χμμμ.....Η Εκκλησία δεν θυμάμαι να έχει κάνει κάτι ιδιαίτερο σύμφωνα με τα λεφτά που έχει.....μάλλον αναφέρεστε σε παπάδες η μονάχους που απο το ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥΣ βοηθάνε με δωρεές και φυλανθρωπίες παιδιά, αστέγους, γυναίκες που έχουν υποστεί κακοποιήση (σεξουαλική-σωματική) και όλως περιέργος ΔΕΝ τους ανταμήβει κανείς!!! Δεν παίρνουν κανένα αξίωμα που αν μη τι άλλο αυτοί το αξίζουν όσο κάνείς!Αφου πράτουν αυτό που πραγματικά διδασκόμαστε...η να το πω καλύτερα αυτό που νιώθουμε ως άνθρωποι, γιατί αυτό είναι για μένα η θρησκεία, το σωστό συναίσθημα μας προς τους συνανθρώπους μας.Το τι βέβαια είναι σωστό και τι όχι είναι αντικειμενικό εγώ ξέρω ας πούμε πότε γίνομαι άδικος,εκδικιτικός,μισάνθρωπος,ρατσιστής, βίαιος και άλλα πολλλά ξέρω όμως και πότε αξίζει να δείξω συγχώρεση, συμπόνοια, κατανόηση, αγάπη στοργή και άλλα εξίσου πολλα, είναι πολύ λεπτή γραμμή αυτή....το θέμα είναι να μην είμαστε σκατόψυχοι και νομίζουμε πως είμαστε σωστοί ότι πράτουμε καλά και έχουμε και τον Θεό με το μέρος μας! (όπως οι πρώτοι δολοφόνοι χριστιανοί επι εποχή σταυροφοριών) ή ακόμα χειρότερα να πουλάμε και να αγοράζουμε τον Θεό σε ανίδεους όπως γίνεται σήμερα...και το ερώτημα είναι ποιος είναι ο ένοχος της υπόθεσης αυτοί που ξέρουν τι κάνουν και ψάχνουν κορόιδα ή εμείς που δε ψαχνόμαστε και πάμε σαν πρόβατα στην σφαγή? Και το χειρότερο να κατηγορούμε ως αιρετικούς αυτούς που πιστεύουν πως η αλήθεια κρύβετε πολύ καλά αλλά κάποτε θα βγει...εις βάρος όλων ΜΑΣ....Άραγε όλοι αυτοί που διδάσκουν την χριστιανοσύνη σε τι Θεό πιστεύουν?