Οταν βρεθουμε στο προαυλιο θα ορισουμε τον ανθρωπο κλειδι.Ας πουμε οτι ειμαι εγω...:
Καθε φορα που θα μπαινει καποιος και θα πετυχει τη λαμπα σβηστη θα την αναψει.Αυτο θα συμβει ΜΟΝΟ την πρωτη φορα που θα τη βρει σβηστη..Αν ξαναμπει και την βρει σβηστη δεν κανει τιποτα.Αν μπει και την βρει αναμμενη παλι δεν κανει τιποτα,απλα περιμενει την πρωτη φορα που θα την πετυχει σβηστη για να την αναψει.
Οταν θα μπω εγω:
Αν την πετυχω σβηστη, δεν κανω τιποτα.Αν την πετυχω αναμμενη την σβηνω και μετραω στο μυαλο μου ''1''.(οτι εχει περασει ενας που την βρηκε σβηστη για πρωτη φορα και την αναψε).Οταν φυγω λοιπον απο τη Σαλα η λαμπα ειναι σβηστη και περιμενει τον επομενο που θα την πετυχει για πρωτη φορα να τη αναψει,για να ξαναερθω εγω μετα και να την ξανασβησω και να μετρησω ''2''.
Επαναλαμβανω τη διαδικασια και με το που φτασω στο ''99'',τοτε θα εχουν περασει σιγουρα ολοι απο μια φορα τουλαχιστον..(το 99 υποδηλωνει οτι το ''100'' ειμαι εγω)..Αρα με το που σβησω τη λαμπα 99 φορες, τοτε ολα λυθηκαν...Ε?Σαν ακολουθια ειναι απλα με περιεργες παραμετρους...Ε??