Mr.Dododi wrote: Ναι, στα Μαθηματικά για την ακρίβεια. Όλα τα παιδιά πήγαιναν φροντιστήριο ή έκαναν ιδιαίτερα και ενώ είχα απορίες και δε καταλάβαινα κάποια πράγματα, η "δασκάλα" με σήκωσε και με ξεφτίλισε μπροστά σε όλη τη τάξη. Και θυμάμαι χαρακτηριστικά να λέει: "Μα καλά πώς θα περάσεις τη τάξη;" Και της απάντησα: "Μα αν δε μου εξηγείτε πώς θα τα κάνω;" Και η αποστομοτική απάντηση που έλαβα ήταν: "Να στα μάθουν στο φροντιστήριο!". Οι γονείς μου δε με πίστευαν μέχρι που έδιωξαν την επόμενη χρονιά αυτή τη σκύλα. Δεν είναι δεδομένο ότι όλοι πάνε φροντιστήριο κάργια. Αν είχες 6 παιδιά και μόνο ο σύζυγός σου εργαζόταν θα τα πήγαινες όλα φροντιστήριο; Κι από τη 1η γυμνασίου κιόλας; Anyway...
Έχει τύχει να ζητήσεις κάποιο αφέψημα και αυτός που του ετοίμασε το έκανε τόσο χάλια που για πρώτη φορά χρειάστηκε να κάνεις θέμα;
Η δασκάλα πραγματικά άθλια. Κλασσικός δημόσιος υπάλληλος (υποθέτω δημόσιο σχολείο, όχι ιδιωτικό; Αν και εκεί παίζουν τέτοια, αλλά δυσκολότερα, εκεί φοβούνται για την θέση τους), και μπράβο που την έδιωξαν, το άξιζε.
Το αφέψημα, έχει τύχει να φέρουν χάλια τσάι, ούτε που μπόρεσα να το πιω. Το μέλι δεν μπορούσε καν να ανοίξει το σακουλάκι, και το έκανα θέμα να φέρουν άλλο σακουλάκι ή να το ανοίξουν οι ίδιοι, γιατί δεν πίνεται όπως είναι τώρα.
Παρ'όλα αυτά, μου θυμίζεις μία φορά που ετοιμάζαμε φάρσα, να παραγγείλουμε από starbucks ένα double ristretto decaf iced venti double ristretto colombia narino double ristretto two pumps vanillia two pumps caramel one pump simple syrup soya no water whipped cream vanilla sauce extra light on ice Americano, και να το κάναμε θέμα ότι δεν είχε soya. Το όνομα του καφέ είναι αληθινό. Δεν το καναμε ακόμα, ίσως στο μέλλον
Σου έχει τύχει ποτέ να μιλάνε για σένα μην ξέροντας ότι είσαι δίπλα και ακούς, και μάθεις έτσι απλά όλες τις απόψεις τους, τα θαψίματα και τις γνώμες τους για σένα, ώσπου να το καταλάβουν, και ήταν πολύ αργά;