Dovahkiin wrote: Με τίποτα όχι, ευτυχώς, γιατί θα ξενέρωνα απίστευτα μαζί του και θα έμπαινα στον πειρασμό να του ρίξω μπουνιά στο πρόσωπο και να φύγω.
Σου έχει τύχει ποτέ να τσαντιστείς σε μεγάλο βαθμό και σαν αποτέλεσμα να αρχίσεις να γελάς?
Ναι είχα νευριάσει με μια μεγάλη χοντράδα που είχε πει ένας από τους κολλητούς μου αλλά ήταν τόσο κωμικοτραγικό που μετά πήγα τουαλέτα και γέλαγα. Γενικά παρότι είναι πολύ έξυπνος άνθρωπος δεν σκέφτεται πριν πει κάτι και έχει πετάξει πολλές χοντράδες

Το σκηνικό: Γενέθλια παλιά η πρώην κοπέλα μου και τα κάναμε στο διαμέρισμα μου, έχουν έρθει όλοι οι κολλητοί/κολλητές + τις κοπέλες/αγόρια τους, καμιά 15αρια άτομα περίπου. Έχουμε σβήσει κεράκια και έχουμε τελειώσει το φαγοπότι και ανοίγει η δικιά μου τα δώρα της. Φτάνει στο δώρο ενός φίλου μας, το ανοίγει και είναι ένα μακρουλό θερμόμετρο με υγρό, περίπου 30 εκατοστά με διάφορα μπιχλιμπίδα μέσα. Το βλέπει ο κολλητός μου και κάνει: "χαχαχαχ δονητής!" Νεκρική και άβολη σιγή, κάνει ένας άλλο για τον φίλο μου "τι μαλ....ς" και απλά συνέχιστηκε το άνοιγμα δώρων.
Έχεις ποτέ κάνει φασαρία σε κάποιο delivery ή εστιατόριο για λανθασμένη ή καθυστερημένη παραγγελία;