Τα συλλυπητήριά μου. Φαντάζομαι πόσο δύσκολο είναι να χάνεις ένα κατοικίδιο. Εγώ ήδη προσπαθώ να προετοιμαστώ για το δικό μου που είναι 2 χρονών... Τρέλα, αλλά μόνο με αυτή ασχολούμαι.
Ευχαριστώ πολύ.
Σίγουρα ήταν δύσκολο αλλά το θετικό είναι πως πλέον δεν υποφέρει γιατί τελευταίο καιρό είχε αδυνατίσει και είχε διάφορα θέματα.'Εκανε θεραπεία αλλά πέθανε από γεράματα. Πέθανε πλήρης ημερών πάντως. Κοντά 15 χρόνια.
Μου λείπει αλλά έχω και άλλα σκυλιά μεταξύ των οποίων ένα Rottweiler και δύο Λυκόσκυλα.
Το Rottweiller το λέμε Jill και είναι 6 χρονών (όταν το πήραμε έπαιζα Resi Evil Revelation). το αρσενικό Λυκόσκυλο Δία και είναι 4 χρονών και το θηλυκό Λυκόσκυλο το βάφτισα Freya από την θέα του Σκανδιναβικού Πάνθεον και είναι μηνών ακόμα. Τον Ιούλιο 2022 κλείνει 1 χρόνο.
Αν όμως με στεναχώρησε η απώλεια του 15 χρονου Λυκόσκυλου, να δώ αν θα αντέξω όταν χάσω το Μαλτεζάκι που το ζώ κάθε μέρα και 24 ώρες σχεδόν. 11 χρόνια κλείνει το πάσχα και καθώς είναι μικρόσωμη ράτσα, θα ξεπεράσει τα 15 λογικά.
Παλιότερα είχα γάτα περσίας που έζησε 17 χρόνια αλλά με το Μαλτέζ έχω δεθεί πιο πολύ.