Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Tom Clancy's H.A.W.X 2

More
18 Oct 2010 08:03 #82003 by rafor
Replied by rafor on topic Tom Clancy's H.A.W.X 2
Oι απαιτησεις ειναι λιγο παραξενες.Θελει μονο 128ΜΒ καρτα γραφικων , 3.0GhZ επεξεργαστη και 1 GB μνημη.(ολα αυτα εισαι στις ελαχιστες απαιτησεις)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Oct 2010 19:40 #82084 by Aνέστης Αδαμίδης
Nαι, αλλά αν είναι DVD-Rom το CD τότε την πάτησα γιατί δε δουλεύει αυτό που έχω ήδη. Και δεν ξέρω το γιατί προς το παρόν. Έχω μια υποψία ότι δεν δέχεται σωστά την τροφοδοσία ρεύματος. Αλλά δεν έχω βρει κάτι μέχρι τώρα.

More
18 Oct 2010 19:50 #82085 by Ιβάν
Replied by Ιβάν on topic Tom Clancy's H.A.W.X 2

TheReaper wrote: Nαι, αλλά αν είναι DVD-Rom το CD τότε την πάτησα γιατί δε δουλεύει αυτό που έχω ήδη. Και δεν ξέρω το γιατί προς το παρόν. Έχω μια υποψία ότι δεν δέχεται σωστά την τροφοδοσία ρεύματος. Αλλά δεν έχω βρει κάτι μέχρι τώρα.

Τι το αγόρασες? Και δεν μπορείς να το παίξεις?

More
18 Oct 2010 19:55 #82088 by Aνέστης Αδαμίδης

Alcatraz wrote:

TheReaper wrote: Nαι, αλλά αν είναι DVD-Rom το CD τότε την πάτησα γιατί δε δουλεύει αυτό που έχω ήδη. Και δεν ξέρω το γιατί προς το παρόν. Έχω μια υποψία ότι δεν δέχεται σωστά την τροφοδοσία ρεύματος. Αλλά δεν έχω βρει κάτι μέχρι τώρα.

Όχι, λέω αν το αγοράσω και είναι DVD-ROM το CD δε θα μπορώ να το παίξω γιατί δε δουλεύει ο DVD Player μου.

More
18 Oct 2010 22:37 #82122 by Ιβάν

TheReaper wrote:

Alcatraz wrote:

Όχι, λέω αν το αγοράσω και είναι DVD-ROM το CD δε θα μπορώ να το παίξω γιατί δε δουλεύει ο DVD Player μου.

Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να είναι ολα τα games σε DVD-ROM. Αν ισχύει αυτό που λέω τότε πως παίζεις games? Καταρχάς που θέλεις να το παίξεις?

More
18 Oct 2010 22:42 #82124 by Μπάμπης Χαραλάμπους
ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ. Ελεος

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
18 Oct 2010 22:44 #82125 by Στέφανος Τρίγγας
Ναι έχει δίκιο ο Bigboss; πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να το σκεφτεί κάποιος;

More
18 Oct 2010 22:59 #82126 by Aνέστης Αδαμίδης
Όχι ρε παιδιά. Εγώ είχα(ακόμη τα έχω βασικά) κάτι strategies που ήταν CD-ROM. Άλλα παιχνίδια όμως δεν είναι. Γι' αυτό το έχω τώρα το πρόβλημα.

Όσο για το κατέβασμα... Δεν τα κατεβάζω γιατί μετά πρέπει να περνάω και άλλα αρχεία απ' ότι μου έχουν πει, τα οποία όμως αρχεία crack δεν μπορώ να τα δουλέψω εγώ. Από κατέβασμα μόνο μουσική και βίντεο.

More
18 Oct 2010 23:03 #82128 by Ιβάν
Βάσικα μπορεί και να του παρουσίασει και κανένα πρόβλημα. Παντός μπορείς να πας σε βίντεο κλαμπ και να το νοικιάσεις καλύτερα.

More
19 Oct 2010 07:56 #82149 by rafor
Replied by rafor on topic Tom Clancy's H.A.W.X 2
Τι να νοικιασει ρε συ Alcatraz...Τα παιχνιδια που δεν του παιζουν???Οσο για το κατεβασμα, δεν νομιζω να υπαρχει καποιος που να μην εχει κατεβασει ποτε του...Και εγω κανω καποια downloads,αλλα κυριως σε demos ή σε παιχνιδια που δεν εχουν ερθει ακομα στην ελλαδα. :roll: :roll: