Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ελλάδα: Γενική Συζήτηση/Επικαιρότητα

More
02 May 2010 10:48 #71502 by Νικολής Ασημάκης
Γενικά, οι ακραίες πράξεις φανατισμού, δικαιολογημένες και μή, είναι... ακραίες... και πρέπει να αποφεύγονται. Είτε αυτό είναι το κάψιμο μιας σημαίας, είτε ο λιθοβολισμός μιας μειονότητας, είτε ρατσιστικά σχόλια...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 May 2010 12:42 #71505 by Aνέστης Αδαμίδης
Είναι τυχεροί που δεν είναι πραγματική σημαία. Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ θα κινούσα θεούς και δαιμόνους μόνο αν ήταν αληθινή σημαία. Γιατί κάτι τέτοιοι μ@λ@κ(-ς αξίζουν πολύ ξύλο. Το θέμα δεν είναι τι σου έχει κάνει η χώρα ή αν σε έχει πειράξει. Το θέμα είναι ότι δεν σε αφορά καν η άλλη χώρα για να κάψεις το σύμβολό της. Εξάλλου ούτε τους έχουμε επηρεάσει με την οικονομική κρίση ούτε τίποτα, αν το βλέπουμε έτσι. Και το γεγονός ότι είναι δύο πιτσιρίκια και κάνουν κάτι τέτοιο δείχνει το πόσο πάτο έχουν πιάσει οι ίδιοι και δεν ξέρουν ποιον να κατηγορήσουν.

Εδώ που τα λέμε θα φαινότανε πιο λογικό να είναι σκοπιανοί, επειδή και καλά δεν τους αφήνουμε να πάρουν το όνομα Μακεδονία.

More
02 May 2010 21:05 #71528 by Βαλάντης
Και για τους μαλάκες της βουλής τι ακριβώς κάνεις ρε φίλε;;Μα είναι θέμα σοβαρό τώρα, τα παιδάκια που καίνε μια σημαία;;Πολλοί από σας που γράψατε εδώ γιατί θιχτήκατε απ' το θέαμα της καμμένης σημαίας είμαι σίγουρος πως άνετα θα καίγατε μια τούρκικη ή μια σκοπιανή, οπότε μη τρελένεστε με τα άλλα παιδάκια, έχουμε πολύ σοβαρότερα προβλήματα να λύσουμε, ας ξυπνήσουμε κι ας δούμε τον κακό μας τον φλάρο γιατί δεν μας φταίει κανείς άλλος για το μαύρο μας το χάλι..'Ασε που άμα ρωτήσεις πλέον αριστερά δεξιά πόσους εν Ελλάδι θα την καίγανε θα γινότανε πανικός..

More
02 May 2010 21:22 #71529 by lavezzi7
Σωστός ο Βαλάντης,ας μην δημιουργούμε θέμα από το πουθενά...δεν χρειάζεται.Ας κοιτάξουμε πρώτα την δικιά μας ''καμπούρα'' αντί να σχολιάζουμε τους άλλους.

Άλλωστε,τέτοια βιντεάκια κυκλοφορούν πολλά στο διαδίκτυο.

More
02 May 2010 23:37 #71533 by Maldino
Παιδια δεν γραφει Κόσοβο, KUCOVE γραφει. Νομιχω πως ειναι ενα χωριο στην Αλβανια και οχι στο Κοσοβο. Απο κει και περα δεν θελω να ασχοληθω γιατι ειναι πολυ μεγαλη ιστορια και θελω να πω πως συμφωνω με τον Βαλαντη...

More
02 May 2010 23:42 #71534 by Aνέστης Αδαμίδης
Εγώ προσωπικά δεν θα έκανα κάτι τόσο αποτρόπαιο. Αν έχεις κάποιες αρχές στη ζωή σου και δεν λειτουργείς με ασυδοσία, ξέρεις ποια είναι τα όρια και πότε να κάνεις πίσω. Το να κάψω σημαία άλλης χώρας γιατί έτσι μου κάπνισε είναι κάτι που το λιγότερο είναι κατακριτέο. Εντάξει δε λέω, είμαστε ένα μαύρο χάλι σαν χώρα, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΝΑ ΚΑΙΕΙ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΟΥ. Δε θέλω να φανώ εθνικιστής, ούτε να νομίζετε πως είμαι κάνας χρυσαυγίτης, αλλά εγώ θα βάλω αυτήν την εικόνα:

Και αυτήν την περηφάνια μου δεν έχει το δικαίωμα να την καταπατήσει ΚΑΝΕΝΑΣ.

Άλλωστε το είπαν και οι Terror X Crew:
Δείξε σεβασμό
Δείξε σεβασμό
Πες κάτι θετικό
Ή βγάλε τον σκασμό

Ε, λοιπόν αυτοί οι τύποι δεν έδειξαν καθόλου σεβασμό!

More
03 May 2010 00:14 #71535 by Βαλάντης
Όπως εσύ φίλε έχεις το δικαίωμα να είσαι περήφανος που είσαι έλληνας(το λόγο πες μας την σήμερον ημέρα) έτσι κι εγώ έχω το δικαίωμα να μην είμαι..Τώρα τα παρελκόμενα τα καταλαβαίνεις;;Αν μου πεις πως η σημαία αντιπροσωπεύει το ελληνικό σημερινό μπουρδέλο, κι εγώ την καίω ν ανάψω φωτιά να ψήσω μπριζόλες..Κάψανε σ ένα κωλοχώρι την σημαία και μας βγήκε η ελληνική περηφάνεια!!Δουλεύεις φίλε εσύ που είσαι περήφανος;;Δουλεύεις;;

More
03 May 2010 01:42 #71538 by Aνέστης Αδαμίδης

Valolthrass wrote: Όπως εσύ φίλε έχεις το δικαίωμα να είσαι περήφανος που είσαι έλληνας(το λόγο πες μας την σήμερον ημέρα) έτσι κι εγώ έχω το δικαίωμα να μην είμαι..Τώρα τα παρελκόμενα τα καταλαβαίνεις;;Αν μου πεις πως η σημαία αντιπροσωπεύει το ελληνικό σημερινό μπουρδέλο, κι εγώ την καίω ν ανάψω φωτιά να ψήσω μπριζόλες..Κάψανε σ ένα κωλοχώρι την σημαία και μας βγήκε η ελληνική περηφάνεια!!Δουλεύεις φίλε εσύ που είσαι περήφανος;;Δουλεύεις;;

Άκου λίγο ψηλέ. Δεν είναι το θέμα αν δουλεύω ή όχι. Δούλεψα πέρσυ το καλοκαίρι αλλά τώρα ετοιμάζομαι για τις πανελλήνιες. Εγώ πάντα ήμουν περήφανος που είμαι Έλληνας. Το τι θα κάνει ένας άλλος Έλληνας με τη σημαία της πατρίδας του δε με αφορά. Όμως δεν δέχομαι να καίει τη σημαία αυτή κάποιος άσχετος. Οι παππούδες μας και οι παππούδες τους έχυσαν το αίμα τους για τη σημαία αυτή, για να έχουμε ένα λόγο να λεγόμαστε έθνος. Κι εγώ μερικές φορές καταριέμαι την ώρα και τη στιγμή που έμπλεξα με τους ανθρώπους που κινούν τα νήματα, αλλά η ηλικία μου δεν μου επιτρέπει να κάνω κάτι για να αλλάξω την κατάσταση. Πάρε ως παράδειγμα τις πανελλήνιες: πρέπει να αποδείξω σε όλη την Ελλάδα ότι είμαι ικανός για να γίνω καθηγητής αγγλικών, που είναι το όνειρό μου. Γιατί ρε γαμώτο να μην πάω στην ρημάδα τη σχολή να μου πουν αυτοί αν είμαι ή όχι κατάλληλος για αυτό που θέλω; Κάτι τέτοιες ώρες βλαστημάω αυτούς που είχαν αυτές τις φαεινές ιδέες. Δεν είναι αυτοί για μένα τα σύμβολα της πατρίδας, είναι απλά τα σκουπίδια της.

Σημασία δεν έχει αν ήταν ένα κωλοχώρι, μια κωμόπολη ή η πρωτεύουσα της Καλιφόρνια. Σημασία για μένα έχει ότι αυτοί οι καραγκιόζηδες και οποιοσδήποτε άλλος καραγκιόζης τολμάει να "παίζει" με κάτι για το οποίο δεν έχει θυσιαστεί. Φυσικά ούτε εγώ υπήρχα την εποχή που γίνονταν οι θυσίες, αλλά μόνο και μόνο από σεβασμό στους προγόνους μου που σφαγιάστηκαν για το λόγο αυτό, εγώ είμαι περήφανος. Και να σου πω και κάτι άλλο; Εγώ τους έχω κυριολεκτικά χεσμένους όλους αυτούς που φοράνε μια γραβάτα και νομίζουν πως είναι κάποιοι. Τα τρία του Καράμπελα είναι, τίποτα άλλο. Μόνο υποκρισίες και ψέμματα. Εγώ δεν είμαι περήφανος για τους κερατάδες αυτούς. Όχι. Εγώ είμαι περήφανους για όσους έδωσαν και δίνουν μέχρι και σήμερα τη ζωή τους και κάνουν τον αγώνα τους για να μείνει η Ελλάδα ένα κομμάτι. Για να έχουμε ένα κομμάτι γης που να το λέμε πατρίδα και αυτή η πατρίδα να ονομάζεται Ελλάδα.

Και θα μου πείτε τώρα πως όλοι αυτοί που φοράνε τις γραβάτες κάνουν τους αγώνες. Α*****α! Τίποτα δεν κάνουν αυτοί. Καλοντυμένα υποχείρια, που με τον τρόπο που διαχειρίζονται την χώρα την οδηγούν προς την καταστροφή της. Για μένα αυτοί είναι ακόμη πιο ανάξιοι απ 'οτι εγώ είμαι άσχετος στο να φροντίζω μωρά. Κανονικά μωρά. Πηγαίνουν στα συμβούλια της Ευρώπης σα φοβισμένα προβατάκια και εμείς περιμένουμε να μας σώσουνε αυτοί οι άσχετοι. Έλεος! Είμαστε κι εμείς κορόιδα. Και μετά βλέπει ο Κανάκης τους Γάλλους και τους Άγγλους εκπροσώπους να βρίζουν την Ευρώπη και καλά προς υπεράσπισή μας και τους επικροτεί. Που να ήξερε.... Που να ήξερε ότι ο μόνος λόγος για τον οποίο όλοι βρίζουν την Ευρώπη για την οικονομική μας κατάσταση είναι επειδή θέλουν τα χρήματά τους πίσω. Γιατί χρωστάμε σε όλους. Γι' αυτό όλοι τρέχουν για μια Ελλάδα. Για να μπορέσουμε να τους ξεπληρώσουμε.

Σε κάθε περίπτωση όμως, επειδή παρεκτράπηκα από το θέμα, το θέμα είναι ότι η πράξη αυτοί των καράβλαχων είναι άκρως προκλητική. Εσείς δηλαδή θεωρείτε πως κάτι τέτοιο θα έπρεπε απλά να περάσει απαρατήρητο; Αν ναι, εγώ διαφωνώ κάθετα μαζί σας. Θυμηθείτε ποιοι είστε. Δηλαδή αν γινόταν μπροστά σας πως θα αντιδρούσατε; Εγώ προσωπικά θα εξοργιζόμουν και πάλι, αλλά το γεγονός ότι κάτι τέτοιο έγινε εν αγνοία μου, και γενικότερα όταν κάποιος κάνει κάτι πίσω από την πλάτη μου που με προσβάλει, θύμωσα ακόμα πιο πολύ. Ακόμη και τότε που γινόταν η καζούρα για το όνομα Μακεδονία με τα Σκόπια εγώ τα πήρα στο κρανίο που έκαψαν δημόσια την ελληνική σημαία. Απλά με καυτηριάζουν τέτοιου είδους συμβάντα. Τόσο άδικο έχω και διαφωνείς Valolthrass;

More
03 May 2010 11:19 #71541 by Alex
Σιγά το θέμα... Είναι δύο Αλβανόφωνοι κοσοβάροι και καίνε μια σημάια. Αν είχαμε παρει το μέρος τους θα την καίγανε σέρβοι...
Το θέμα είναι οτι ο κώλος μας καίγεται κι εμείς (το εμείς με ευρεία έννοια) ασχολιόμαστε με κωλόπανα (κάθε είδους και εθνικότητας)...

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
03 May 2010 15:02 #71548 by Maldino
TheReaper έχεις απόλυτο δικιο να τσαντιζεσε και να ενοχλησε με αυτα που γινονται και τωρα με αυτο το βιντεο. Θελω να σκεφτεις ομως τους ξενους που βρισκονται στην Ελλαδα, να σκεφτεις τι ενιωθαν αυτοι οταν καποια ζωα του στρατου τους εβριζαν. Τους μειωναν χωρις να εχουν το δικαιωμα να το κανουν αλλα το εκαναν. Και αυτο δεν εγινε απο 2 ανηλικα παιδια αλλα απο εκατονταδες στρατιωτες που εκαναν παρελαση... Εσυ αν ησουν ξενος πως θα αισθανωσουν μπροστα σε αυτο το θεαμα? Πιστευω δεν μπορουν να συγκριθουν αυτα τα δυο. Απο την αλλη αυτα τα παιδια δεν νομιζω(προσωπικη μου αποψη) οτι ηθελαν να καψουν την Ελληνικη σημαια για να βλασφημησουν την Ιστορια της Ελλαδας που ειναι τεραστια και που δεν μπορει να την ξερουν αυτα τα ατομα, αλλα θα μπορουσε να το εκαναν για την συμπεριφορα της Ελλαδας προς τους αλλοδαπους που ζουν στην Ελλαδα οι οπουδηποτε αλλου. Φυσικα κατακρινω αυτο που εκαναν αλλα νομιζω πρεπει να εξεταζουμε τον λογο που το εκαναν και που θα το ξανακανουν καποιοι αλλοι στο μελλον.