Βλέποντας διάφορες κουβέντες μας στο forum μου ήρθε η εξής απορία! Πόσοι έχετε παλιά Pc και γιατί τα κρατάτε ακόμα? Όταν λέω παλιά μιλάω για 4ετία και πίσω!

Αυτή η απορία μου ήρθε έχοντας στο μιαλό μου κάποια πράγματα τα οποία γιατί όχι, να σας τα εξομολογηθώ!
Δεδομένου πως υπάρχουν στην αγορά καινούργια μοντέλα τα οποία όμως δεν είναι κάτι Xtreme απλά είναι low profile και αναμφίβολα μπροστά σε ένα Pc 4έτιας+ είναι έτη φωτός ανώτερα!Και επειδή μου αρέσει να μιλάω με ντοκουμέντα σας τα αναφέρω μαζί με τις τιμές τους για να δείτε κόστος και μοντέλο ώστε να μπορέσετε να μου δώσετε μια απάντηση γιατί ΕΝ ΕΤΗ 2008 ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΣΑΒΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΕΟΙ!!!
M/B-Gigabyte GA Q35M S2=55e
CPU-Intel Core 2 Duo 4500=110e
DDR2 667 1024MB=22e
ATI RANDEON 3650 DDR3 512MBRAM =95E
ή
NVIDIA 8600GTS=140e
Δεδομένου ότι οι νέες μητρικές χωράνε μόνο 2 IDE συσκευές δηλαδή 1 dvd και 1 σκληρό δίσκο ή 2 DVD ή 2 σκληρούς δίσκους και όλα τα υπόλοιπα τα βάζετε πλέον σε SATA, για όσους έχουν πολλές συσκευες IDE κρατάνε μόνο τις 2 και βάζουν τις υπόλοιπες καινούργιες.
DVD REC NEC 7200=31e
HD WESTERN DIGITAL 320GB=70e
Κουτί κρατάτε το παλιό σας, οθόνη την ίδια, πληκτρολόγιο και αρούρι τα ίδια, λειτουργικό βάζετε εσείς (όπως όλοι....

) το μόνο που κρατώ σε επιφύλαξη είναι το τροφοδοτικό γιατί τα παλιά PC έχουν κάτι 250-300-350Watt το πολύ! Αυτά μόλις τα βάλετε στο νέο PC θα ανατιναχτούν! Άρα λοιπόν βάλτε και ένα τροφοδοτικό και είστε άρχοντες!
Τροφοδοτικό Pegasus 450watt=26e
Έχουμε και λέμε λοιπόν κάνοντας μια σούμα όλα αυτά μήπως έχετε ένα Pc αξιοσέβαστο και μέσα στην τεχνολογία από 320ε έως 450ε?