Και ποιον ρώτησε και τι περίμενε να ακούσει? Και όμως το κατέχει η Εκκλησία πάρα πολλές μετοχές ρώτα κάποιους που ασχολούνται με όλα αυτά και θα δεις....ο μπαμπάς σου καθώς και πολλοί που δουλεύουν εκεί μέσα δε γνωρίζουν ούτε τα μισά από το ποιος κρύβετε πίσω από όλα αυτά είσαι πολύ μικρός για να γνωρίζεις θεωρίες συνομωσιών. Άμα σου έλεγα το όνομα πασίγνωστης γαλακτοβιομηχανίας που σίγουρα όλοι την έχετε δοκιμάσει ότι κάνει εμπόριο όπλων σε άλλες χώρες τι θα μου έλεγες? Πως ρώτησα τον ξάδελφο μου που δουλεύει εκεί και μου είπε πως όλα είναι ψέματα? Ααααχ πόσο αθώοι είστε τελικά!.......................ναι γίνομε κακός….είναι μια αδυναμία που έχω και προσπαθώ να την κρύψω…..αλλά δε με αφήνει το ρημάδι! Αυτά που βλέπω και διαβάζω με αγαναχτούν! Και τέλος δε ξέρω αν το προσέξατε αλλά όλοι λέμε το ίδιο πράμα, απλά εγώ το λέω με σκληρότερα λόγια, η ουσία είναι μια όμως ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΑΦΕΛΕΙΣ, ΨΑΧΤΕΙΤΕ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ, ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΤΕ ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ και βρείτε αν όχι την αλήθεια -γιατί κανείς δεν την ξέρει- έστω κάτι που πλησιάζει σε αυτή, μια ιδέα είναι αρκετή για να αναστρέψει τον κόσμο αλλά και τα μάτια σας γύρω από αυτών.