TheLuckyShamrock wrote: Δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα με τις εκλογές αυτές. Ξέρουμε ότι η ΝΔ και το ΣΥΡΙΖΑ ανταγωνίζονται για την πρωτιά, αλλά όποιος και να βγει, πάλι τα ίδια σκ@τ@ θα τα κάνει. Πρέπει να γίνει κάποια ριζική αλλαγή. Ίσως πρέπει να βγει κάποιο μικρό κόμμα ή ίσως πρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Πραγματικά, σκέφτομαι να φύγω από τη χώρα. Μου τη σπάει κιόλας η "λογική" των περισσότερων Ελλήνων ψηφοφόρων, που ψηφίζουν ηλιθιότητες. Πάντως, όπως είχε πει και ο Γκάντι, "πρέπει να είσαι η αλλαγή που θέλεις να έρθει".
Μπα...και μικρο κομμα να ψηφισεις οπως ειπε και ο απο πανω οι υπογραφες πεσανε.Εχω την αισθηση οτι η αλλαγη θα ερθει σε καποια απο τις επομενες διαπραγματευσεις(οπως ξερουμε σε 1-2 μηνες ξαναξεκιναμε καινουργιες) οταν ειτε θα μας δωσουν καποια διαγραφη η επιμηκυνση ειτε θα μας πουνε πουλο(απιθανο το βρισκω).
Οσο για το εξωτερικο νομιζω οτι οι περισσοτεροι το σκεφτονται.Εγω για παραδειγμα οταν τελειωσω την σχολη δεν νομιζω να ψαξω για πολυ στην Ελλαδα.Το πολυ-πολυ καμια δουλεια χωρις λεφτα απλα για προυπηρεσια αν βρω στο επαγγελμα μου και μετα κουναω μαντιλι.
Η λογικη των περισσοτερων Ελληνων που ψηφιζουν οτι ψηφιζουν εμενα δεν μου την σπαει.Το καταλαβα τωρα που καθομουν να σκεφτω τι να ψηφισω και δεν βρηκα εντελως τιποτα που να με εκφραζει.Στην Ελλαδα δεν υπαρχουν κομματα που μπορουν να πεισουν τον πολιτη(βγαλε τα κομματοσκυλα που ειναι...κομματοσκυλα) και ειδικα αυτη τη στιγμη που οποιος και να βγει απλα δεν μπορει να υλοποιησει τιποτα παρα οτι λεει το μνημονιο.
Παντως αυτο το "να παρουμε την κατασταση στα χερια μας" εμενα με φοβιζει παραπανω.Εμπιστευεσαι εσυ λαο που θα δωσει κανα 9%-10% στην ΧΑ και που νομιζει οτι το φακελακι στον γιατρο ειναι υποχρεωση του?Εγω οχι...
Και μιας και αρχισαμε τα γνωμικα να γραψω και εγω ενα γι αυτους που θα ψηφισουν ενα απο τα δυο κομματα που μπορει να βγουν πρωτα:
Οποτε βρεθεις με την μερια της πλειοψηφιας,ειναι η στιγμη που πρεπει να σταθεις και να συλλογιστεις.
Mark Twain
Γιατι καμια φορα γινομαστε και ισοβιοι ψηφοφοροι...