Ωρες, ωρες νομίζω πως έχω να κάνω με 12χρονα...Ακόμα και ο Νικολής θα καταλάβαινε τι του λέω...
"Έπεσα" σε αντίφαση σύμφονα με το δικό σου μιαλό και τον δικό σου τρόπο σκέψης!
Θα στο λύσω όμως για άλλη μια φορά το μπέρδεμα! Δεν μιλάω τόσο καιρό για τα νεα Pc για το κωλocrysis! Χέστηκα για αυτό το παιχνίδι, για μένα είναι μια μαλακία και μισή, βγήκε για να ανεβάση την υπερκατανάλωση και μόνο και για τίποτε αλλο! Και πάνε τα κοροιδα και αναβαθμίζονται σε τερατώδη Pc για να παίξουν τι? Την μαλακία το crysis! (εδώ κολάει φίλε CTT το σχόλιο σου ποιοτητα ζωης και καταναλωση) Για να εκτωνόσουν τα κομπλεξ τους με τα οπλα και τα κυνηγιτά και όταν πανε φανταροι ζητάνε την μαμα τους!
Εγώ μίλησα για μια normal αναβαθμηση για να παίζεις αξιοσέβαστα τα σημερινά παιχνίδια, τόσο απλά...
Αντε να δω τι καινούργιο πρόβλημα θα μου βγάλετε...
Το δικό μου Pc είναι όπως πρέπει να είναι όχι γιατι μου χρησημεύει πάντα στις ανάγκες μου, αλλά γιατί είναι η ζωη μου όλη, όπως όταν έχετε ενα γκομενάκι και το θέλετε να είναι κ@υλιτσ@ για να γουστάρετε εσείς πάνω απο όλλα, έτσι και εγώ το θέλω το Pc μου.Θα θαυτό μαζί με αυτό...είμαι άρωστος με την πάρτη του και γουστάρω!