά κρίμα για τους followers καθώς έχω πάνω από 300.Σίγουρα δεν θα έρθει και η καταστροφή του κόσμου.
Update Τουλάχιστον ενημερώθηκα γιατί παλιότερα το Instagram bannaρε λογαριασμούς στα ξαφνικά από ότι ξέρω.
Λογικά θα υπάρχει αλγόριθμος , γιατί τα έχω βρίσει και στην ελληνική γλώσσα και δεν είχα διαγραφή σχολίου παρά μόνο στην αγγλική.