Manos wrote: Να ευχεσαι να μη σε διαβαζει αυτη τη στιγμη κανενας συγγενης των 2 ανθρωπων που βριζεις.
Ειλικρινά Μάνο, δεν είχα σκοπό να βρίσω όπως λες. Και ζητώ ταπεινά συγνώμη αν αυτή την εντύπωση έδωσα, που σίγουρα την έδωσα. Είδες τι έγραψα πριν από τη φράση εκείνη. Όπως έγραψα είμαι 19. Κι όπως καταλαβαίνεται με πολύ ασταθή χαρακτήρα. Γι' αυτό δεν μπόρεσα ποτέ να στεριώσω κάπου συγκεκριμένα. Βλακεία μου, το καταλαβαίνω, αλλά όταν με πιάνει ο διάολος απ' τα μαλλιά δεν ελέγχω τίποτα, ούτε τι λέω ούτε τι κάνω. Κι επειδή ήμουν και ακόμη είμαι εξοργισμένος με τα όσα έγιναν καλύτερα να μην ξαναμιλήσω για το συγκεκριμένο θέμα. Αν θέλετε διαγράψτε με από το site γι' αυτό που είπα.
Πάντως, αυτό που είπα το έλεγα με την έννοια της εξαίρεσης. Γνωρίζω κάλλιστα ότι θα μπορούσα να είμαι εγώ ο ίδιος στη θέση ενός από τους δύο ανθρώπους που δεν κατάφεραν να σωθούν μαζί με την έγκυο. Και δεν ευχαριστώ το Θεό που ήταν κάποιοι άλλοι στη θέση εκείνη. Αντίθετα, βλαστημάω γιατί υπάρχουν άλλοι που κάνουν τέτοιου είδους πράγματα. Κι αν θες και το τελείως εξευτελιστικό, θα προτιμούσα να είμαι εγώ στη θέση όλων τους και να ήμουν ο μόνος που θα σκοτωνόταν, παρά όπως διαμορφώθηκαν τα πράγματα τώρα, γιατί μπορεί να άφησαν πίσω τους οικογένειες και μικρά παιδιά, που σίγουρα άφησαν.
Λυπάμαι ειλικρινά για την παρεξήγηση που έγινε. Μακάρι να ήξερα να μιλήσω ανάλογα με την κάθε περίσταση. Αλλά πάντοτε ήμουν ωμός και αυτό είναι κάτι που δεν νομίζω ότι θα αλλάξει.